ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - نسخهی قابل چاپ |
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - sal_dovomi - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ
کسی اینجا هست که واحد گرمسار یا بندرعباس یا ماهشهر باشه؟فیشو بالاخره کجا باید ببریم؟در عرض یه روز که نمیشه هم تهران بود هم شهرستان! |
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - saturn90 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ
من الانم که ۱۲ گذشته امتحان کردم با شماره داوطلبی و کد ملیم وارد نمیشه. ماله شما میشه؟ |
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - sal_dovomi - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ
نه نمیشه! پرینت گواهی موقت ثبت نام اینترنتی اینو باید از کجا بیاریم؟ |
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - saturn90 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: نه نمیشه! حتماً آخر ثبت نام اینترنتیمون باید از یه صفحه ای پرینت بگیریم ببریم برای انجام ثبت نام حضوریمون. |
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - parichehr65 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ)saturn90 نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: نه نمیشه! اگه تا ساعت ۹ یا ۱۰ نتونیم وارد شیم، چی کار کنیم ؟؟؟ |
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - saturn90 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۱۵ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ ق.ظ)parichehr65 نوشته شده توسط: اگه تا ساعت ۹ یا ۱۰ نتونیم وارد شیم، چی کار کنیم ؟؟؟ ماله منم وارد نشد. |
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - sal_dovomi - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ ق.ظ
دوستان هرکس تونست وارد شه لطفا اینجا خبر بده.تابقیه که نتونستن بدونن کی زنگ بزنن دانشگاه.مممنونم |
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - saturn90 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ق.ظ
الان رفت. چرا وقتی اطلاعات شخصیمو وارد می کنم ثبت مب زنم،دوباره بر می گردم توش میبینم پاک شدند؟ |
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - parichehr65 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ق.ظ)saturn90 نوشته شده توسط: الان رفت. وارد نمیشه شما با کدوم مرورگر باز می کنین؟؟؟؟ |
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - saturn90 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ق.ظ)parichehr65 نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ق.ظ)saturn90 نوشته شده توسط: الان رفت. IE الان یکم ترافیکش بالا رفته. صبر کنید میره. |
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - parichehr65 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۸ ق.ظ
بچهها من با شماره داوطلبی رشته مجاز اول( یعنی کامپیوتر )تونستم وارد شم در حالی که رشتهام آی تی هست موفق باشید |
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - saturn90 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۴ ق.ظ
وارد نمیشه شما با کدوم مرورگر باز می کنین؟؟؟؟ [/quote] وقتی وارد ثبت نام میشید اگر با این پیغام مواجه شدید>>There is a problem with this website's security certificate continue to this website رو بزنید. |
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - parichehr65 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ق.ظ
ممنون حالا وارد شده اطلاعات را ثبت نمیکنه ~x( |
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - sal_dovomi - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ ق.ظ
بچهها من آخر نفهمیدم کلا چند تا فرم باید پرینت بگیریم ببریم؟ یکی عدم تحصیل همزمان.یکی فرم مشخصات. (۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ق.ظ)saturn90 نوشته شده توسط: الان رفت. برا منم ثبت نمیشه.برا شما ثبت شد؟ |
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - parichehr65 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ ق.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: بچهها من آخر نفهمیدم کلا چند تا فرم باید پرینت بگیریم ببریم؟ الآن زنگ زدم گفتن ۱۰ دقیقه صبر کنید |