تالار گفتمان مانشت
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - نازین - ۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ

بعد ۵ ماه اولین بار امروز ۳ ساعت زبان خوندمSmile
به کمک خدا میبرمش بالاتر ساعات مطالعه رو

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - fzpakzad - 23 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ق.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  
(22 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ق.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط:  هفته ای یک ساعت که میخونید. نمیخونید؟دیگه حداقلش زبانو که دارید
رمان پیرمرد و دریا رو بخونم ..قول میدم بعدش درس بخونم دیگه
جالبه داستانش
مگه خوندن پیرمردو دریا چند روز طول میکشه؟؟دارید تستی میخونیدش مگه؟؟؟؟

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - ا یرا ن - ۲۳ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ

منم نمیشه گفت خیلی عالی اما بهر حال طبق برنامه پیش رفتم اما ماه رمضون تمام ساعات خوابو بیداریمو به هم ریخته..جوری ک بیش از یک درس دیگه احساس سرگیجه و بیحالی بهم دست میده ..اخه مگه میشه ۱۷ساعت بدون حتی یه لیوان اب بشه با انرزی درس خوند..شبا که به لطف جام جهانی و سحری تا صبح بیدارم روزاهم ک گیجو خواب الود.. تشنه ؛ گشنه.. .. همون یه درسم ب زور میخونم بهر حال دیگه جام جهانی ک تموم شد ایشالله ماه رمضونم ک تموم بشه با قدرت ادامه میدم و جبران عقب موندگی هارو میکنم..

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - fzpakzad - 23 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ

(۲۳ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ)ا یرا ن نوشته شده توسط:  منم نمیشه گفت خیلی عالی اما بهر حال طبق برنامه پیش رفتم اما ماه رمضون تمام ساعات خوابو بیداریمو به هم ریخته..جوری ک بیش از یک درس دیگه احساس سرگیجه و بیحالی بهم دست میده ..اخه مگه میشه ۱۷ساعت بدون حتی یه لیوان اب بشه با انرزی درس خوند..شبا که به لطف جام جهانی و سحری تا صبح بیدارم روزاهم ک گیجو خواب الود.. تشنه ؛ گشنه.. .. همون یه درسم ب زور میخونم بهر حال دیگه جام جهانی ک تموم شد ایشالله ماه رمضونم ک تموم بشه با قدرت ادامه میدم و جبران عقب موندگی هارو میکنم..
من هم کم و بیش همین هستم. تازه بعد از ظهر از سرکار که بر میگردم مغزم اصلاً کار نمیکنه چیزی بخونم تا افطار. همین در مطالعه هم به برکت روز جمعه دارم

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - رها-مکانیک - ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ

۵ساعت اما باید حداقل تا ۶ساعت مفید برسه

یه سوالم داشتم به نظرتون روزی ۸ساعت واسه تابستون زیاده روی نیست؟!یا من اشتباه میکنم

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - comii - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ

(۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)رها-مکانیک نوشته شده توسط:  ۵ساعت اما باید حداقل تا ۶ساعت مفید برسه

یه سوالم داشتم به نظرتون روزی ۸ساعت واسه تابستون زیاده روی نیست؟!یا من اشتباه میکنم

بستگی به خودتون داره و رشتتون
یکی می بینید اگه زیاد بخونه آخرش کم میاره یکی برعکسه
اگه مطالعه همراه با خوندن زبان هست ۸ ساعت خوبه و زیاد نیست اما اگه غیر زبانه یه مقدار سنگینه

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - نازین - ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ

(۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)رها-مکانیک نوشته شده توسط:  ۵ساعت اما باید حداقل تا ۶ساعت مفید برسه
نه دوشت من اگه از درس خوندن لذت ببرید سختیشو حس نمی کنید فقط من مشکل خودم هم هست که وقتی برای کنکور می خوندم نمی تونستم لذت ببرم !!!حس دشمنی داشتم با کتابا برا همین بیشترشو متوجه نمی شدم اما الان که آمار پارسه رو می خونم برای دل خودم می بینم چقد آسون بوده که من سال قبل گذاشتمش کنار Smileنمی دونم تا می گم برای کنکوره اون لذته میره تا میگم برای دل خودم از درس خوشم میاد و وقتی می خونم کتابو اصلا متوجه گذر زمان نمی شمUndecidedUndecided

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - mcse2010 - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ

۷/۳۰ استارت زدم

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - somayeh.gh - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ

این هفته ۳۰ ساعت خوندم

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - mcse2010 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ

۲۵ساعت از روز ۲ شنبه تا ۵شنبه

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - frr - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ

بابا شما خیلی تنبلید ، رک گفتم Smile

خودم : الان همه میرزن سر من ،
من : نه بابا هیشکی اصلا توجهی به پست من نمیکنه ،
خودم : یعنی اینقدر سرشون به کار خودشون گرمه ؟
من : نه ، بعضیا بهشون بر میخوره ،
خودم : ولی خومونیم چرا اینقد نسل بشر تنبل هست ؟
من : چی میگی ؟ یعنی چی ؟
خودم :بابا بی خیال میخوای تا صبح حرف بزنی ولش کن

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - ashena1 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ

شاید چون نمیدونیم که:
hard work beats talent when talent doesn't work hard
البته فی الحال در زمینه کنکور!:دی

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - iammiti - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)freetayyeb نوشته شده توسط:  بابا شما خیلی تنبلید ، رک گفتم Smile
یه سوال ..پارسال تابستون وزی چقدر درس می خوندی مهندس؟ یه هفته به کنکور روزی چقدر می خوندی ؟
به ساعت نیس !شما که داری میری ارشد بخونی که باید درک کنی :دی
چند ساعت خوندی واسه کسی که درس به زور می خونه..من تمام وقت خالی روزمو درس می خونم ولی شاید ۲ ساغت نشه..ولی شک ندارم از ۹۵% افرادی که بیشتر از من می خونن موفق ترم !

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - mohammads11ba - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ

من ۱ساعت ۲۰ دقیقه
امار واحتمالات و گسسته

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - fzpakzad - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ق.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  
(24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)freetayyeb نوشته شده توسط:  بابا شما خیلی تنبلید ، رک گفتم Smile
من تمام وقت خالی روزمو درس می خونم ولی شاید ۲ ساغت نشه..ولی شک ندارم از ۹۵% افرادی که بیشتر از من می خونن موفق ترم !
آی گفتی...منم لحظات خالی رو شکار میکنم. اما باز هم کمه