نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sepehr . kh - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: به نظر من که هیچکدوم مستقل از متن نبودن و مکمل همدیگه هم نبودن بله، حرف شما درسته!! دو زبان مکمل نبودن و تابلو بود که هر دو مستقل از متن نیستند!! |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ۲۲۹۹ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: اگهwباهم برابر باشن که میشه ab c ab نه c ab ببخشید اشتباه نوشتم ولی تو جوابم مطمئنم چون شبیه اینو دیدم |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - shiri - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
والا من که نظر شما کارشناسای محترم رو نفهمیدم در مورد نظریه.فقط به جای کشیدن ماشین و درآووردن رشته های تولیدی داستان داده بودن.خیلی حرص داشت این سوالا.امیدوارم طراحش اگه چرت طراحی کرده اون دنیا جواب پس بده.حداقل من یکی ازش نمیگذرم. در مورد اون گرامره زبانش [tex]a^{n 1}b^{2n}[/tex] بود(اگه بعد سه روز درست یادم مونده باشه).که مستقل از متنه.والا من ننتونستم ثابت کنم خطیه و زدم غیر خطی.امیدوارم سه تا نظریه و سیستم عاملی که زدم کلا غلط نشه...... . واقعا نمیگذرم از اینکه تاثیر زبان سه ماه قبل کنکور اینقدر زیاد شد و سوالا اینجوری بود تو برخی دروس..... . |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m-kafiyan - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ب.ظ)madani426 نوشته شده توسط: دوستان اوون گرامر مستقل از متن بوود چون سمت راست یک غیر پایانه ۲غیر پایانه بود این یعنی افزایشی توو عکس توضیح داده شدهگرامر بله اما زبان نه |
نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ق.ظ
مثل اینکه باید بپذیریم تو سوال ۵۶، L1 مستقل از متنه ... صفحه ۳۹۴ قسمتsolution کتاب پیتر لینز(لاتین) تمرین ۱۰ بخش ۸/۱: Perhaps surprisingly, this language is context-free. Construct an npda that counts to some value K by putting K tokens on the stack, and remembers the Kth symbol. It then examines the Kth symbol in W2. If this does not match the remembered symbol, the string is accepted. The npda chooses the K nondeterministically. |
نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
آخر جواب سوال(ذاتا مبهم)۵۳- کدوم گزینه میشه به نظرتون؟! |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hamedfayez - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: آخر جواب سوال(ذاتا مبهم)۵۳- کدوم گزینه میشه به نظرتون؟! گزینه ۲ پارسه هم همینو گفته |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - علیپور - ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ
khili asoon bod |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ)علیپور نوشته شده توسط: khili asoon bodآره! دقیقا khili آسون بود!!!!! |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - مرتضی صفری - ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ
من نمیدونم بعضیا چرا میخوان با جو الکی دادن به بقیه استرس بدن؟به چی میرسن واقعا! من خودم سوالای پارسال نظریه هر ۵تا رو جواب دادم ولی امسال به نظرم هر ۴ سوالش نکته دار بود و مشکل. |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - علیپور - ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ)مرتضی صفری نوشته شده توسط: من نمیدونم بعضیا چرا میخوان با جو الکی دادن به بقیه استرس بدن؟به چی میرسن واقعا! نه بحث استرس دادن نیستش حالا بعضی ها این درسو نسبت به بقیه درسا خوب زدن همین |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sh71ali40 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ
بچه ها فکر کنم سوال w1cw2 مکمل هم هستند چون تو الفبای هر دو رشته فقط a, b رو پذیرش میکنه پس کوتاه ترین رشته ای رو که پذیرش میکنه کاراکتر c هست |
نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ
متاسفانه سنجش مکمکل هم اعلام نکردن.... سوااش خیلی انحرافیه من سره جلسه خر شدم.... حیف شد. |
نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ب.ظ
منم خیلبی دلم سوخت...اشتباه زدم مکمل.نمیدونم چرا حواسم به چک کردن رشته لامبدا نبود |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - shiri - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ)مرتضی صفری نوشته شده توسط: من نمیدونم بعضیا چرا میخوان با جو الکی دادن به بقیه استرس بدن؟به چی میرسن واقعا! باهات واقعا موافقم من پارسال همرو تو خونه سر فرصت درست حل کردم ولی بخوای بگی تو وقتش فکر کنم ۴ تا خالص میزدم.امسالیا همش نکته های خز و خیل داشت.خیلیا جوابشون واس گرامر اون سوال فقط به خاطر این که فکر میکردن a رو تولید میکنه درست شده .اونوقت من تو کل نظریه یه لم تزریق زبان خطی رو نخوندم ازش سوال دادن.یا اون سوال نکته دار تو جزوه کارگهی.اقایونی که ادعاتون میشه سوال کنکور طراحی میکنید.یه همتون با هم ۲۰ تا تست میدم هر چه قدر خواستید روش فکر کنید اگر قرار به نکته بازیه.مام کارای عجیب بلدیم ولی این یه امتحان تستیه.باغ وحش نیست که اینجوری سوال شر و ور دادین. |