تالار گفتمان مانشت
شرح حال ما ... آنچه گذشت کنکور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: شرح حال ما ... آنچه گذشت کنکور ۹۳ - Good! - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  مشکل اینجاست که کنکور فقط خوندن نیست هزار اتفاق کوچیک ممکنه رتبه رو به گند بکشونه
کاملا موافقم!!!

من نیز موافقم!!

شرح حال ما ... آنچه گذشت کنکور ۹۳ - shvh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ

منم پارسال نخونده رتبم از امسال بهتر بود !!!!!!!
چرا واقعا ؟؟؟!!!!
حالا شاید خیـــــــــــلی خوب نخوندم و لی از پارسال که خیــــــــــــلی بیشتر خوندم Sad
داره باورم میشه که خنگنم Sad
اگه یه ذره بهتر پارسال بودم انگیزه داشتم واسه سال بعد بخونم اما حالا .....
شاید سال بعد نخونده کنکور دادم ! شایدم فقط یه مرور کردم ....
کنکور هیچ ارتباط مستقیمی با میزان خوندن نداره .... Sad

شرح حال ما ... آنچه گذشت کنکور ۹۳ - Mohammad-A - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ

دوستان شرایط سر جلسه بی‌رحمه متأسفانه.
کسی ممکنه کمتر از شما درس خوانده باشه یا کمتر از شما به دروس مسلط باشه، اما سر جلسه با تسلط به خودش رتبه‌ای بهتر هم بگیره.
البته فقط تسلط سر جلسه کافی نیست اما شاید مهم‌ترین فاکتور باشه. از برخورد مراقب‌ها تا افراد کنار شما در جلسه حتماً اثرگذار هستند.

شرایط پیش از جلسه هم حتماً تأثیرگذار هست. اینکه شخص در آرامش درس خوانده باشه یا نه خیلی اثرگذار هست.

در یک جمله اینکه: استرس و نگرانی بی‌رحم‌ترین رقیب شما در کنکور هستند و دشمن این رقیب هم اعتماد به نفس و آرامش هست.

RE: شرح حال ما ... آنچه گذشت کنکور ۹۳ - shvh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  دوستان شرایط سر جلسه بی‌رحمه متأسفانه.
کسی ممکنه کمتر از شما درس خوانده باشه یا کمتر از شما به دروس مسلط باشه، اما سر جلسه با تسلط به خودش رتبه‌ای بهتر هم بگیره.
البته فقط تسلط سر جلسه کافی نیست اما شاید مهم‌ترین فاکتور باشه. از برخورد مراقب‌ها تا افراد کنار شما در جلسه حتماً اثرگذار هستند.

شرایط پیش از جلسه هم حتماً تأثیرگذار هست. اینکه شخص در آرامش درس خوانده باشه یا نه خیلی اثرگذار هست.

در یک جمله اینکه: استرس و نگرانی بی‌رحم‌ترین رقیب شما در کنکور هستند و دشمن این رقیب هم اعتماد به نفس و آرامش هست.

آره واقعا موافقم . من ۳ روز مونده به کنکور مامانم سخت مریض شدن Sad شب کنکور تا ساعت ۱۰ دکتر بودیم . اون لحظه بزرگترین آرزوم خوب شدن مامانم بود . روحیمو ریخت به هم Sad
ولی خوشحالم که مامانم بهتر شدن Smile

RE: شرح حال ما ... آنچه گذشت کنکور ۹۳ - anika - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط:  فک نمیکنم کنکور اینقدم غول بی شاخو دمی که میگید باشه.
من که به رتبه خوب فکر میکنم، از این حرفام نمیترسم،

منــــــــــــم این جمله رو قبل کنکور بارها بارها با خودم تکرار می کردم و می گفتم
ولی حالا می گم
کنکور یه غول بی شاخ و دم نیست ولی خیلی بیرحمه!

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط:  که من بازنده ی اعتماد به نفس بی حد و اندازه ی خودم شدم !!!
باید بگم منم بازنده ی نداشتن خودباوری و اعتماد به نفسم شدم

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط:  سر و ته کنکور همش روهم اندازه ی یه گربه هم شاید نباشه !!!
که با یه برنامه ریزی مدبّرانه و تلاشی عاقلانه , راهشو میکشه میزنه کنار !!! تو هم خیلی راحت میرسی به فانتیزی های ذهنت !!

اون جاست که همین توله گربه ی فسقلی , به زانو درمیارت !!!
رتبه ی مبارکت تخت میشه ۲۷۸۰ !!!!
اونقته که تنها دلخوشیت میشه اینکه دوستات به حقشون رسیدن !!!!!

