![]() |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - m.teymourpour - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)Hamed_H8 نوشته شده توسط: خدا به دادمون برسه !!! جواب گزینه یک میشه. اونا اشتباه کردن سوالایی میدن که خودشون هم جوابشونو نمیدونن |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - Morza - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)Hamed_H8 نوشته شده توسط: خدا به دادمون برسه !!! گزینه یک درسته. |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - archer22 - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
سوال ۱۱۷ (تخصصی هوش مصنوعی) رو من غلط زدم یا اینکه این اشتباه جواب داده ؟؟ :| |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - m.teymourpour - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۷ (تخصصی هوش مصنوعی) رو من غلط زدم یا اینکه این اشتباه جواب داده ؟؟ :| به نظر منم اشتباه جواب داده سوالات ۱۱۳ و ۱۱۴ هم اعتباری به جوابشون نیست |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - hamedfayez - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۷ (تخصصی هوش مصنوعی) رو من غلط زدم یا اینکه این اشتباه جواب داده ؟؟ :| به نظر من که صد درصد میشه B !!! |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - hamedfayez - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۷ (تخصصی هوش مصنوعی) رو من غلط زدم یا اینکه این اشتباه جواب داده ؟؟ :| به نظر من که صد درصد میشه B !!! اشتباهی گفته ... |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - hamedfayez - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:(14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۷ (تخصصی هوش مصنوعی) رو من غلط زدم یا اینکه این اشتباه جواب داده ؟؟ :| سوال ۱۱۳ و ۱۱۴ که درسته مطمئنم من ولی سوال ۱۱۷ شک نکنید که گزینه ۱ میشه راه نداره اصلا بشه C ! جوابش B باید باشه |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - hamedfayez - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
سوالات ۱۱۳ و ۱۱۴ که درست هستند در درست بودنشون شک نکنید ولی سوال ۱۱۷ هم مطمئن باشید اشتباهند صد درصد میشه گره B امیدوارم تصحیحش کنند... |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - hamedfayez - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
سوالات ۱۱۳ و ۱۱۴ که درست هستند در درست بودنشون شک نکنید ولی سوال ۱۱۷ هم مطمئن باشید اشتباهند صد درصد میشه گره B امیدوارم تصحیحش کنند... |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - hamedfayez - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ
سوالات ۱۱۳ و ۱۱۴ که درست هستند در درست بودنشون شک نکنید ولی سوال ۱۱۷ هم مطمئن باشید اشتباهند صد درصد میشه گره B امیدوارم تصحیحش کنند... .. |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - hamedfayez - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ
سوالات ۱۱۳ و ۱۱۴ که درست هستند در درست بودنشون شک نکنید ولی سوال ۱۱۷ هم مطمئن باشید اشتباهند صد درصد میشه گره B امیدوارم تصحیحش کنند. |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - hamedfayez - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ
سوالات ۱۱۳ و ۱۱۴ که درست هستند در درست بودنشون شک نکنید ولی سوال ۱۱۷ هم مطمئن باشید اشتباهند صد درصد میشه گره B امیدوارم تصحیحش کنند |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - Elena_71 - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:۱۱۷با فرض ۳ رنگ c درسته(14 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۷ (تخصصی هوش مصنوعی) رو من غلط زدم یا اینکه این اشتباه جواب داده ؟؟ :| ![]() ![]() البته باید فرضیاتتون خوب باشه ![]() ![]() ![]() |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - sara417 - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
۳ تا از سوالای امروز تکراری بودن. توی پوران دیده بودم دیشب. |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - gogooli - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ
در منطقی، آسنکرون (این هایی که پارسه در ۲۵ درصد چهارم داده بود) جز سرفصل ها هست؟! من فکر می کردم جز سرفصل نیست ![]() ![]() |