تالار گفتمان مانشت
کدام؟ **کارمند بانک یا ارشد** ؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
کدام؟ **کارمند بانک یا ارشد** ؟؟؟ - explorer - 29 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  یعنی اگه ارشد بگیره هر روز یه کاره جالب انگیزه میکنه؟
نظره شخصیمه موقعیتهایی تو زندگیه آدم پیش میاد که مسیر زندگی آدم رو عوض میکنه .آدم نباید بهشون پشت پا بزنه فقط بیشتر فکر کن
نه منظورم این نیست که هر روز یه کار داره.
منظورم اینه، با ادامه تحصیل احتمال اینکه بعدا شغل مرتبط با دانشش گیر بیاره بیشتره.(نظر شخصی)
البته همه اینا بستگی به خود شخص داره و علایقش و اهدافش.
منم با توجه به شرایط دوستمون مخصصوصا شن ایشون و همچنین احساس میکنم دلش بیشتر دنبال کاره تا ادامه تحصیل، بانک رو پیشنهاد میکنم.

کدام؟ **کارمند بانک یا ارشد** ؟؟؟ - bhzbbs_32 - 29 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ

من کارمند بانک ملت هستم

کدام؟ **کارمند بانک یا ارشد** ؟؟؟ - hamid88 - 30 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ق.ظ

دل من با درس هست ولی به چه قیمتی؟
ارشد رو بگیرم ٣٠ سالم شده
٣٠ سالگی چه کاری دسته من میدن؟
قانون سنی هم واسه استخدام ها زیر ٣٠ سال هست(٢٧ و ٢٨).
کسی از آینده هیچ خبری نداره
از قدیم گفتن نقد رو بچسب تا نسیه
درست نمیگم؟
............!!!

RE: کدام؟ **کارمند بانک یا ارشد** ؟؟؟ - pezhman.m-AI - 30 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ

(۳۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:  اگه تهران قبول شی میتونی از همون اول با ماهی ۱ تومن شروع به کار کنی (هیچی هم بلد نباشی باز کار هست، فقط باید زرنگ باشی تا بتونی تو یکی دو ماه اول خودتو به کارفرما نشون بدی)

سلام دوست عزیز، اینطور که من شنیدم بچه هایی که تهران قبول میشن، انقد استاداشون سخت گیری میکنن و تکلیف و پروژه بهشون میدن که دیگه نمیتونن درکنار تحصیل،کار هم بکنند. ولی شما گفتید از همون ماه اول میشه شروع به کار کرد. این قضییه برای من خیلی مهمه.. چون خودتونم دانشجوی دانشگا تهرانید، ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدید.

کدام؟ **کارمند بانک یا ارشد** ؟؟؟ - a_lotfali - 30 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ

سلام به همه ی دوستان این مسله ایی هست که فکر منم مشغول کرده بود و فکر میکنم کم کم دارم به نتیجه میرسم...
یکی از اقوام ما بعداز اتمام دوره ی لیسانس نتونست کار خوبی پیدا کنه و فکر کرد که اگر ارشد بخونه بهتر می توان کار پیدا کرد و خلاصه بعد از دوره ی ارشد حدود دوسال دنبال کار گشت و در نهایت شغلی را انتخاب کرد که نیاز به مدرک لیسانس داشت نه فوق، چون شرکت ها برای اینکه حقوق کمتری بدهند ترجیح به استخدام افرادی میکنن که مدرک پایین تری دارند. ودر نهایت این فرد تصمیم گرفت بعد از اینکه توی کارش جا افتاد و بقولی جون گرفت، مدارک فوقش رو نشون بده در اینصورت دیگه کارفرما نمیتونه بگه که نمیخواهم بیای
البته من این راهو پیشنهاد نمیکنم ولی بنظرم اول باید وارد کار شد و در کنار کار به تحصیل پرداخت

کدام؟ **کارمند بانک یا ارشد** ؟؟؟ - frr - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ

دلا بجنگ که وقت جنگیدن است

برو بانک ۱۰۰ درصد

کدام؟ **کارمند بانک یا ارشد** ؟؟؟ - golsa20 - 28 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۶ ب.ظ

دوست عزیز شما از طریق آزمون تو بانک پذیرفته شدید یا پارتی داشتید؟