بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - Mahdi .Tahmouresi - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ
بنظر من جواب شما در مورد سئوال جدول درهم سازی درست بوده دلیل: احتمال اینکه یک عدد در یکی از خانه های ۰ تا ۹ قرار بگیرد ۰/۱ هست و چون دو پیشآمد مستقل از هم هستند احتمالاتشان با هم ضرب می شوند که نتیجتا جواب ۰/۰۱ می شود امیدوارم اینطور باشه |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - mahdi.68 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)Ariyanic نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۴ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط: سوال مخزن آب چی میشد مرتبش؟ شما الان همین گزینه را با n=9 و k=3 امنحان کنید، جواب نمیده!! این طور که من حساب کردم باید ۶ بده اساسا "یک منهای یک k ام" ، عددی کوچکتر از یک میشه که به توان هر عددی برسه مقدارش کوچک و کوچکتر میشه! من ۱ را زدم، اگه اشتباه نکم "لگاریتم n در مبنای k تقسیم بر k-1" بود. (دفترچه C) ولی خیلی مطمئن نیستم... دوستان اگه کسی نظری داره بگه لطفا [/quote] دوستمون درست میگه با یک مثال ۹ و ۳ میشه فهمید که گزینه یک حدود دقیق تری بدست میاره. بقیشون یا خیلی بیشتر میشو یا خیلی کمتر logn k/k-1 |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - hhosseinid - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: بچه ها این سوال رو چی زدین؟ منم گزینه یک رو زدم یعنی logn در مبنای k تقسیم برk-1 [/quote] الان دوباره حل کردم من اشتباه کردم ، راه حل شما درسته خیالتون راحت دقیق اثبات کردم اون سوال درهم سازی رو هم اثبات کردم ۰/۱ میشه |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - mahdi.68 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ)Ariyanic نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ)ali_t1234 نوشته شده توسط:دقیقا منم مرتبه n را زدم(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)kaka22 نوشته شده توسط: مجموع درج و حذف میشه ۲n.درسته؟ صد در صد از ۲n بیشتر میشه. دقت کنید عمل حذف ۴تا گره یک عمل بحساب می آید اما هزینه آن ۴ تاست. نزدیک ترین گزینه بنظر بنده ۲n بود. |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - sarehkar - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط:کسی نظری نداره همه میگن ۰/۱ میشه؟(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: اما من زدم ۰/۰۱ |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - npour - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط:کسی نظری نداره همه میگن ۰/۱ میشه؟(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: منم زدم ۰/۰۱ ...ولی الان فکر میکنم ۰/۱ |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - mrdudu - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: بچه ها این سوال رو چی زدین؟ منم زدم ۰/۰۱ چون تو روش زنجیره سازی برخورد معنی نمیده :ی مگه ادرس دهی باز بعد گفته بود نزدیکترین گزینه رو انتخاب کنید منم دیدم این به صفر نزدیک تره :ی |
بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - Mahdi .Tahmouresi - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ
من زدم ۲n دلیل: این سئوال خیلی شبیه استک با هزینه اعمال push pop multipop بود؛ تا زمانی که ما چیزی میتوانیم درج کنیم برای هر درج ۲ هزینه درنظر می گیریم ۱ هزینه برای درج یک هزینه ذخیره برای حذف و احیانا حذف چند گانه پیش بینی می کنیم در نتیجه ۲n می شود هزینه کل |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - npour - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)mrdudu نوشته شده توسط:من حل کردم ولی اینجوری در میومد:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: بچه ها این سوال رو چی زدین؟ ۱و۸و۷و۴و۵و۶و۳و۲و۹ و ۰(برای ۱ تا ۱۰) برای ۱۱ تا ۲۰ و ...بعد چون دیدم نوشته دو عنصر دلخواه گفتم خب یکیش ۰/۱ در اون ۰/۱ که میشه ۰/۰۱ ..از یه طرف هم گفتم ۱۰۰ تا دسته مثل بالایی داریم توی ۱۰۰۰ عدد، ۱۰۰ رو تقسیم بر ۱۰۰۰ کردم شد ۰/۱//ولی اخرش ۰/۰۱ رو زدم..مثل اینکه حیف |
بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - Mohammad-A - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
کنکور سال ۹۰ آیتی هم دربارهی پیمایشها و... غلط تایپی داشت اما به یه دلیل حذف نشد: در سؤال اون سال ترتیب برگها رو داده بود و طبق نکته میدونیم که ترتیب برگها در هر سه پیمایش یکسان هست و فقط در یکی از گزینهها اینطور بود. این شد که اون سوال حذف نشد... |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - mrdudu - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)mrdudu نوشته شده توسط:من حل کردم ولی اینجوری در میومد:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: بچه ها این سوال رو چی زدین؟ مگه زنجیر سازی تصادم داره ؟ :ی |
بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - Falcon - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ
به نظر من هرچی کتاب تست کنکور ساختمان داده تا الان چاپ شده رو باید دور ریخت، چون اصلا سبک سوالا و درجه سختی شون قابل مقایسه با سالهای قبل نیست، مخصوصا سه سال آخر. بیشتر دارن میرن به سمت طراحی الگوریتم و سوالات هوش ! هیچ ربطی به ساختمان داده ها نداشت ! به اندازه حداقل ۲ برابر VLSI روی ساختمان وقت گزاشتم ، فقط یک سوال اونم با این اوصاف h داشتنش حذف میشه. |
بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - Mohammad-A - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: به نظر من هرچی کتاب تست کنکور ساختمان داده تا الان چاپ شده رو باید دور ریخت، چون اصلا سبک سوالا و درجه سختی شون قابل مقایسه با سالهای قبل نیست، مخصوصا سه سال آخر. بیشتر دارن میرن به سمت طراحی الگوریتم و سوالات هوش ! هیچ ربطی به ساختمان داده ها نداشت ! اتفاقاً میخواستم یه چیزی بگم بعد پشیمان شدم الآن دوباره میگم: اگر دوستان دسترسی دارند به اساتید دانشگاههای شریف یا امیرکبیر سر کلاسهاشون برن. شاید این یکی از بهترین راهها برای جدال با این سبک سوالات باشه. |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - مهربان مادر - ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Aref Safari نوشته شده توسط:ولی من ۴ تا ۷ زدم(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: بی تری رو من زدن ۳ تا ۷ (البته اگه تک گره رو ارتفاعش رو صفر بگیرن درسته) (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ)hosein_khoshdel نوشته شده توسط:من گزینه ۴ رو زدمadcbfge(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)saber1366 نوشته شده توسط: سلام بچه ها لطفا اینجا سوالات ساختمان داده رو بررسی کنیم. وای خدای من، یعنی من سئوال رو چطوری خوندم! |
RE: بررسی سوالات ساختمان داده - کامپیوتر ۹۳ - مهربان مادر - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ)mostafat نوشته شده توسط:منم ۰/۱ زدم(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)AMTP نوشته شده توسط: سوال جدول درهم سازیش خیییلیییی خوراک بود D: |