تالار گفتمان مانشت
جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - mcse2010 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ق.ظ

(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ)alika نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  این روزا دیگه وقت شروع خوندن کتاب های کنکوریه...
Smile

سلام

من این تاپیک و راهنمایی های مختلف را خوندم.
اصولش این بوده که از اول تابستون شروع کنم با مراجع٬ و از اول مهر هم کتابای کنکورو بخونم بقول شما. منتها من این زمان را از دست دادم. از طرفی پایه ام هم در همه دروس نابوده Big Grin Undecided٬ کتابای مرجع را نخوندم تاحالا و دروس را هم توی دوره کارشناسی همینطوری از سر رفع تکلیف میخوندم.
اینه که الان تکلیف من در صورتیکه هدفم رتبه ۱ باشه چیه؟ (الان احتمالا میگین اینو چه دل خجسته ای داره Big Grin Sad ) از مراجع شروع کنم و با همین روشی که تو این تاپیک گقته شده تا تموم نشدنشون سراغ تست و کتابای کنکور نرم؟ یا چون مقداری از زمان را از دست دادم خواندن مراجع و کتابای کنکور/تست را همزمان کنم (که در این صورت درمورد نحوه مدیریتش هم هیچ ایده ای ندارم)

انگیزه کاملا بالایی دارم برای جبران از دست رفته ها اما نمیدونم راه صحیح این جبران چیه. مثلا دیگه این وقت برای من هست که با روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و بعد ماه به ماه ۱ ساعت افزایش بدم یا از همین اول باید با ساعت مطالعه بالا شروع کنم. سخت هست اما چاره ای هم هست؟ فقط میترسم غیر ممکن باشه Rolleyes

من دارم تقریبا روزی ۸ ساعت میخونم ولی نمیرسم.تازه معماری و گسسته را حذف کردم
بی خیال مراجع شو و بچسب به کتابهای کنکوریBig Grin
وقت تنگ است

RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - yagmur0022 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ

این روزا دیگه وقت شروع خوندن کتاب های کنکوریه...
Smile
[/quote]

سلام

اصولش این بوده که از اول تابستون شروع کنم با مراجع٬ و از اول مهر هم کتابای کنکورو بخونم بقول شما. منتها من این زمان را از دست دادم. از طرفی پایه ام هم در همه دروس نابوده Big Grin Undecided٬ کتابای مرجع را نخوندم تاحالا و دروس را هم توی دوره کارشناسی همینطوری از سر رفع تکلیف میخوندم.
اینه که الان تکلیف من در صورتیکه هدفم رتبه ۱ باشه چیه؟ (الان احتمالا میگین اینو چه دل خجسته ای داره Big Grin Sad ) از مراجع شروع کنم و با همین روشی که تو این تاپیک گقته شده تا تموم نشدنشون سراغ تست و کتابای کنکور نرم؟ یا چون مقداری از زمان را از دست دادم خواندن مراجع و کتابای کنکور/تست را همزمان کنم (که در این صورت درمورد نحوه مدیریتش هم هیچ ایده ای ندارم)

انگیزه کاملا بالایی دارم برای جبران از دست رفته ها اما نمیدونم راه صحیح این جبران چیه. مثلا دیگه این وقت برای من هست که با روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و بعد ماه به ماه ۱ ساعت افزایش بدم یا از همین اول باید با ساعت مطالعه بالا شروع کنم. سخت هست اما چاره ای هم هست؟ فقط میترسم غیر ممکن باشه Rolleyes
[/quote]

من دارم تقریبا روزی ۸ ساعت میخونم ولی نمیرسم.تازه معماری و گسسته را حذف کردم
بی خیال مراجع شو و بچسب به کتابهای کنکوریBig Grin
وقت تنگ است
[/quote]

روزی ۸ساعت از الان.... ای ول داری....باریکلا

Re: RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - hoomanab - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ

(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ)alika نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  این روزا دیگه وقت شروع خوندن کتاب های کنکوریه...
Smile

سلام

شما کتتب های کنکوری مناسب رو تهیه کنید و همگام با آزمون های آزمایشی، سرفصلا رو بخونید. در کنار اون ها جاهایی رو که متوجه نمیشید به کتاب مرجع رجوع کنید.
از روزی ۴ ساعت شروع کنید به درس خوندن. نگران هم نباشید. اگه پیوسته و بدون وقفه بخونید وقت زیادم میارید.
سوالای درسیتونم توی مانشت بپرسید.