گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - Elena_71 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ق.ظ
معتاد مانشت شدم ): |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - shayesteNEY - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
منم تازه میخام !!!!!!!!!!!!!!!!!!شروع کنم . امیدوارم کم نیارم. دنبال منبع میگردم . دیر نیست یه کم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - ehsansjs - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: منم تازه میخام !!!!!!!!!!!!!!!!!!شروع کنم . امیدوارم کم نیارم. دنبال منبع میگردم . دیر نیست یه کم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بابا اتفاقا بهترین موقع الآناست رتبه پارسالتم که خوبه!!!خونده بودید؟؟؟ تازه بعض موقع با استرس خوندن بهتر جواب میده (۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: معتاد مانشت شدم ):آما خوبه |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - sana2014 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: منم تازه میخام !!!!!!!!!!!!!!!!!!شروع کنم . امیدوارم کم نیارم. دنبال منبع میگردم . دیر نیست یه کم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نترس منم تازه می خوام شروع کنم الانم در به در دنبال یه کتاب خوب پایگاهم نگران نباش انشالله نتیجه ی خوب می گیری |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - ziba.O - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ)sana2014 نوشته شده توسط: [quote='shayesteNEY' pid='302013' dateline='1410447024'] نترس منم تازه می خوام شروع کنم الانم در به در دنبال یه کتاب خوب پایگاهم نگران نباش انشالله نتیجه ی خوب می گیری سلام دوست عزیز پایگاه به نظرم کتاب مدرسانو بخونی خیلی جلو میوفتی نه اصلا دیر نیست فقط کافیه استرسو از خودت دور کنی همین، تو تلاشتو بکن ۵ ماه کم نیست بقیشو بسپر به خدا |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - kingmax - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
لطف کنید اینجا در مورد منابع صحبت نکنید |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - Mehrdad_CS - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
یادش بخیر...پارسال ماهم تو گروه های درسی چه روزگاری داشتیم! امیدوارم همتون سال دیگه همین موقع دانشجوی ارشد دانشگاه دلخواهتون باشید. فقط خواستم خداقوت بگم...انگیزه و امیدتون رو از دست ندید، نگران فرصت های از دست رفته هم نباشید. هنوز کلی وقت هست |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - تلاشگر - ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
سلام دوستان مطمن باشید هنوز دیر نشده اکثرا الان شروع کردن پس فقط لازمه از الان به بعد شروع کنیم تا به انچه لیاقتمونه برسیم. |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - Elena_71 - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ق.ظ
محاسبات تمووووووم شد :دی |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - mcse2010 - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ق.ظ
شببکه و سیستم عامل پارسه-هوش راهیان-ساختمان مقسمی تموم شد دارم مهندسی نرم مقمسی و شبکه کراس و طراحی میخونم |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - iammiti - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: شببکه و سیستم عامل پارسه-هوش راهیان-ساختمان مقسمی تموم شد (۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: محاسبات تمووووووم شد :دیظاهرا بچه ها خیلی فعال هستن :دی من فقط مباحث که مشکل دارم خوندم..از هفته دیگه هم کم کم بریم با برنامه ازمون ها |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - ریحان - ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: محاسبات تمووووووم شد :دی محاسبات رو فرمولهاشم حفظ کردین؟ تا کنکور اصلی یادتون نمیره؟ من نمیتونم حفظ کنم...اگه هم حفظ کنم یادم میره...نگرانم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - ehsansjs - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ق.ظ
من الآن موندم واسه آزمونها که از اول اردیبهشت شروع میشه بخونم یا برنامه خودمو که توی تابستون بهش نرسیدم تکمیل کنم(بهش برسم ) طراحی الگوریتم وساختمان خیلی مشکل دارم فقط ریاضیه لامصب |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - sana2014 - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ق.ظ
بچه ها من درباره هوش راهیان ارشد از خود خلیلی فر پرسیدم گفت چه برای آی تی چه کامپیوتر برای دولتی نیازی به خوندن فصل آخر نیست |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - S_Behrouzkam - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ)NULL! نوشته شده توسط: سلام Sent from my iPhone using Tapatalk |