رتبه های ۴ رقمی - نسخهی قابل چاپ |
RE: رتبه های ۴ رقمی - maryam.raz - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:بستگی به جیب تون داره! بالاخره هزینه مجازی و پردیس خیلی بالاتر هست(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)lotus نوشته شده توسط: دوستان نظرشان را اعلام کنند اگه هزینه مهم نیست که همون پردیس باز خیلی بهتر از مجازیه چون کلاسی هم برگزار نمیشه ولی در کل سلیقه ای هست . با ۲۰۰۰ مجازی میارین |
RE: رتبه های ۴ رقمی - lvlreza - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
سلام ماشاله به روحیت اشالا بشه ؟من پارسال با ۳۵۰۰ توی تکمیل ظرفیت غیر انتفاعی بجنورد آوردم و امسال رتبم شده ۲۰۵۰ بازم فکر کنم همون غیر انتفاعی نرم بیارم ولی رتبه تو خیلی بالاس ؟شاید هم قبول شی !! |
RE: رتبه های ۴ رقمی - alikad - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ
با رتبه ۱۰۸۸ هوش کسی قبول می شه آیا ؟ |
RE: رتبه های ۴ رقمی - مهرانگیز - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ
بچه ها این پردیس ها که الان تو دفترچه انتخاب رشته هستن با اون پردیس هایی که چندوقت دیگه هر دانشگاه جداگانه تو سایتش اعلام میکنه واسه آزمون چه فرقی دارن؟؟ و یه سوال دیگه اینکه: کسایی که پردیس قبول میشن با کسایی که روزانه یا شبانه قبول شدن سر یک کلاس میشینن؟ و فقط فرقشون اینه که اونا پول میدن؟؟ |
RE: رتبه های ۴ رقمی - mojhde - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: بچه ها این پردیس ها که الان تو دفترچه انتخاب رشته هستن با اون پردیس هایی که چندوقت دیگه هر دانشگاه جداگانه تو سایتش اعلام میکنه واسه آزمون چه فرقی دارن؟؟ تا اونجا که من میدونم پردیسا کلاساشون با روزانه ها جداس |
RE: رتبه های ۴ رقمی - lvlreza - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ
اره عزیزم قبولی ولی مکانش معلوم نیس ؟غیر انتفاعی یا مجازی قبولی صد در صد. |