دوستان عزیز بعد این آزمون به این نتیــجه رسیدم که برای کنکور دادن علاوه بر درسایی که می خونیم باید درسی هم به اسم کنکور دادن بخونیم.
با اینکه اینهمه می دونستم نباید استرس بگیرم و تمرکز کنم ولی ....

به محض دیدن سوالای مشترک قالب تهی کردم و... رفتم سر زبان ...دیدم دارم بدتر می شم رفتم سر تخصصی

لحـــــــــظه ای نیست از اون روز به بعد که من به خودم نگم که تو اون لحظه ها چیکار داشتم می کردم با خودم !!!!!!!!!

منی که آخرش دوطرف برگه رو جوری گرفتم که نریزه چرا اصلا ۲بار از رو صندلی بلند شدم و رفتم .... !!!
و هــــــــــــــــــــــــــــــــــزار تا چرای دیگه که هر روز از خودم می پرسم و می پرســـــــــــــــــــــــم

RE: شرح حال ما ... آنچه گذشت کنکور ۹۳ - ezra - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  مشکل اینجاست که کنکور فقط خوندن نیست هزار اتفاق کوچیک ممکنه رتبه رو به گند بکشونه
کاملا موافقم!!!

من نیز موافقم!!

[تصویر:  271570_44093281405731229041.jpg]

شرح حال ما ... آنچه گذشت کنکور ۹۳ - sorlin - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ق.ظ

من امسال دومین سالی هست که کنکور میدم.منم سال گذشته همین افکار شما رو داشتم و تقریبا خیلی هم خوندم رتبم اومد ۲۵۰۰/
خیلی هم ناراحت بودم ولی ناامید نشدم اون افکارمم که کنار نزاشتم هیچ خیلی هم افراطی ترش کردم..
شما هم ناامید نشو دوست خوبم.. انتظاراتت رو هم از خودت کمتر نکن بلکه بیشتر کن.
اصلا چرا رتبه یک سال بعد شما نباشید ؟؟
ولی به کسی نگو هدفت رو.من حتی پدر و مادرمم نمی دونستن من دارم برای چی میجنگم.حتی به نزدیک ترین دوستمم میگفتم مسخرم میکرد..
پس به حرف دور و بریاتم گوش نکن بزا هرچی میخوان بگن ایشالله سال بعد پشیمون میشند.

شرح حال ما ... آنچه گذشت کنکور ۹۳ - arian_61 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ

منم سرنوشتم مثل تاپیک اول شد، برای IT خوندم اما رتبه‌ام تو معماری و نرم بهتر شد و IT بدتر از سری قبل Sad
البته همه‌اش تقصیر خودم شد، یک سری اشتباهاتی که من متوجه‌اش شدم این‌ها بود:
۱/ روش اشتباه درس خوندن، من قسمت عمیق سازی رو انجام ندادم
۲/ عدم جمع بندی درست و حسابی
۳/ کم شدن تدریجی انگیزه و نا امید شدن
۴/ جدی نگرفتن آزمون‌ها
۵/ عدم هماهنگی با سر فصل‌ها
۶/ عدم پایبندی ۱۰۰ درصدی به برنامه درسی‌ام
۷/ نرفتن پیش مشاور چون یک هفته به آزمون فهمیدم مدرسان مشاور داره تو همه شهرها
و .....
وقتی خوب نگاه می‌کنم، می‌بینم فقط و فقط خودم مقصرم، اعتماد به نفس خیلی خوبه اما نه اونقدر کاذب که فکر کنی خوب باهوشی و حتی توی سه ماه آخر می‌تونی درس‌ها رو تموم کنی. باید نقطه‌های ضعف و قدرتت رو توی درس‌ها بشناسی و اگه خودت تجربه درس خوندن درست نداری حتما از یکی مشاوره بگیری و بهش اعتماد ۱۰۰ درصد کنی.
باز هم تاکید می‌کنم به مشاورتون ۱۰۰٪ اعتماد کنید، خودتون دست نبرید توی برنامه‌هاش

شرح حال ما ... آنچه گذشت کنکور ۹۳ - atenaa - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ

من امسال سال اولی بود ک کنکور دادم
اگه رتبه ام رتبه ی دلخواهم نشد
خودمو مقصر میدونم
چون یسری جاها یسری مطالب مهم و خیلی سطحی رد کردم
بچه ها عمیق بخونید این خیلی مهمه هر تست و سوال سختی دیدین ب چالش بکشید خودتون و
هیچوقت خودتون و گول نزنید تو درس خوندن
چون سرجلسه فقط میتونین ب تستایی جواب بدین ک روشون کاملا مسلطید
اشتباه من همینا بود انتظار بهتری از خودم داشتم ولی دیگه کاریش نمیشه کرد