![]() |
جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - mcse2010 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ)alika نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: این روزا دیگه وقت شروع خوندن کتاب های کنکوریه... من دارم تقریبا روزی ۸ ساعت میخونم ولی نمیرسم.تازه معماری و گسسته را حذف کردم بی خیال مراجع شو و بچسب به کتابهای کنکوری ![]() وقت تنگ است |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - yagmur0022 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ
این روزا دیگه وقت شروع خوندن کتاب های کنکوریه... ![]() [/quote] سلام من این تاپیک و راهنمایی های مختلف را خوندم. اصولش این بوده که از اول تابستون شروع کنم با مراجع٬ و از اول مهر هم کتابای کنکورو بخونم بقول شما. منتها من این زمان را از دست دادم. از طرفی پایه ام هم در همه دروس نابوده ![]() ![]() اینه که الان تکلیف من در صورتیکه هدفم رتبه ۱ باشه چیه؟ (الان احتمالا میگین اینو چه دل خجسته ای داره ![]() ![]() انگیزه کاملا بالایی دارم برای جبران از دست رفته ها اما نمیدونم راه صحیح این جبران چیه. مثلا دیگه این وقت برای من هست که با روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و بعد ماه به ماه ۱ ساعت افزایش بدم یا از همین اول باید با ساعت مطالعه بالا شروع کنم. سخت هست اما چاره ای هم هست؟ فقط میترسم غیر ممکن باشه ![]() [/quote] من دارم تقریبا روزی ۸ ساعت میخونم ولی نمیرسم.تازه معماری و گسسته را حذف کردم بی خیال مراجع شو و بچسب به کتابهای کنکوری ![]() وقت تنگ است [/quote] روزی ۸ساعت از الان.... ای ول داری....باریکلا |
Re: RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - hoomanab - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ)alika نوشته شده توسط:شما کتتب های کنکوری مناسب رو تهیه کنید و همگام با آزمون های آزمایشی، سرفصلا رو بخونید. در کنار اون ها جاهایی رو که متوجه نمیشید به کتاب مرجع رجوع کنید.(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: این روزا دیگه وقت شروع خوندن کتاب های کنکوریه... از روزی ۴ ساعت شروع کنید به درس خوندن. نگران هم نباشید. اگه پیوسته و بدون وقفه بخونید وقت زیادم میارید. سوالای درسیتونم توی مانشت بپرسید. |