![]() |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - shvh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
بچه ها اون آنالیز میشد RUP ????? |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - killerphp - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:من که داده ای زدم ولی do some research(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۳ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: داده ای میشد sad but true! منم داده ای زدم ولی stamp درسته |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - iranariyaii - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ
ولی فک کنم اشتراکی میشد یه اسم دیگه داره الان خاطرم نیست توی کتاب پوران من چک کردم هیچ کدوم ازشون بهش نمیخورد غیر اشتراکی چ.ن گفته بو ۲ تا داده استفاده کنن از یک داده ارتباطی توی وابستگی داده ای یه داده وابسته باشه به یه داده دیگه البته چیزی که توو کتاب نوشته |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - itbaz - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: نه برچسبی میشد آره منم کتابو دیدم به برچسبی بیشتر میخوره! ![]() |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - sohei.la - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: ۱۰۰% میشه برچسبیرکوردو آرایه = برچسبی داده ساده = داده ای |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - itbaz - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ
اون سؤال که گفته بود از فناوری mobile استفاده می کنیم ولی ممکنه قطعی نباشه کدوم روش میشد؟! Parid Prototyping چی بود اصلا؟! من IM زدم. خواهشا هر کی جوابو میدونه بگه :'( |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - ka arman - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط:چون آشنایی نداریم(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۷ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ب.ظ)eliiinaz نوشته شده توسط: سوال اولیش چی میشد؟؟ ببخشید دخالت می کنم... ولی به نظر من نمونه سازی میشه چون ما به قول خودتون هیچ آشنایی نسبت به مسئله نداریم پس از نمونه سازی باید استفاده کنیم در حالیکه تو افزایشی نسبت به مسئله آشنایی داریم ولی اول کار همه نیازها در دسترس نیستند... (۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)sohei.la نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: ۱۰۰% میشه برچسبیرکوردو آرایه = برچسبی کاملا درسته... این رو هم اضافه کنم که تمبری همون برچسبیه... (۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: بچه ها اون آنالیز میشد RUP ????? به نظر منم همین میشد چون هم کامله و هم تکاملی و در نتیجه میتونه ناسازگاری ها رو برطرف کنه... |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - milDereD - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: rup سوال دوم بود وقتی در مورد پروژه ای اطلاعات نداریم یعنی نیاز های نا شناخته زیادی داره که باید به مرور و افزایشی کشف شه من زدم افزایشی |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - aria - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
رکورد در ساخت یافته یک دیتا استراکچر است وجواب برجسبی است |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: خوب اشنایی نداریم باید از نمونه سازی استفاده کنیم دیگه گزینه ۲ Prototype دقیقا درسته! نمونه سازی میشه |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - خانه سبز - ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
نه برچسبی میشد |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - elham_a7 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
دوستان سوال دیاگرامای OOA چی میشد؟ |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - AMMehr - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ
داده ای میشد اوه اوه نه مثله اینکه برچسبی درسته!!!!!! رکورد یک سطر از یک پایگاه داده هست نه یک ساختار داده یعنی یک داده هست الان که کتاب رو نگاه کردم به نظرم یرچسبی درست تره!!! اون یکی هم افزایشی زدم . OOA رو یادم نیست چی زدم سوالای دیگه هم اگه یادتون اومد بگید من حافظه ام کلن الان تعطیله سوالا رو یادم رفته فقط سریع اگه دفترچه و پاسخش بیاد وگرنه میترسم جواب های خودمم یادم بره! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)elham_a7 نوشته شده توسط: دوستان سوال دیاگرامای OOA چی میشد؟ این سوال خیلی گنگ بود! ولی من زدم Class Diagram, Business Use case! نمودار کلاسش درسته! ولی نمودار مورد کاربرد تجاری!؟؟ اصن داریم؟ بقیه گزینه ها درست به نظر میومد! |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - ali007 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)elham_a7 نوشته شده توسط: دوستان سوال دیاگرامای OOA چی میشد؟ به نظرم گزینه flow diagram داشت میشد چون flow diagram یا همون dfd اصلا تو شی گرائی کاربرد نداره و فقط تو ساخت یافته کاربرد داره به اصطلاح اساس متدلوژی ساخت یافته است. |