خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - s-nowrozi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ
نقدر بد برای اینکه دلم نسوزه یکی در میون شانسی زدم. |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mohamad moo - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
۱۳۹۳*۱۳۹۳+۴*۱۳۹۳+۳*۱+۲ چی میشد؟ سؤال تعداد ثبات ها چند تا میشد؟ کوبیدگی کدام بود؟ سؤال مرتب سازس سریع ۵۰% آلفا*n<چی میشد؟ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mr.s.h.h - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ
یکی از سوالای سیستم عاملو که مطمئنم اشتباه بود (همروندی) هر جور حساب می کردید مقدار ۱ و ۷ و ۱۳ رو هیچ جوره نمیشد به c نسبت داد |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Hamed_H8 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ
چی بگم خب ! متاسفم ! واسه خودم ! واسه طراح سوالا ! واسه سنجش ! واسه بازم خودم ! شاید اگه بیشتر تلاش می کردم میشد !! اما نه به خدا خیلی تخیلی بود ! زبان = ۱ ریاضی = ۱ مشترک = ۱۰ تا تخصصی هوش = ۶ تا و دیگر هیچ !!! توجیه : سال اولم بود با طرز تخیل طراحان سوال آشنا نبودم ! عیب نداره ! مگه سال دیگه آزمون واسه کی برگزار میشه ؟؟ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Elena_71 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
هوش غذا دوس نداره چی میشد? اولی که شامل غذا و فصلیش با نقیص اف دوتا پرانتز? |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - perlan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ
مشترک خوب بود ، امان از تخصصی. چرا وقت دفترچه اول رو ۱۰ دقیقه کم کرده بودن؟؟!! |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mr.s.h.h - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: بچه ها خسته نباشید اون سوال پایگاه که حداقل و حداکثر مجموع رو می خواست چی میشد?سلام حداکثر می شد ۲۵ تا. چون ممکن بود اصلا اون رکورد با شماره ۲۰۰۰ (اگه درست گفته باشم) توی جدول موجود نباشه و در نتیجه هیچ رکوردی حذف نمی شد . طراح نکته ی جالبی رو لحاظ کرده بود |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - samaneh@90 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ
به همه ی دوستان خسته نباشد میگم دوستان وضع شما از بچه های آی تی خیلی بهتره ! مال اونا چون آسون بود رقابت میتونه سر زدن یک سوال یا حتی یه نمره منفی باشه. |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mr.s.h.h - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: اون گرامره نظریه هم که مستقل از متن نبود ?فک کنم حساس میشد گرامرش حساس به متن بود ولی سوال در مورد گرامر نبود بلکه در مورد زبان اون گرامر بود که جواب می شد مستقل از متن خطی |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - barabox - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ
نرم افزار از آی تی قابل تحمل تر بود |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - LunaM - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
سوال دوم نظریه گرامر مستقل از متن و حساس به متن بود. یک سوال دیگه هم بود که مکمل نبودند. هوش مربوط به غذا گزینه یک میشد چون می گفت هیچی دوست نداره هوش سوال سومی من بدست آوردم گزینه دو هوش سوال چهارمی چون تابع اکتشافی بیشتر از ۷ تخمین نمی زد فکر کنم سازگار و کامل بود. سوال دومی هوش چی می شد؟ چرا سوال یکی مونده به آخر طراحی الگوریتم گزینه ها شبیه به هم بود؟ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Mahyar.ghi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
زبانش ک خیلی حال داد راحتتر از it بود |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - pooyaa - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
بچه ها درهم سازی رو چی زدید؟ معماری DMA رو چی زدید؟؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mohamad moo - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط: ۱۳۹۳*۱۳۹۳+۴*۱۳۹۳+۳*۱+۲ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - explorer - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ
من یک آی تی هستم زبان خیلی راحت تر از آی تی بود خدایی مشترک نسبت به پارسال خیلی بهتر تخصصی نرم (پایگاه انصافا سخت طراحیش بیراه نبود) تخصصی هوش (طراحی و هوش معمولی بودن) |