![]() |
درخواست جابه جایی دانشگاه - نسخهی قابل چاپ |
Re: RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - ma2ta.a.h - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ)amirnem نوشته شده توسط: کسی نبود که بخواد بیاد دانشگاه ارومیه روزانه شبکه؟شما الان تصمیم گرفتین ثبت نام کنید یا نه؟ |
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - amirnem - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ
آره دیگه قطعی شده تصمیمم. شما چی می خواین ثبت نام کنید ![]() (۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ)amirnem نوشته شده توسط: کسی نبود که بخواد بیاد دانشگاه ارومیه روزانه شبکه؟شما الان تصمیم گرفتین ثبت نام کنید یا نه؟ |
Re: RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - ma2ta.a.h - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)amirnem نوشته شده توسط: آره دیگه قطعی شده تصمیمم. شما چی می خواین ثبت نام کنیدبله ما هم میایم برای ثبت نام. فقط خدا کنه خوابگاه بدن |
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - matias - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: آقاااااااااااااااااااا مجازیا نمیتونن جابجا بشن؟؟؟؟؟؟ فکر نکنم مجازی بتونه با روزانه و شبانه جا به جا بشه چون کلا سیستم مجازی فرق میکنه.. اما باز باید از داشگاه سوال کرد... |
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - lord master - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)matias نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: آقاااااااااااااااااااا مجازیا نمیتونن جابجا بشن؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز از چه دانشگاهی باید سوال کنم؟ |
درخواست جابه جایی دانشگاه - ۱آسمان - ۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
کارنامه نهایی فردا صبح میزارن یا ممکنه۱۲ شب بعد هم بذارن؟؟ |
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - matias - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: دوست عزیز از چه دانشگاهی باید سوال کنم؟ از دانشگاه مبدا یا دانشگاه شهر خودتون |
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - lord master - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ)matias نوشته شده توسط:(07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: دوست عزیز از چه دانشگاهی باید سوال کنم؟ مرسی ولی چشمم آب نمیخوره ![]() |
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - matias - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: مرسی ولی چشمم آب نمیخوره ایشالا اگه مجازی نرفتین ساله دیگه اشکال نداره |
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - lord master - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ)matias نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: مرسی ولی چشمم آب نمیخوره نه دیگه سال دیگه نمیتونم ![]() ![]() ![]() |
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - marjanmoodi - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
روزانه هوش شیراز با روزانه خواجه نصیر یا بهشتی؟ شبانه هوش امیرکبیر با روزانه بهشتی؟ هرکدومش هست خبر بده :دی |
درخواست جابه جایی دانشگاه - نازین - ۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ق.ظ
دوستان لطفا درخواست هاتون سرکاری نباشه.ممنون |
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - matias - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ق.ظ)نازین نوشته شده توسط: دوستان لطفا درخواست هاتون سرکاری نباشه.ممنون واقعا کسی به شما درخواست داده حتی سرکاری؟؟ پس چرا کسی به من درخواست نمیده حتی سرکاری!؟ |
درخواست جابه جایی دانشگاه - marez - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ
من نرم علم وصنعت روزانه آموزش محور قبول شدم محل تحصیل شهرستان نور با روزانه و شبانه های تهران و شهرهای نزدیک تهران جابجا می کنم و البته هرجایی که آموزش محور نباشه . درضمن تو کارنامه نهایی شبانه قزوین و کاشان و اراکو هم اوردم . به نظرتون میشه کاری کرد؟ |
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - alphax - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
منم خواجه نصیر شبانه MIS با شیراز یا صنعتی شیراز یا کرمان(واسه کرمان روزانه باشه) عوض میکتم. هر گرایشی |