![]() |
بررسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: هوش مصنوعی ای تی درخت مین ماکس - iranariyaii - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط: یه سوال ساده: منم زدم سودمندی به نظرم استدلالت درسته دادا |
RE: هوش مصنوعی ای تی درخت مین ماکس - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: سوال ۸۶ در مورد تپه نوردی و SA من نیز |
RE: هوش مصنوعی ای تی درخت مین ماکس - mehdi.m2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:اشکالی نداره من حدود ۳ تا تست هست که شک داشتم اگه می زدم گزینه درست رو می زدم ولی وفت نشد برگردم روشون فکر کنم(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: سوال ۸۶ در مورد تپه نوردی و SA |
هوش مصنوعی ای تی درخت مین ماکس - mary1234 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ
فقط ۲تا هرس داریم(۲تا شاخه آخر) |
هوش مصنوعی ای تی درخت مین ماکس - sorlin - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
بله فقط دوتا هرس اونم دوتای اخری در صورتی جواب ۳ میشد که اعداد توی یه حوزه ی مشخصی میبودند ولی تو صورت سوال گفته شده که اعداد حقیقی هستن و هیچ ابهامی هم نداره از نظر من. |
RE: هوش مصنوعی ای تی درخت مین ماکس - hamid88 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: سوال ۸۶ در مورد تپه نوردی و SA منم ٤ زدم ربطی به پرتو محلی نداره پس ٤ میشه T=0 میشه تپه نوردی T=بینهایت. میسه قدم زدن تصادفی |
RE: هوش مصنوعی ای تی درخت مین ماکس - Mohammad.K - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
اون سوال مسخره ی پیوندا چی میشد که جوابش بود همه افراد حتی اونایی که پدر ندارن/ مادر ندارن؟؟؟!!!! Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: هوش مصنوعی ای تی درخت مین ماکس - mary1234 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ)iranariyaii نوشته شده توسط:منم همینو زدم(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط: یه سوال ساده: اون سوالی که گفته بود یود در مورد محدودیت که برای k مقداری نداشتیم که بهش بدیم پس برگشتیم به عقب.....به Iو J برگشتیم.... من زدم مقدار k تا j باید دوباره بررسی بشه [چون هم همسایه هایی که k رو محدود کردن باید برسی میشدن هم همسایه ی این همسایه ها{یعنی اونایی که مستقیم به k وصل نبودن}) سوال ۱ هوش گروه A گزینه ۲ میشد یعنی ((c1= -A(x) v -A(y) v B(x,f(x c2=-A(x) v -A(y) v A(f(x))l |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - elynn66 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ
[/quote] منم همینو زدم اون سوالی که گفته بود یود در مورد محدودیت که برای k مقداری نداشتیم که بهش بدیم پس برگشتیم به عقب.....به Iو J برگشتیم.... من زدم مقدار k تا j باید دوباره بررسی بشه [چون هم همسایه هایی که k رو محدود کردن باید برسی میشدن هم همسایه ی این همسایه ها{یعنی اونایی که مستقیم به k وصل نبودن}) lدفترچه ام c بود یادمه زدم ۱ همه j تا k باید دوباره مقدار دهی بشند اون سواله که گفته بود b به پایگاه داده kb1 اضافه میشه رو کدوم زدید؟؟ من زدم a and b از kb2 بدست میاد درسته؟ |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - izadan11 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط:اشتباه کردی گزینه ی ۳ میشد به جای z باید g(x)l می ذاشتی(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ)iranariyaii نوشته شده توسط:منم همینو زدم(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط: یه سوال ساده: |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - nika - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ ب.ظ
منم همینو زدم اون سوالی که گفته بود یود در مورد محدودیت که برای k مقداری نداشتیم که بهش بدیم پس برگشتیم به عقب.....به Iو J برگشتیم.... من زدم مقدار k تا j باید دوباره بررسی بشه [چون هم همسایه هایی که k رو محدود کردن باید برسی میشدن هم همسایه ی این همسایه ها{یعنی اونایی که مستقیم به k وصل نبودن}) lدفترچه ام c بود یادمه زدم ۱ همه j تا k باید دوباره مقدار دهی بشند اون سواله که گفته بود b به پایگاه داده kb1 اضافه میشه رو کدوم زدید؟؟ من زدم a and b از kb2 بدست میاد درسته؟ [/quote] ائن سوال دومی سوال کنکور مهندسی ۹۱ بود دقیقا که میشد aVb |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - izadan11 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: اون سواله که گفته بود b به پایگاه داده kb1 اضافه میشه رو کدوم زدید؟؟ اون سوال دقیقا تو کنکور ۹۱ اومده بود اشتباه زدین |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - atenaa - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: اون سواله که گفته بود b به پایگاه داده kb1 اضافه میشه رو کدوم زدید؟؟ وای اولین اشتباهم و پیدا کردم بیخود نیست هی میگن تستای سالای قبل و بزنید توگزینه ها چرا اصلن چشم ب avb نیفتادش ![]() |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - Aseman7 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:ا وا(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: سوال ۸۶ در مورد تپه نوردی و SA من که بین این گزینه و ۱ گزینه دیگه شک داشتم . اما به نظرم مگه نمی گیم T=0 میشه تپه نوردی خب پس وقتی حرارت در حد ۰ است در ماکزیمم گیر می کنه.سوال چی بو د دقیقا؟ از مینیمم محلی فرار می کند بود |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - mehdi.m2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط:دقیق گزینه ها یادم نیست ولی گزینه ۴ درست بود(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:ا وا(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: سوال ۸۶ در مورد تپه نوردی و SA |