![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - نسخهی قابل چاپ |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - hamedit89 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ
سوالات مفهومی با محاسباتی! مثل سیستم عامل و هوش سوالات ساختمان و طراحی هم بیشتر در همین سبک بودن زبان آسون بود |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - bahare_harandizade@yahoo.com - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ
با این حساب شما فک می کنی امسال کنکور برای مشترک و تخصصی چه درصدی می تونه رتبه زیر ۱۰۰ بیاره؟ برای یکی از دوستانم که امتحان داده بود می خوام مثلا اگه یکی مدیریت و زبان خوب زده باشه مشترک ۷ تا و تخصصی ۸ تا زده باشد به این حساب که تخصصی تقریبا مطمئنه و مشترک به سه تاش فقط! |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - bahare_harandizade@yahoo.com - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
درصد های پارسال من بود: مشترک ۳۶ تخصصی ۴۸ زبان ۳۵ مدیریت ۲۶ معماری سفید امسال منم حدس می زنم سخت بوده ،به هر حال وقتی سخت می شه یه درس تعیین کننده تر هم میشه متاسفانه ولی به نظر میاد وقتی شما می گی از ۹۰ کامپیوتر سخت تر یعنی فاجعه بوده ! |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ
به نظره من درس os خیلی آسون بود واقعا آسونتر از اون چیزی که تو خوشبینانه ترین حالت فکر میکردم راحتر نرم استاندارد بود شبکه احساس کردم با کل کتاب دکتر حقیقت اگه خلاقیت داشته باشی میتونستی یه تست بزنی(درست) ساختمان و طراحی که نمیدونم طراح با خودش چی فکر کرد؟ آدم ۴ تا گزینه تحلیلی میده میپرسه چندتاش درسته؟ (فکر کنم طراح ساختمان و طراحی یکی بود ) گسسته از پارسال خیلی آسونتر بود پارسال که ما خونده بودم سوالاش خیلی بد بود امسال که .... پایگاه و هوش استاندارد بود فکر میکنم این دوتا درس تا حالا غیر استاندارد تا حالا تو it تست ندادن (دستشون درد نکنه) (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)bahare_harandizade@yahoo.com نوشته شده توسط: با این حساب شما فک می کنی امسال کنکور برای مشترک و تخصصی چه درصدی می تونه رتبه زیر ۱۰۰ بیاره؟ ۵۰% تخصیصی ۵۰% مشترک هر سال زیر ۵۰ میشه چه سوالا سخت باشه چه خیلی آسون |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - hoomanab - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ
بابا دم شماها گرم کارتون خیلی درسته. انشالله شیرینی رتبه های خوب رو ازتون میگیریم Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Ariyant - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ
با سلام خسته نباشید به همه دوستان. به نظر بنده در کل سوالات متوسط بود. نه سخت بود نه آسون. (حالا پیچیده بودنش به کنار) زبان که بنده نرسیدم بزنم اما قسمت زبان تخصصی چندتا زدم خوب بود. دروس مشترک به جز شبکه و نرم که زیاد نخونده بودم متوسط بود. مدیریت هم نزدم! دروس تخصصی هم واقعا سوالات چرت داده بودن. متوسط رو به پایین بود. معماری هم نزدم! |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۴ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: ۵۰% تخصیصی ۵۰% مشترک هر سال زیر ۵۰ میشه چه سوالا سخت باشه چه خیلی آسون من گفتم هرسال نه فقط امسال ![]() امسال یکم وضعیت فکر کنم عجیبه گسسته خیلی آسون بود ممکنه میانگین به ۵۰ راحت برسه چون مهندسی نرم هم آسون بود ولی شایدم همنطوری که شما گفتین بشه تا کارنامه نیاد مشخص نمیکنه ولی یه حسی بهم میگه امسال شرکت کننده it کم بود |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Mohammad.K - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ
تو یکی از همین تاپیکا بود یکی میگفت اگه سوالا سخت باشه خوبه چون همون اول ، دو سه هزار نفر اوت میشن ![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Good! - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ
من که نه گسسته زدم نه زبان.ینی ندیدمشون.وقت کم بود ترجیح دادم اینا رو نبینم که وقتمو بگیره.نگو میگن آسون بوده :/ دست طراحا درد نکنه جدا!!!!!!! |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من که نه گسسته زدم نه زبان.ینی ندیدمشون.وقت کم بود ترجیح دادم اینا رو نبینم که وقتمو بگیره.نگو میگن آسون بوده :/ دست طراحا درد نکنه جدا!!!!!!!منم وضع شما رو دقیقا داشتم |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Good! - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ
دوستان. ![]() ![]() |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: دوستان. زیره پاسخ نامه هیچی هم ننویسی مهم نسیت مهم اون کارتیه که انگشت زدی و دادی من چندتا از دوستام چیزی ننوشتن |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - farzad.arshad - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: دوستان.شوخی میکنی؟ ![]() دقیقا من امروز مشخصات رو که زیر پاسخنامه نوشتم، حس کردم یک فیلد جدید داره. دقت کردم دیدم امضا هم باید بکنیم ![]() کنکور آیتی ۹۹% امضا نزدم....... بعید میدونم کاری داشته باشن |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - zahra.tanha - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ
به نظر منم خیلی متفاوت با سالهای قبل بود خیلی آسون بود اما من رفتم واسه سال دیگه ... شب موقع خواب همه ی جوابا دونه دونه داشت یادم می اومد ![]() (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: دوستان.شوخی میکنی؟ یا خدا .............. منم امضا نزدم |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: دوستان.شوخی میکنی؟ نه اصلا نگران نگران نباش اون کارتی که امضا کردی انگشت زدی مهمه |