جوابهای غلط موسسه پارسه - نسخهی قابل چاپ |
RE: جوابهای غلط موسسه پارسه - damavand_kellap - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)enh نوشته شده توسط: حالا به نظر شما میانگین درصدای امسال چطوریه؟ باید کلیدا بیاد و درصدا رو بشه اما با این اوضاع که همه مینالیدن منم مثل شما فکر میکنم |
RE: جوابهای غلط موسسه پارسه - jaberghasemi13 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ
بچه ها کلید سنجش حتما فرق داره با این کلیدای سر تا پا غلط Sent from my C6603 using Tapatalk |
جوابهای غلط موسسه پارسه - arshin.r - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:من از استاد خلیلی فر پرسیدم گفت ۴و۸ میشه و چون اول تابع اجرا میشه پس a میشه ۲ و هر دوتا a میشن ۲ پس مقدار ۸ رو برمیگردونه ، در مورد ۴ هم که مشکلی نیست و در نتیجه من این سوال رو غلط جواب دادم(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:اگه یه سوال معماری که شک دارم روش درست زده باشم ۳۹ اگه غلط ۳۵ زبانم هم فکر کنم حدود ۲۰ ریاضی رو ولی هنوز میگم سوال آخر گسسته هیچکدام میشه اما اگه جواب پارسه درست باشه و من غلط زده باشم ۸(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:امیدوارم که سنجش هر سه گزینه روئ درست اعلام کنه اصلا صورت سوال میباست به این شکل باشه که کدام مورد درست نیست که ۴ و ۷ میشد من از این میترسم که سنجش هم یه گزینه دیگه رو اعلام کنه و عملا درصد تخصصیم از ۳۰ به ۲۰ کاهش پیدا کنه(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: بله اول a مقدار ۱ میگیره بعد تابع f مقدار ۳ میگیره و a رو به ۲ تغییر میده یعنی عبارت از چپ به راست ارزیابی میشه که میشه ۵ یه وقتم a همون اول واکشی میشه و مقداره ۱ میگیره که میتونه ۴ هم تولید که و یه وقت هم میشه همون اول مقدار نهایی a رو محاسبه کرد و ۲ قرار داد که مقدار ۸ تولید میشه البته اون دوستمون گفتن که کدشو اجرا کردن و مقدار ۸ و ۵ شده اما نمیدونم درسته یا نهچه جالب..من اگه میخواستم این تستو بزنم ۸و۴ رو میزدم..خوب شد نزدم.. |
RE: جوابهای غلط موسسه پارسه - npour - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ)arshin.r نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:من از استاد خلیلی فر پرسیدم گفت ۴و۸ میشه و چون اول تابع اجرا میشه پس a میشه ۲ و هر دوتا a میشن ۲ پس مقدار ۸ رو برمیگردونه ، در مورد ۴ هم که مشکلی نیست و در نتیجه من این سوال رو غلط جواب دادم(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:اگه یه سوال معماری که شک دارم روش درست زده باشم ۳۹ اگه غلط ۳۵ زبانم هم فکر کنم حدود ۲۰ ریاضی رو ولی هنوز میگم سوال آخر گسسته هیچکدام میشه اما اگه جواب پارسه درست باشه و من غلط زده باشم ۸(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: امیدوارم که سنجش هر سه گزینه روئ درست اعلام کنه اصلا صورت سوال میباست به این شکل باشه که کدام مورد درست نیست که ۴ و ۷ میشد من از این میترسم که سنجش هم یه گزینه دیگه رو اعلام کنه و عملا درصد تخصصیم از ۳۰ به ۲۰ کاهش پیدا کنه پارسه اصلاح کرد کلیدشو، اونقدر هم تمیز استدلال داده که ۸،۵میشه... زیاد روی حرفهای استاد خ نمیشه حساب کرد با عرض پوزش |
جوابهای غلط موسسه پارسه - arshin.r - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ
الان دیدم ، شما هم با این جواب موافقی؟؟ سوال آخر پایگاه داده چی ؟؟ به نظرت جوابی که داده درسته ؟؟؟ |
RE: جوابهای غلط موسسه پارسه - npour - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ)arshin.r نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: صد در صد،بسیار تمیز تحلیل کرده،سوال آخر پایگاه داده یکی از بدیهی ترین سوالات کنکور بود... داده بودن بزنیم |
جوابهای غلط موسسه پارسه - akhondi - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
سوال ۹۴:همون بخش اثرات جانبی مقسمی هر سه جوابو گفته.آخه متغیر سراسری هستش و فک کنم فقط یه بار خونده میشه یا قبل اجرا تابع یا بعدش البته نظر منه |