تالار گفتمان مانشت
واحدهایی که در موقع ثبت نام انتخاب کردیم هم در تکمیل ظرفیت لحاظ می شوند ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
واحدهایی که در موقع ثبت نام انتخاب کردیم هم در تکمیل ظرفیت لحاظ می شوند ؟ - arshad2013 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ

اینم پاسخ مرکز آزمون :

سوال: با سلام و خسته نباشید رشته من مجموعه مهندسی کامپیوتر است . ایا در تکمیل ظرفیت فقط محل های دانشگاهی اعلام شده محاسبه می شود یا اینکه نه اول محل های انتخاب در موقع ثبت نام اولیه بررسی می شود اگر قبول نشدیم محل های انتخابی در تکمیل ظرفیت بررسی می شود ؟ با احترام

پاسخ: .کلیه داوطلبان که در جلسه ازمون ارشد ۹۲ حضور داشتند می توانند در تکمیل ظرفیت انتخاب رشته نمایند و از مجموعه امتحانی ۱۰ رشته محل را انتخاب نمایند با توجه به محدودیت رشته/محلهای ارایه شده در این مرحله به داوطلبان توصیه می شود قبل از تهیه کارت اعتباری انتخاب رشته از رشته/محلهای ارایه شده اطلاع حاصل نمایند/انتخابهای ثبت نام اول بررسی نمیشود/ اگر تکمیل ظرفیت دیگری داشته باشیم بهمن ماه اطلاع رسانی میکنیم

واحدهایی که در موقع ثبت نام انتخاب کردیم هم در تکمیل ظرفیت لحاظ می شوند ؟ - mehrdad372 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ

پشیمانم از این که دانشگاه آزاد تحصیل کردم

واحدهایی که در موقع ثبت نام انتخاب کردیم هم در تکمیل ظرفیت لحاظ می شوند ؟ - reza_shadow - 01 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ب.ظ

دوستان تا بهمن نمی تونید صبر کنید همش ۵ ماه دیگه وارد دانشگاه می شید سریع می گذره Smile

RE: واحدهایی که در موقع ثبت نام انتخاب کردیم هم در تکمیل ظرفیت لحاظ می شوند ؟ - haghgo - 02 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ)mamad69 نوشته شده توسط:  من نرم افزار دماوند قبول شدم ولی ثبت نام نکردم مطمئنم هستم حداقل ۱۰-۱۵ نفر دیگه مثل من ثبت نام نکردن

خوب این همه صندلی خالی برای ترم اول توی واحد دماوند چی میشه وقتی تکمیل ظرفتی وجود نداره ؟؟؟

دوست عزیزی که نرم افزلر دماوند قبول شدی میتونم بذونم ترازتون چند بود؟ مرسی

واحدهایی که در موقع ثبت نام انتخاب کردیم هم در تکمیل ظرفیت لحاظ می شوند ؟ - negar.v - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ

دوستان من این سوالو(عنوان این تاپیک) از مرکز آزمون پرسیدم
و جواب این بود که
:
انتخاب های ثبت نام اول بررسی نمی شود .

RE: واحدهایی که در موقع ثبت نام انتخاب کردیم هم در تکمیل ظرفیت لحاظ می شوند ؟ - mamad69 - 03 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ ب.ظ

(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ)haghgo نوشته شده توسط:  
(30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ)mamad69 نوشته شده توسط:  من نرم افزار دماوند قبول شدم ولی ثبت نام نکردم مطمئنم هستم حداقل ۱۰-۱۵ نفر دیگه مثل من ثبت نام نکردن

خوب این همه صندلی خالی برای ترم اول توی واحد دماوند چی میشه وقتی تکمیل ظرفتی وجود نداره ؟؟؟

دوست عزیزی که نرم افزلر دماوند قبول شدی میتونم بذونم ترازتون چند بود؟ مرسی

من ۶۰۰۰ شدم البته سهیمه داشتم و اخرین نفر با سهمیه ۵۷۰۰ بود

بدون سهیمه هم فکر کنم اخرین نفر حولوهوش ۶۰۰۰ بوده

واحدهایی که در موقع ثبت نام انتخاب کردیم هم در تکمیل ظرفیت لحاظ می شوند ؟ - behrouz_eng - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ

هیچ تضمینی برای بهمن وجود نداره