![]() |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - research.moghimi - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط:(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ)research.moghimi نوشته شده توسط:به نظر من شهرستان ها حتما دعوت میشین تهران رو بعید می دونم(22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ)research.moghimi نوشته شده توسط: دوستان خیلی ها خوب زدن ممنون چقدر جون گرفتم اساتید دیگه هم موافق اند؟ دعا می کنم در حقتون |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - reskandarinia - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ
سلام دوستان این درصدای منه: تخصصی نرم افزار : ۴۳ استعداد : ۳۰ زبان :۸ به نظرتون رتبم حدود ۱۰۰ میشه؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - research.moghimi - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)reskandarinia نوشته شده توسط: سلام دوستان این درصدای منه: عالی زدین رتبتون زیر چهل خواهد بود |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ۸۵۹۱ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ
نرم افزار با تخصصی حدودا ۱۸-۲۰ درصد.استعداد۴۸ زبان سفید مجاز میشم؟ رتبم حدودا چند میشه بنظرتون؟ لطفا راهنمایی کنید |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - persian2645 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ)hhp59 نوشته شده توسط: هوش تخصصی: ۴۷خیلی خوب زدید |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - maneshtir - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۳ ب.ظ
سلام و با آرزوی موفقیت برای همه دوستانی که تلاش کردند درصدهای من: نرم افزار: ۲۲/۹% استعداد تحصیلی: ۲۳% زبان: ۵۱/۷% |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - kamari - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ
IT با کد ۲۳۷۲ لطفا یکی راهنمایی کنه، وضعیت من چه جوری می شه؟ تخصصی: ۶ استعداد: ۴۳ زبان : ۵۱ اگه کمک کنید ممنون میشم، مجاز میشم؟ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ppositiveenergy - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ
نرم افزار تخصصی ۱۸ استعداد ۲ زبان صفر رتبم چند میشه؟حدودا؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - remis123 - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ)kamari نوشته شده توسط: IT با کد ۲۳۷۲ حیف شد واقعا کاش یه ذره تخصصی بیشتر می زدین. زبان و استعداد رو خیلی عالی زدین. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - kamari - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ)remis123 نوشته شده توسط:(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ)kamari نوشته شده توسط: IT با کد ۲۳۷۲ حالا چی میشه، قبول میشم؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - kamari - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ)mmpf نوشته شده توسط:(23 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ)kamari نوشته شده توسط:(23 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ)remis123 نوشته شده توسط:(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ)kamari نوشته شده توسط: IT با کد ۲۳۷۲ میانگین رو چطور محاسبه میشه؟ منظورم مجاز بود، مجاز می شم؟ من اولش زبان رو زدم بعد رفتم سراغ استعداد که ۱۰ تا رو نرسیدم بخونم! |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - baran - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ
مرسی از اینکه درصدهاتون رو گذاشتید. گرایش معماری: تخصصی: ۲۰% استعداد و زبان هر کدوم ۱۰% حدودی حساب کردم. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - msghasemi - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ق.ظ)alimahdavi نوشته شده توسط: رشته ی من هوش مصنوعی: سلام اولا خسته نباشید.بهرحال کنکور از جمله مصادیق بی عدالتی آموزشیه خصوصا در دوره دکتری. دوما بعیده مجاز شید.حداقل در دوره روزانه. (۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)reskandarinia نوشته شده توسط: سلام دوستان این درصدای منه: سلام خسته نباشید. بله.فکر کنم انشالله حدود ۷۰-۸۰میشید. (۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)۸۵۹۱ نوشته شده توسط: نرم افزار با تخصصی حدودا ۱۸-۲۰ درصد.استعداد۴۸ زبان سفید مجاز میشم؟ رتبم حدودا چند میشه بنظرتون؟ سلام روزانه بعیده.ولی شاید شبانع دعوت شین. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - kasadegh - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ق.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ)mmpf نوشته شده توسط:۴۳ برای امسال خیلی درصد خوبیه به نظر من رتبه شون زیر ۳۰ میشه(23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ)msghasemi نوشته شده توسط:به نظر من اصلا نمیشه پیش بینی کرد. ما که نمیدونیم بقیه چند زدند. همه که تو اینجا عضو نیستن و حتی خیلی از عضو ها درصدشون رو نمی گن.(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)reskandarinia نوشته شده توسط: سلام دوستان این درصدای منه: |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - hamid.adldoost - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ق.ظ
من سیاهی لشکر بودم و هیچی نخوندم و رفتم سر جلسه حتی نمی دونستم از چه درسایی سوال میاد. نصف سوال های هوش هم فرصت نکردم بخونم و چون تاحالا ندیده بودم سوالای هوش چه شکلی میشه بیشتر وقتم سر خوندن متن های درک مطلب به هدر رفت . درصد های من شده این : تخصصی : ۱۶ هوش : ۱۹ زبان : ۳۰ معدل : ۱۷٫۶۲ به نظرتون نتیجه ام چطور میشه؟! اما در کل به نظر خیلی ساده بود مخصوصا تخصصی ها که با یه مرور هم میشد بالای ۴۰ زد به نظرم. |