کلید نهایی آمد!!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: کلید نهایی آمد!!! - ستاره بارون - ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ
چه ها کی دفترچه cآیتی بوده؟ میشه لطفا کلید نهاییش رو بزاره ضروریه فک کنم یه سری گزینه ها رو برام اشتباه زده [/quote] دوست عزیز سنجش برای منم اشتباه کرده . من دفترچه ای رو جواب دادم ولی الان که پاسخ نامه ها رو زدن رو سایت نوشته دفترچه شماره بی این یعنی براساس پاسخنامه دفترچه بی تصحیح شده و قطعا بعضی تستهارو برام اشتباه محسابه کردن اعتراض دادم و امیدوارم جواب بدن [/quote] E؟ مگه دفترچه Eهم داشتیم؟ همه چیز از سنجش برمیادا ولی اینکه کلا بگه شما دفترچت یه گروه دیگه بوده عجیبه! کاش اسکن پاسخنامه رو میذاشتن من اصلا بهشون اعتماد ندارم کلید cآیتی نبووووود؟ کسی نداره؟ [/quo E نه منطورم A بوده اگه اسکن پاسخ نامه رو میذاشتن دیگه هیچ بحثی برا هیچ کس نمیموند |
کلید نهایی آمد!!! - masoomeh_s - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
سلام کسی کلید نهایی دفترچه A مهندسی کامپیوتر رو داره بزاره ؟ ممنون |
کلید نهایی آمد!!! - shahryar711 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ق.ظ
اقا یک سوال در درس ساختمان داده اومده بودا در مورد درخت بی تیری آیا این سوال حذف شد؟ |
RE: کلید نهایی آمد!!! - javad_2020 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا یک سوال در درس ساختمان داده اومده بودا در مورد درخت بی تیری آیا این سوال حذف شد؟ سلام نه این سوال حذف نشد فقط یک سوال منطقی حذف شد و یک سوال ساختمان داده هم دو گزینه ای شد. البته سوال ۴۶ گسسته هم کلیدش درست شد ولی کلید سوال ۴۰ محاسبات درست نشد سوال به این آسونی که جوابش واضح بود میشد n(n-1)/2 ، جوابش رو زدند n(n+1)/2 . با تشکر |