![]() |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ
۶۵<67<98<122<124<183<14<37 |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - kaka22 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: اون سوال سیلندر میشد چی؟؟ گزینه ۲ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - mahdi.68 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)mahshidq نوشته شده توسط: سوال الگویتم HRN و FCFS رو من زدم TB< 2TC بله دوست عزیز کاملا درسته (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط: سوالی که به صورت جاخالی بود کدام گزینه درست بود؟؟ دوستان عزیز کاملا درسته گزینه ۱ میشه |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - salmaa - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
خیلی خوب میشد اگه اون سه سوال رو حل کنید ماهم استفاده کنیم |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - mrdudu - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ
اون صفحه مگه pd نمیشد :ی چجوری میشه ۳/۴ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - shvh - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)mahshidq نوشته شده توسط: سوال الگویتم HRN و FCFS رو من زدم TB< 2TC من زدم Tb<2Tc بن بست هم زدم n<m c-scan هم زدم ۳۷-۱۴-۱۸۳ .... (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: ۶۵<67<98<122<124<183<14<37 موافقم |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ
فکر کنم ۱/۲ pd بشه گفته از یه حافظه جانبی با سرعت ۱/۲ d استفاده میکنیم یعنی سرعت دسترسی به دیسکمون نصف میشه و اگه نسبت به حالتی که سرعت دسترسی به دیسک d بود سرعتمون نصف میشه. فرمولمون اینه t acc=tcash+p*tdisk حالا اگه سرعت دسترسی به دیسکمون نصف شه داریم t acc=tcash+1/2 p disk یعنی به اندازه ۱/۲ pd سرعنمون کاهش پیدا میکنه به نظرتون اشتباه میکنم؟ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - مهربان مادر - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: سوال آخر سیستم عامل میشد گزینه ۴ برای گروه Dجواب HRRN میباست مثل FCFS بشه پس بعد از کار اول میباست کار دوم انتخاب شه واسه همین میباست نرخ پاسخ دومی بیشتر از سومی باشه پس داریم ۱+tB/2 باید بزرگتر از ۱+tC/2 بشه یعنیtB/2+1>1+tc/3 پس جواب میشه tB<2tc چقدر از دست خودم شاکی م ![]() ![]() (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mrdudu نوشته شده توسط: اون صفحه مگه pd نمیشد :ی چجوری میشه ۳/۴نگران نباش تنها نیستی منم همینو دراوردم ![]() ![]() و این بود جواب من ![]() |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - bahar_engineer - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)Seeb نوشته شده توسط: این سوال یکم مبهم نبود؟! بیشتر از این چه تاثیری می خواین داشته باشه ؟ اولویت در الگوریتم HRRN = زمان سرویس + زمان انتظار / زمان سرویس |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - مهربان مادر - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)mrdudu نوشته شده توسط: اون فکر کنم میشده N<m منم زدم n<2m کلا جوابای سیستم عامل با این حساب غلط شدن،شکلک گریه نداره! |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - bahar_engineer - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ق.ظ
بچه ها من اون سوالو با ۲ تا مثال حل کردم جوابش شد tc<2tb !! به نظرم اینطوری در اومد. ۲ تا مثال عددی دادم برای tb,tc بعد زمان برگشت رو هم برای FCFS و هم برای HRRN با زمانبندی یکسان بدست اوردم ... وقتی tc=3,tb=5 گذاشتم زمان پاسخ هردوتاشون یکسان دراومد. اونطور که تو ذهنمه جای tc,tb همینطوری بود توی راه حلم !! (۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ)مهربان مادر نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)mrdudu نوشته شده توسط: اون فکر کنم میشده N<m منم همینو زدم !! |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - Seeb - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)Seeb نوشته شده توسط: این سوال یکم مبهم نبود؟! درسته تاثیر داره . ولی وقتی زمان انتظار داشته باشیم ، تاثیرش کمرنگ میشه ... حل بچه ها رو که دیدم کاملا قانع شدم که اشتباه زده باشم سوالو . اما تحلیل من از این سوال این بود که تو الگوریتم HRRN با زمان انتظار ثابت مثلا ۱ برای همه ی پردازه ها اولویت با پردازه ای هست که زمان سرویسش کوچیکتره یعنی زمان سرویس کمتری برای اجرا داره ، چون تو مخرج کسره . یعنی تو حالت عادی همینکه یه برنامه از یه برنامه دیگه کوچیکتر باشه کافیه . از طرفی و قتی زمان اتظار میاد تو صورت باعث میشه که تاثیر زمان سرویس کم بشه (که تو مخرجه) و برای همین اولویت بیشتر میشه . من گفتم همینجوری حتی اگه زمان انتظار دو پردازه یکی هم باشه ، کافیه پردازه B از C کوچیکتر باشه که اول اجرا بشه . از طرف دیگه حتی زمان انتظار B هم بیشتر از C بود . برای همین برداشتم از این سوال این بود که همینکه زمان سرویس پردازه B از C کمتر باشه کفایت میکنه... |
بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - ezra - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ق.ظ
اینم ۲ تا جواب من ۳۵،۱۴,۱۸۳,۱۲۴,۱۲۲,۹۸,۶۷,۶۵ آخری هم قطعاً می شد : فرایند b از ۲ برابر c کوچکتر باشد ! |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - رامین ۱۴ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mrdudu نوشته شده توسط: اون صفحه مگه pd نمیشد :ی چجوری میشه ۳/۴ p ( d + (1/2) d ) - p ( (1/2) d + (1/4) d) من اینجوری حساب کردم که جوابم شد: ۳/۴p |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل - کامپیوتر ۹۳ - hamid88 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: ۶۵<67<98<122<124<183<14<37 منم همینو زدم و فکرکنم درست باشه |