![]() |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - نسخهی قابل چاپ |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - saeidkhan - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۷ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط: آقا تبریک مرسی ممنون |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - reza_srs - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ق.ظ
به IT تهران فک کن اگه میخوای بری خارج!(کافیه استاد خفناشو برداری مثل قنبری) اگه میخوای پول در بیاری فکر کنم انجمن های تو امیرکبیر بهتر باشه برات! تو ایران(پیدا کردن شغل و اینا) با برجی ۲ ۳ اگه هوش علاقه مندی برا پژوهش بیا IT تهران! |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - saeidkhan - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ق.ظ)reza_srs نوشته شده توسط: به IT تهران فک کن اگه میخوای بری خارج!(کافیه استاد خفناشو برداری مثل قنبری) اگه میخوای پول در بیاری فکر کنم انجمن های تو امیرکبیر بهتر باشه برات! تو ایران(پیدا کردن شغل و اینا) با برجی ۲ ۳ اگه هوش علاقه مندی برا پژوهش بیا IT تهران!مرسی ا زشما به نظر زیاد شانسی ندارم که تهرانو بیارم.اگه مطمئن بودم شاید میزدم اما خب من عاشق شبکه ام ![]() |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - رتبه۱سال۹۴ - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ
تبریک میگم. ![]() منتظر مصاحبه شما هستیم. ![]() |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - reza_srs - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ب.ظ
ببین چی از شبکه میدونی؟ بابا ارشد ی فیلد پژوهشی و تحقیقاتیه! شبکه شریف که کلا پرته از شبکه باز امیرکبیر ی ربطایی داره! اقا جون ریاضیه گراف! شبکه های اجتماعی! درسهای پایگاه داده! اخرش این درسا ی سری معرفین نه بیشتر! بعدش تهش میری رو ی فیلد کار میکنی! همونو ی نواوری چیزی توش اضافه میکنی دفاع میکنی میشی ارشد! امیرکبیرم انجمناش خوبه! واسه لیسانس که عالیه! تهران روزانه رو بزنی احتمالا نیاری ولی بیاریم بد نمیشه! |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - artmiss - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ ب.ظ
تبریک میگم |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - abji22 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ
بهت تبریک میگم به چیزی که خواستی رسیدی |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - saeidkhan - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: بهت تبریک میگم به چیزی که خواستی رسیدی ممنون از شما . جالبه مگه شما میدونین من چی میخواستم ![]() (۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: تبریک میگممرسی |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - vahid@cisco - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۲ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: به نام خدا و با سلام افرین به داداش خودم.به حقت رسیدی بعد از دو سال.دانشگاهمون یکی نشد ولی کارمون یکی میشه I LOVE YOU CISCO |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - mina yekta - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ
سلام تبریک میگم. میشه بفرمایید چه کتابهایی مطالعه کردید؟ ممنون |