|
|
نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ۹۴ - hosseinmtr - 20 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۲ ق.ظ
سلام بچه ها اگه کسی سوالای ارشد ای تی و کامپیوتر دانشگاه ازاد مربوط به سالهای ۹۰ تا ۹۳ رو داره ممنون میشم اپ کنه |
|
RE: نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ۹۴ - web13xx12 - 20 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ
کسی خبر نداره امسال تکمیل ظرفیت گرفته میشه یا نه؟ |
|
نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ۹۴ - irpersian20 - 22 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ق.ظ
به نظرم در این مملکت شبکه بهتر است تا تجارت (۲۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ)web13xx12 نوشته شده توسط: کسی خبر نداره امسال تکمیل ظرفیت گرفته میشه یا نه؟ متاسفانه هیچ چیز معلوم نیست. |
|
RE: نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ۹۴ - hosseinmtr - 22 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۸ ق.ظ
منبع مناسب برای ارشد ای تی زبان دانشگاه ازاد؟ عذر میخام اگه تو جای مناسب ننوشتم |
RE: نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ۹۴ - zahrabvf - 23 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۶ ب.ظ)MaHyaR-MHR نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ)web13xx12 نوشته شده توسط: من تو سامانه سوالات دانشگاه آزاد راجع له تکمیل ظرفیت سوال کردم جوابم این بود:منم سوال کردم دقیقا اینو برام ارسال کردن بازم سر بزنید، احتمالا درست میشه!! برای منم بار اول همینطور بود. بار دوم که سر زدم، فارسی شده بود...!!! |