|
|
بحث و اعتراض به سوالای مشترک مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: بحث و اعتراض به سوالای مشترک مهندسی کامپیوتر - reza6966 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ)iMohamad نوشته شده توسط: ---------------------------------------------------------------------------------------------------- سوال ۴۰ گزینه الف صحیح هست سوال ۵۰ خارج از سرفصل (گویا سال ۸۸ نیز سوالی در مورد بی تیری آمده بود و بخاطر خارج از سر فصل بودن حذف شد) سوال ۵۸ فلیپ فلاپ های دوم و سوم و چهارم فاقد کلاک میباشند و همچنین این مدار ترتیبی نیاز به ۱۳ کلاک داره تا خروجی عوض شود و ۲۱۱۲۰ تقیسیم بر ۱۳ اصلا در گزینه ها نیست سوال ۶۱ خارج از سر فصل سوال ۱۱۲ پارسه گزینه الف رو جواب دانشته - سنجش گزینه د و خیلی از دوستان به گزینه ب اشاره میکنند سوال ۱۱۷ گزینه ب درست هست |
RE: بحث و اعتراض به سوالای مشترک مهندسی کامپیوتر - F.ebrahimi - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط: لطفا توی اعتراضاتتون سوال ۵۶ هم بنویسید وقتی همومورفیک عبارت چهارم رو حساب میکمیم زبانش میشه anbnbnan حالا اگه anbnرو w فرض کنیم و قسمت دوم رو wR درنظربگیریم زبان ما میشه wwR که اینو همه میدونن مستقل ازمتن غیرقطعی هستش و میشه با ماشین پشته ای پیاده سازی بشه |
RE: بحث و اعتراض به سوالای مشترک مهندسی کامپیوتر - bahar1369 - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ)hadi1989 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ)amateurobot نوشته شده توسط: سوال ۶۴: اصلا من ۲۸ رو ۱ شکل دیگه حساب کردم. وقتی حافظه اصلیمون ۲۵۶ مگ هست، مگه نمیشه ۲ به توان ۲۸ ؟ پس یعنی ۲۸ بیت خط آدرس داریم. من فقط با دیکدرش مشکل دارم. سر جلسه زدم ۳ به ۸ . اما الان که حساب میکنم میبینم میشه ۴ به ۱۶/ یعنی تعداد ماژول هایی که باید بکار بره ۱۶ تاست!!!!!!!!!!!!! (۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط: لطفا توی اعتراضاتتون سوال ۵۶ هم بنویسید حالا من ۱ چی دیگه بگم دعوام نکنین فقط اگه اشتباهه بگین کجاش اشتباهه؟ واسه an bbn an ، اگه (an bn bn an) فرضش کنیم : اول a ها رو پوش کنیم، بعدشم b هارو، بعدش هر b که میاد، یه b از پشته پاپ کنیم، b ها که تموم شد، هر a که بیاد، یه a از پشته پاپ کنیم. |
|
RE: بحث و اعتراض به سوالای مشترک مهندسی کامپیوتر - iMohamad - 07 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ
کسی به سوال ۶۶ اعتراض نداره!!!؟ گزینه ۲ درست نه ۴ توضیح کامل در عکس |