|
|
۷۹ هوش - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: 79 هوش - شقایق. - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۵ ب.ظ
سلام در زمینه رتبه هم دردیم اما مشکلی نداره عمیقا یک حسی بهم میگه خیر و صلاحم حتما این بوده که رتبه م داغون بشه شمام اینجور فکر کنین حس بهتری داره. من که هر موقع می خواستم برای کنکورم دعا کنم میگفتم کاش اونی بشه که تهش خیرم توشه(بعد خیلی آروم : اما کاش اون خیره تو هوش دانشگاه تهران باشه ) که گویا نبود![]() پیش میاد... بهش فکر نکنیم از کجا معلوم واقعا اونی که میخواستیم انتخاب درستی بود؟ ![]() جدیدا به این نتیجه رسیدم که جز علاقه باید به کلی فاکتور دیگه هم فکر کرد. |
RE: 79 هوش - m.teymourpour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۵ ب.ظ)شقایق. نوشته شده توسط: سلام آره درسته اولش یه کم واسم سخت بود ولی بعدش سپردمش به خدا حتما خیری وجود داشته ممنونم از دل گرمیتون
|
RE: 79 هوش - Farzamm - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: اینم رتبه بی معرفت من با اینکه از شما توقع بیشتری بود ولی بازم تبریک میگم و امیدوارم موفق باشید |
۷۹ هوش - m.teymourpour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۶ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط: با اینکه از شما توقع بیشتری بود ولی بازم تبریک میگم و امیدوارم موفق باشید ممنونم آقا فرزام من هیچ موقع زحمات شما رو فراموش نمیکنم و واقعا حق استادی به گردن من دارین، چون خیلی قشنگ سوالات رو حل میکردین و من واقعا لذت میبردم من همیشه گفتم و میگم بهترین استاد مانشت شمایین |
RE: 79 هوش - Farzamm - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: ممنونم آقا فرزام شما لطف دارید به من / کاری نکردم / در این حد هم نیستم دیگه |
|
۷۹ هوش - tameshk - 16 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۷ ب.ظ
سلام عزیز نگران نباش به احتمال زیاد روزانه امیرکبیر هم میتونی قبول شی چون امسال یکمی همپوشانی داریم موفق باشی |
|
۷۹ هوش - ali blhj - 18 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ
تبریک می گم باز خدا رو شکر زیر ۱۰۰ آوردید، اگه ممکنه رتبه الگوریتم و نرم افزار رو هم بذارید. |
|
۷۹ هوش - saeedab11 - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۷ ب.ظ
کجا قبول شدید؟ |