|
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - نسخهی قابل چاپ |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - setayesh20 - 04 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
وای واقعا ناراحت شدم خیلی عجیبه از سازمانی مثل سنجش و از اون طرف دانشگاه که اس ام اس داده ولی این کد رشته رو نداره من واقعا هنگ کردم آدم نااامید میشه |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - black_knight - 04 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
من هم واقعا ناراحت شدم امیدوارم این اتفاق واسه هیچکی نیفته. خداییش سخته به امید خدا سال دیگه جایی بهتر از قزوین قبولشین. |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - imanch - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
دوست عزیز واقعاً ناراحت شدم. اتفاق جالبی نبود و منم امیدوارم این اتفاق دیگه برای هیچکس نیفته. ولی خوبه که اینجا مطرح کردین تا دوستانی که قبول نشدن بدونن اتفاق های بدتر از قبول نشدن هم ممکنه بیفته... توکل به خدا کن و جهت این انرژی های منفی رو عوض کن و تبدیلشون کن به انگیزه و دوباره شروع کن به خوندن. آرزو می کنم سال دیگه تو یه رشته و دانشگاه خوب قبول شی |
|
RE: قبولی که تبدیل به مردودی شد - kazem235 - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ
به نظر من بهترین کار اینه که به برنامه خبر ۲۰:۳۰ بگید و پس از این که کار علنی شد بلافاصله ازشون شکایت کنید. مطمئنا این اتفاق برای چند نفر دیگه هم افتاده،شما کوتاهی نکنید و پشت گوش نندازید تا هم حق خودتو و اون کسایی مه مثل شما فریب خورن رو گرفته باشید،که شاید این اتفاق بد دیگه تکرار نشه. |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - mortez28 - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ق.ظ
خیلی براتون متاسف شدم تاحدامکان برید دنبالش از سازمانهای مرتبط و غیر مرتبط کمک بگیرید انشاالله مشکلتون حل بشه |