تعداد واحدهای درسی ترم اول دانشجویان دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
تعداد واحدهای درسی ترم اول دانشجویان دانشگاه آزاد - elenaaaaa - 07 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ
ای کاش جواب سئوالمو می دادید. آخه مهمه |
RE: تعداد واحدهای درسی ترم اول دانشجویان دانشگاه آزاد - sara6464 - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ)elenaaaaa نوشته شده توسط: ای کاش جواب سئوالمو می دادید. آخه مهمه سلام دوست عزیز متاسفانه من اطلاعی ندارم . |
RE: تعداد واحدهای درسی ترم اول دانشجویان دانشگاه آزاد - sm92 - 08 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)ubc نوشته شده توسط: سلام سمینار الگوریتم موازی شبکه پیشرفته سیستم عامل پیشرفته |
RE: تعداد واحدهای درسی ترم اول دانشجویان دانشگاه آزاد - ubc - 10 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)sm92 نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)ubc نوشته شده توسط: سلام سلام این دروس برای ترم اولی ها در چه روزهایی برگزار میشود ؟ ممنون |
تعداد واحدهای درسی ترم اول دانشجویان دانشگاه آزاد - mahi_24 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: یه سوالاین سوال من بود که دوستان ج ندادن شاید نمیدونیستن شاید هم کم لطفی کردن راستش خودم جوابشو از دانشگاه پرسیدم میذارم اینجا که شما بدونید و مثل من براتون مشکل پیش نیاد کسانی که مدلسازی و ارزیابی سیستم های کامپیوتری رو توی کارشناسی پاس کردن دیگه توی ارشد نگیرن چون موقع فارغ التحصیلی واسشون حساب نمیشه و هم پول و هم وقت الکی رفته و باید چیز دیگه ای بگیرن ،چه بسا واحد خدشون درسی رو ارائه نده و مجبور شن مهمان واحد دیگه بشن پس اگر اینطوره برید حرفش کنید و چیز دیگه بگیرید |
RE: تعداد واحدهای درسی ترم اول دانشجویان دانشگاه آزاد - milDereD - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ)sara6464 نوشته شده توسط: دوستان کسی از شما استاد زینالی خسرقی رو میشناسه؟استاد خوبیه یا سخت گیره؟ من با استاد زینالی تو دوه کارشناسی درس معماری رو داشتم یه استاد با شخصیت و متین با سواده خیلیم خوب درس میده در کل با اینکه ۱ درس با ایشون بیشتر نداشتم ولی به نظر یکی از استادای خوبه سلام دوستان اصن تو باراجین رشته ارشد شبکه امکان نداره که ترم ۱ کلاس هام بتونم فقط جمعه ها بردارم ؟ آخه اینطور که خوندم خودشون انتخاب واحد میکنن ترم ۱ رو میشه تغییر داد ؟ یا اینکه فقط ۱روز تو هفته کلاس داشته باشم ؟ |
تعداد واحدهای درسی ترم اول دانشجویان دانشگاه آزاد - shima_24 - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ)milDereD نوشته شده توسط: دوستان اصن تو باراجین رشته ارشد شبکه امکان نداره که ترم ۱ کلاس هام بتونم فقط جمعه ها بردارم ؟میتونید با آقای اسماعیلی صحبت کنید و بگید که مثلا شاغل هستید و نمیتونید بجز جمعه ها سرکلاس بیاید.درست میکنن براتون. |