|
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
جزوه شبکه امیرکبیرو میخواااااااااااام تهرانیا یکاری بکنییییییییییییید |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - aria - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ
من ۱ شهریور اعزامم دوستان سرباز یه کم اطلاغات بدید می شه تو این دو ماهه اموزشی درس بخونیم وقت خالی داریم یا نه ممنون می شم |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ
بچه ها کسی میدونه مدرسان شریف کتاب تکی میفروشه یا نه؟؟من نرمشو میخام! فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه مدرسان شریف کتاب تکی میفروشه یا نه؟؟من نرمشو میخام!مدرسان کتاب نک میفروشه نرمشم میفروشه |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - milad12321 - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ
سلام به همه میشه بفرمایید pse چیه ... ؟ مثل اینکه ازمون انلاین ؟ |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - pooyaa - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط: سلام به همه میشه بفرمایید pse چیه ... ؟سلام اسم آزمونهای آنلاین پارسه هست! وقتی برای آزمونهای حضوری پارسه ثبتنام میکنید این آزمونها هم روشون هست که ۴تا هستن که هرکدوم ۲۵درصد رو شامل میشه |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - explorer - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ
یاد گروه درسی پارسال به خیر... یه سری روزا خیلی سخت گذشت... امید به خدا... |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - hamid88 - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ
یادش بخیر واقعاً |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - milad12321 - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ق.ظ
پویا ممنون از جوابت بنظرت وقت گیر و الکی نیست ؟ در ضمن شاید جای خوبی برا پرسیدن نیست اما کدوم موسسات برا کنکور ازمایشی خوبن بنظر دوستان? |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - pooyaa - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط: پویا ممنون از جوابت بنظرت وقت گیر و الکی نیست ؟ خواهش میکنم،بنظر من هرچی میتونی آزمون بده وتست بزن-حالا اینا هم روشون و اول اینکه ۴تا که بیشتر نیستن بعدشم تویه خونه پشت لپتاپ میشینی و آزمون میدی![]() برای آزمون نظر من رویه پارسه هست،و اگر هزینه مد نظر هست و پارسه رو انتخاب نکردید ازنظر هزینه،سنجش |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - fzpakzad - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ق.ظ
منظورتون سنجش و دانش هست؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - milad12321 - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ق.ظ
مدرسان چطوره؟ معیارتون برا بهتر بودن پارسه چیه? |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - explorer - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ
کلا زیاد درگیر موسسات نشید هر کدوم که ارزون تره و به خونتون نزدیک تره برید همون جا.سوالهای هیچ کدومشون به درد بخور نیس تنها نکته مفید همشون تقسیم دروس به قسمتهای مختلفه که باعث میشه درس خوندنت بره توی یه قالب خاص. Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - fzpakzad - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: کلا زیاد درگیر موسسات نشید هر کدوم که ارزون تره و به خونتون نزدیک تره برید همون جا.سوالهای هیچ کدومشون به درد بخور نیس تنها نکته مفید همشون تقسیم دروس به قسمتهای مختلفه که باعث میشه درس خوندنت بره توی یه قالب خاص.کدومش از همه ارزونتره؟قیمتاهاشو میدونی؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - explorer - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ
خود ازمونهای سنجش از همه ارزون تره نصیر هم فک کنم ارزون تر از پارسه و مدرسانه.قیمت های دقیقشون توی سایتهاشون هست. Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk |