دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ؟؟؟!!!! - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ؟؟؟!!!! - husen - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۲ ب.ظ
از دوستان کسی برای مصاحبه دعوت شده ؟ |
RE: دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ؟؟؟!!!! - همیلا - ۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۲ ب.ظ)husen نوشته شده توسط: از دوستان کسی برای مصاحبه دعوت شده ؟بله از اشناهای ما به مصاحبه رفتن |
RE: دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ؟؟؟!!!! - husen - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۸ ق.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ب.ظ)همیلا نوشته شده توسط:(05 آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۲ ب.ظ)husen نوشته شده توسط: از دوستان کسی برای مصاحبه دعوت شده ؟بله از اشناهای ما به مصاحبه رفتن اطلاع دارین تا چه مراحلی رفتن ؟ یا چند بار و کی ؟ |
دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ؟؟؟!!!! - husen - 09 آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰ ب.ظ
بچه ها تا حالا برای مصاحبه دوم دعوت شدین ؟ |
دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ؟؟؟!!!! - husen - 15 آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۰ ب.ظ
بچه ها تا چه مرحله ا ی رفتین ؟ (۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ ق.ظ)voozet نوشته شده توسط: راستش با من تماس گرفتن گفتن مدارکت رو بیار به فلان آدرس. با اینکه انتخابای بالاتر رو قبول شده بودم و این انتخاب آخرم بود (نمیدونم ربط داره اصلا یا نه ) ولی خب نمیدونم که اگه نرم مشکلی پیش میاد برای اون دانشگاهی که قبول شدم یا نه ؟! سلام شما نرفتین مصاحبه ؟ |
دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ؟؟؟!!!! - husen - 23 آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۲ ب.ظ
RE: دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ؟؟؟!!!! - husen - 24 آذر ۱۳۹۵ ۰۷:۵۰ ب.ظ
RE: دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ؟؟؟!!!! - abolfazl1993 - 28 آذر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ ق.ظ)voozet نوشته شده توسط: راستش با من تماس گرفتن گفتن مدارکت رو بیار به فلان آدرس. با اینکه انتخابای بالاتر رو قبول شده بودم و این انتخاب آخرم بود (نمیدونم ربط داره اصلا یا نه ) ولی خب نمیدونم که اگه نرم مشکلی پیش میاد برای اون دانشگاهی که قبول شدم یا نه ؟! سلام میخواستم بدونم در مورد رشته مدیریت طلاعاتی ۱- رتبت چند شد؟ ۲-درصدات چند بود؟ ۳- کجا امتحان دادی استان خودت یا تهران؟ ۴- به شماره منزلت زنگ زدن یا نه موبایلت؟ سلام میخواستم بدونم در مورد رشته مدیریت طلاعاتی ۱- رتبه قبولی برای رفتن به مصاحبه تقریبا چنده؟ ۲-درصدایه زده شده تقریبا چنده؟ ۳- محل امتحان استان خودمونه یا تهران؟ ۴- به شماره منزلت زنگ زدن یا نه موبایل؟ |