|
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sntbrz - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: پس چرا من ۱۳شو راحت دراوردم خخخمنم ۱۴ رو بدست آوردم که باعث شد ۲تا گزینه رو حذف کنم و با توجه به اینکه ۳ تا از گزینه ها ۷(یا ۱۳) رو داشتن و فقط یه گزینه نداشت اون رو هم حذف کردم.یعنی شد گزینه ای که هم ۱۴ داشت و هم ۱۳ |
|
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sourena - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
سه قسمت کد داشت : کد: initializationکد: if (a<b) then کد: b=10;نظر شماها چیه؟ |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ
کد ۲ شرطش جابجا نبود؟ فکر کنم اول تفریق بود بعد جمع |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - شقایق. - ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)saber1366 نوشته شده توسط: باسلام و خسته نباشید به همگی لطفا اینجا فقط سوالات سیستم عامل را بزاریم و جواب بدیم. سوال گزینه ۱ میشه ، گزینه رو کامل ننوشتید: مفهومش این بود که cpu bound برای IO اولویتش بیشتره که منطقیه چون کارش با اون زود تموم میشه میره به بقیه کاراش میرسه. |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - LunaM - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ)شقایق. نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)saber1366 نوشته شده توسط: باسلام و خسته نباشید به همگی لطفا اینجا فقط سوالات سیستم عامل را بزاریم و جواب بدیم. تحلیل شما کاملاً غلط است I/O Bound اولویت بیشتری داره فقط بخاطر اینکه موقعی که I/O bound داریم یعنی نخ بلوکه است و بعد که از حالت بلوکه به خاطر رویداد I/O در میاد میره به ته صف آماده و به هیچ اولویتی بهش داده نمیشه و این مشکل اکثر الگوریتم های زمانبندی بود. |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - دیبا مدرس - ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
یعنی اون دوتا سوال سیستم عامل که عینش تو IT 93 اومده بود خیلی بهم حال داد. سوالیم که مقدار c رو میخواست من ۴و۶ و -۳ و ۱۴ بدست آوردم اگه البته اعداد دقیق یادم مونده باشه |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - saeidkhan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط: سه قسمت کد داشت : در کد۱ باید b-a نوشته شود |
|
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - noronet - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ب.ظ
فیلسوف تحت هیچ شرایطی بن بست رخ نمیداد ... اگه خدا بخاد ۳تا درست // سوال کد هم به نظرم درسته ولی تو تایپ دچار مشکل شده ... دومین حلقه احتمالا باید c=c-b یا c=a-c باشه |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m-kafiyan - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ
اون سوال سمافور با چی پیاده سازی بشه flag & waiting میشد فکر کنم چون بقیه راه حل ها مربوط به همگام سازی میشد نه پیاده سازی سمافور البته نظر من هست. بعد برای اون سوال بعدیش هم من زدم اوردن مجموعه کاری تو حافظه چون که یا باید درجه چند برنامگی رو کم کنیم یا حافظه افزایش داده بشه . شک داشتم بین افزایش اندازه صفحه و اوردن مجموعه کاری تو حافظه که دیدم حالا اندازه صفحه رو هم افزایش بده تعداد قابهایی که یک فرایند تو حافظه داره تعدادش کمتر میشه اما دوباره همون فضا است پس فرقی نداره. من خیلی بد زدمم میشد سیستم رو خوب زد اگذ مغزم هنگ نبودبه نظم سوال فیلسوفهای خورنده کمی ریسکی بود زدنش و همینطور اون سوال قبلیش به نظم یک اشکال تایپی داشت به گزینه با رفع اشکال رسیدم اما ترجیح دادم نزنم احساس میکنم که کاش میزدم الان جوابایی که دادم رو شما هم دادید کلا ناامید شد
|
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ق.ظ
اخه ما سمافر استفاده میکنیم که وقت پردازنده در BUSY WAITING تلف نشه...و فرایندها مسدود شن.چرا میگین این و TSLمیشه؟ من زدم زبانهای سطح بالا.اشتباهه؟ |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ
بله اشتباهه. دوستان در مورد دیسپچر یه توضیحی بدم. دیسپچر یا همون زمان بند cpu وظیفش برداشتن کارها از صف آماده اجرا و اجرا کردن اون هست. اما این که کدوم کارها بیان و وارد صف آماده قرار بگیرن وظیفه زمان بند کار یا زمان بند بلند مدت هست. به تفاوت این دو توجه کنید |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ
چرا busy wating درسته مگه ما نمیخوایم از این موضوع دوری کنیم در سمافر |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hadinahavandi - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)march1905s نوشته شده توسط: بدون بن بست تحت هر شرایطیولی اگه فقط یه دست راست داشته باشیم و بقیه چپ من حساب کردم بن بست میشد جواب همون ۲ و سه بود.من هم تست کردم بن بست رخ می داد. |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ
بن بست تحت هیچ شرایطی .به نظرم |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nillll - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
من اون سوال اول را dispacher زدم سوال کوبیدگی هم اندازه مجموعه کاری فرایند را باید حافظه اختصاص بدیم سوال سمافورم رو گزینه tsl شک داشتم نزدم سوال فیلسوفم که بن بست تخت هیچ شرایطی نداشت چون حداقل یک چپ دست یا برعکس داشته باشیم یکی میتونه راحت غذا بخوره و بقیه استفاده کنن فقط گرسنگی داره |