|
|
آموزش درست کردن پیاز داغ - نسخهی قابل چاپ |
RE: آموزش درست کردن پیاز داغ - fatima1537 - 21 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: تو کتابخونه واقعا دلم می سوخت برای رشته های دیگه که اینا بدون هیچ مانشتی چه جوری درس می خونند.؟؟! خوب چه کنیم دیگه ما رشتمون کامپیوتره و فکری به حال خودمون کردیم(باتشکر فراوان از جناب مدیر)اون بیچارهها این کارها براشون هزینه و دردسر داره(این هم از مزایای رشته کامپیوتر.حالا هی بنالید از این رشته )درمورد اوقات فراغت:مانشت تشکیل میشه از همه ما پس همه باید یه فکری به حال اوقات فراغت بکنن. موضوعات: "معرفی بهترین کتابها" و "بهترین فیلم ها" خوب بود-یه سایت معما هم بعدا توسط یکی از اعضا معرفی شد که کلی وقتمون رو گرفت!،موضوع "داستانک" هم خوب بود(که اونجا کلی داستان گذاشته شد )
|
|
آموزش درست کردن پیاز داغ - Br2012 - 21 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ
حرف پیاز داغ هم همینه پیاز داغ میگه ما که نعمتی به نام مانشت داریم ازش استفاده کنیم و رونقش بدیم
|
|
آموزش درست کردن پیاز داغ - admin - 21 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ ب.ظ
این پیاز داغه هم تاپیک پر طرفداری شده واسه خودش. |
آموزش درست کردن پیاز داغ - Br2012 - 21 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: این پیاز داغه هم تاپیک پر طرفداری شده واسه خودش. دکتر جان باز شدن این تاپیک از درایت شماست وگر نه دوستان بستنش همون شب اول |
|
آموزش درست کردن پیاز داغ - parsaNA - 21 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ب.ظ
دکتر به نظرم باید از این دوست عزیز br2011 که باعث شد تصمیمات مهم و بنیادی تو تالار گرفته بشه، قدردانی کنیم . همین تالار پیاز داغ مقدمه اتفاقات جدیدی شد . من که به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم. |
|
آموزش درست کردن پیاز داغ - admin - 22 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ
بله، حرفهایی زدن که من مدتی بود میترسیدم بزنم. خدا رو شکر این روزها تالار یه جونی گرفته و همه چیز داره خوب پیش میره. ان شا الله فعالیتهای مانشت با وارد شدن به باشگاه ۸۰۰۰ نفریها میره تو یه فضای جدید. |
آموزش درست کردن پیاز داغ - Br2012 - 22 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دکتر به نظرم باید از این دوست عزیز br2011 که باعث شد تصمیمات مهم و بنیادی تو تالار گرفته بشه، قدردانی کنیم . همین تالار پیاز داغ مقدمه اتفاقات جدیدی شد . من که به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم. شما لطف داری دوست عزیزم ظرفیت موفقیتهای مانشت بیشتر از این حرفها هست که الان هست |
|
آموزش درست کردن پیاز داغ - aatwo - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ ق.ظ
من عنوان تاپیک رو دیدم راستی راستی فکر کردم درست کردن پیاز داغه |
|
آموزش درست کردن پیاز داغ - Br2012 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ ب.ظ
این تاپیک هم واسه خودش دورانی داشت |