سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - نسخهی قابل چاپ |
RE: سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - omid89 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ)omid89 نوشته شده توسط: منظور من هم دقیقا همین بود . اگر قرار بود معدل روی رتبه تاثیری داشته باشه دیگه چه لزومی داشت الان که وقت انتخاب رشته است سنجش بخواد دوباره تاییده ی معدل بگیره ؟ تازه میشه اصلاحش هم کرد . این تناقض را چطور حل می کنید ؟ |
سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - ezra - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ق.ظ
منم حس می کنم یکی دیگه جز من رتبش شده ۲۷۸۰ !!!! من از فردا میخوام برم دنبال نیمه ی گمشده خودم بگردم ..... |
RE: سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - Amoojan - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)omid89 نوشته شده توسط: اگر قرار بود معدل روی رتبه تاثیری داشته باشه دیگه چه لزومی داشت الان که وقت انتخاب رشته است سنجش بخواد دوباره تاییده ی معدل بگیره ؟ تازه میشه اصلاحش هم کرد .دارن یه فرصت دیگه میدن که چک کنید که معدل تون رو درست وارد کرده باشید. بیشتر به خاطر اینه که اول مهر که بری ثبت نام ، سنجش اطلاعات شما رو شامل معدلتون برای دانشگاه میفرسته اگر معدلی که سنجش فرستاده با مدارک دانشگاه کارشناسی تون تفاوت داشته باشه ، خیلی شیک و مجلسی یعنی شما تخلف کردین و ارشد ثبت نامتون نمیکنن و سنجش هم جیزتون میکنه! البته این موضوعی که شما گفتین رو گرفتم ، نمیدونم چی کار میکنن ولی شاید یک نفر یا چند نفری که اصلاح میکنن تاثیر بسیار ناچیزی داشته باشه و اصلا تو محاسبات سنجش اخلالی ایجاد نکنه و فقط رتبه اون چند نفر دوباره محاسبه بشه... حدود ۳۰هزار نفر شرکت میکنن و چند نفر فکر نکنم تاثیری داشته باشه... درباره این موضوع بیشتر تحقیق کنید ولی در تاثیر معدل در رتبه شک نکنید. موفق باشید. |
سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - parande27 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ
از همه دوستانی ک راهنمایی کردن ممنونم از کامنتهاتون ب این نتیجه رسیدم ک: نهایتا در صورت حتی انتخاب یک دانشگاه ک فقط یک نفر از ظرفیتش باقیمانده هردو نفر رتبه برابرو پذیرش میکنن و مهم هم برام همین بود |
سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - sepehr . kh - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ
اصلا یه چیزی!! کسی میدووونه؟؟ تا حالا سابقه داشته سنجش تویه محاسبه درصد یا رتبه اشتباه کنند؟؟ بعدا این اشتباه اصلاح شده و تاثیر داشته اعتراض؟!! |
RE: سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - A V A - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ
کنکور کارشناسی، دوسته دوستم مواد علم صنعت قبول شد، بعد از فکنم دوترم بهش گفتن اشتباه شده! انداختنش یکی از دانشگاهای شمال Sent from my C6603 using Tapatalk |
سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - sepehr . kh - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ
بیچاااااره! من هیچ جوری درصدام باورم نمیشه! میخام ببینم امکانه اشتباه شدنشووون هست؟؟ |
RE: سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - parande27 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط: بیچاااااره! آره هست اگه پیگیر بشی و حق با تو باشه میشه اصلاحش کرد فقط دقیقا نمیدونم باید چ کار کنی |
سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - Mohammad-A - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: کنکور کارشناسی، دوسته دوستم مواد علم صنعت قبول شد، بعد از فکنم دوترم بهش گفتن اشتباه شده! انداختنش یکی از دانشگاهای شمالیعنی چی اشتباه شده؟ سیستم کامپیوتری چطور اشتباه کرده؟ تازه کنکور کارشناسی که میگن دو-سه بار پاسخبرگها رو میخونن |
سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - sepehr . kh - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
فکر کنم باید تا اومدن پاسخنامه و کلید صبر کنیم! حتما بعدش راهی برای اعتراض معرفی میکنند!! راه دیگهی سراغ دارید؟؟؟ |
RE: سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - parande27 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط: فکر کنم باید تا اومدن پاسخنامه و کلید صبر کنیم! حتما بعدش راهی برای اعتراض معرفی میکنند!! اگه مثله بقیه ب خود کلید اولیه یا نهایی ک دوشنبه میاد اعتراض داری : ۱ -اگه برات مقدوره بری سازمان سنجش با ادله کافی برو کتاب مرجع ببر ۲-بالای صفحه کارنامه ی لینک اعتراض هست برو و اعتراضتو ثبت کن اگه درصداتو طبق کلید حساب میکنی و ی چیز دیگه در میاد تا کلید نهایی صبر کن اگه بازم درصداتو اشتباه حساب کرده بودن آب دستته بزار زمین پاشو برو سازمان سنجش |
RE: سهل انگاری سنجش، اگه رتبه مفهوم داره نباید دو نفر ی رتبه بیارن، من و mohsen.rn - sarehkar - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)parande27 نوشته شده توسط: از همه دوستانی ک راهنمایی کردن ممنونم آقا خواهش می کنم اونایی رتبشون برابر شده تو انتخاب رشته هماهنگ باشین هی ظرفیت ها بره بالا |