امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - نسخهی قابل چاپ |
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - نازین - ۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
بعد ۵ ماه اولین بار امروز ۳ ساعت زبان خوندم به کمک خدا میبرمش بالاتر ساعات مطالعه رو |
RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - fzpakzad - 23 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:مگه خوندن پیرمردو دریا چند روز طول میکشه؟؟دارید تستی میخونیدش مگه؟؟؟؟(22 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ق.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط: هفته ای یک ساعت که میخونید. نمیخونید؟دیگه حداقلش زبانو که داریدرمان پیرمرد و دریا رو بخونم ..قول میدم بعدش درس بخونم دیگه |
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - ا یرا ن - ۲۳ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ
منم نمیشه گفت خیلی عالی اما بهر حال طبق برنامه پیش رفتم اما ماه رمضون تمام ساعات خوابو بیداریمو به هم ریخته..جوری ک بیش از یک درس دیگه احساس سرگیجه و بیحالی بهم دست میده ..اخه مگه میشه ۱۷ساعت بدون حتی یه لیوان اب بشه با انرزی درس خوند..شبا که به لطف جام جهانی و سحری تا صبح بیدارم روزاهم ک گیجو خواب الود.. تشنه ؛ گشنه.. .. همون یه درسم ب زور میخونم بهر حال دیگه جام جهانی ک تموم شد ایشالله ماه رمضونم ک تموم بشه با قدرت ادامه میدم و جبران عقب موندگی هارو میکنم.. |
RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - fzpakzad - 23 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ)ا یرا ن نوشته شده توسط: منم نمیشه گفت خیلی عالی اما بهر حال طبق برنامه پیش رفتم اما ماه رمضون تمام ساعات خوابو بیداریمو به هم ریخته..جوری ک بیش از یک درس دیگه احساس سرگیجه و بیحالی بهم دست میده ..اخه مگه میشه ۱۷ساعت بدون حتی یه لیوان اب بشه با انرزی درس خوند..شبا که به لطف جام جهانی و سحری تا صبح بیدارم روزاهم ک گیجو خواب الود.. تشنه ؛ گشنه.. .. همون یه درسم ب زور میخونم بهر حال دیگه جام جهانی ک تموم شد ایشالله ماه رمضونم ک تموم بشه با قدرت ادامه میدم و جبران عقب موندگی هارو میکنم..من هم کم و بیش همین هستم. تازه بعد از ظهر از سرکار که بر میگردم مغزم اصلاً کار نمیکنه چیزی بخونم تا افطار. همین در مطالعه هم به برکت روز جمعه دارم |
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - رها-مکانیک - ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ
۵ساعت اما باید حداقل تا ۶ساعت مفید برسه یه سوالم داشتم به نظرتون روزی ۸ساعت واسه تابستون زیاده روی نیست؟!یا من اشتباه میکنم |
RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - comii - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)رها-مکانیک نوشته شده توسط: ۵ساعت اما باید حداقل تا ۶ساعت مفید برسه بستگی به خودتون داره و رشتتون یکی می بینید اگه زیاد بخونه آخرش کم میاره یکی برعکسه اگه مطالعه همراه با خوندن زبان هست ۸ ساعت خوبه و زیاد نیست اما اگه غیر زبانه یه مقدار سنگینه |
RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - نازین - ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)رها-مکانیک نوشته شده توسط: ۵ساعت اما باید حداقل تا ۶ساعت مفید برسه |
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - mcse2010 - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ
۷/۳۰ استارت زدم |
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - somayeh.gh - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ
این هفته ۳۰ ساعت خوندم |
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - mcse2010 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ
۲۵ساعت از روز ۲ شنبه تا ۵شنبه |
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - frr - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ
بابا شما خیلی تنبلید ، رک گفتم خودم : الان همه میرزن سر من ، من : نه بابا هیشکی اصلا توجهی به پست من نمیکنه ، خودم : یعنی اینقدر سرشون به کار خودشون گرمه ؟ من : نه ، بعضیا بهشون بر میخوره ، خودم : ولی خومونیم چرا اینقد نسل بشر تنبل هست ؟ من : چی میگی ؟ یعنی چی ؟ خودم :بابا بی خیال میخوای تا صبح حرف بزنی ولش کن |
RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - ashena1 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ
شاید چون نمیدونیم که: hard work beats talent when talent doesn't work hard البته فی الحال در زمینه کنکور!:دی |
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - iammiti - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)freetayyeb نوشته شده توسط: بابا شما خیلی تنبلید ، رک گفتمیه سوال ..پارسال تابستون وزی چقدر درس می خوندی مهندس؟ یه هفته به کنکور روزی چقدر می خوندی ؟ به ساعت نیس !شما که داری میری ارشد بخونی که باید درک کنی :دی چند ساعت خوندی واسه کسی که درس به زور می خونه..من تمام وقت خالی روزمو درس می خونم ولی شاید ۲ ساغت نشه..ولی شک ندارم از ۹۵% افرادی که بیشتر از من می خونن موفق ترم ! |
RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - mohammads11ba - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
من ۱ساعت ۲۰ دقیقه امار واحتمالات و گسسته |
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - fzpakzad - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ق.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:آی گفتی...منم لحظات خالی رو شکار میکنم. اما باز هم کمه(24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)freetayyeb نوشته شده توسط: بابا شما خیلی تنبلید ، رک گفتممن تمام وقت خالی روزمو درس می خونم ولی شاید ۲ ساغت نشه..ولی شک ندارم از ۹۵% افرادی که بیشتر از من می خونن موفق ترم ! |