تالار گفتمان مانشت
ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - masoomeh_s - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ

سلام

چرا فقط دفترچه ها رو میل کردن برگه پاسخنامه نداره پس جواب ها رو کجا وارد کنیم ؟

ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - azad_ahmadi - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ

چند روز پیش مشاوران تسلط از طرف سازمان سنجش اومده بودند شهرستان ما، البته گفتند که آذربایجان غربی هم رفتند، میگفتند این آزمون تعیین سطح فقط برای خودتونه و هدف رقابت با سایر داوطلبا نیست Big Grin دقیقا نمیدونم منظورشون از تعیین سطح چیه، اما من این جمله رو از اونا شنیدم.

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - فرزانه ۳۴۳ - ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ

(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  
(24 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط:  دوستان این سنجش اس‌ام‌اس زد گفت ایمیل دادم از این حرفا اما من ایمیل ندیدم بعد یه سایت معرفی‌ کرد من توش چیزی پیدا نکردم اگه کسی‌ اطلاع داره بگه ماهم بدونیم
[url=http://www.sanjeshserv.ir/hamgam][/url]
منم همینطور!
نه ایمیل نه اینکه چیزی پیدا کردم!
کسی پیدا کرد خبر بده به ما هم
سلام
برای من سوالات ایمیل شده و قراره جواب ها و راهنمهیی ها ۴۸ ساعت دیگه میل شود.

ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - sheriff - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ

دوستان عزیز:
برای منم ایمیل زدند ولی لینک های دانلودش کار نمیکنه. کسی میتونی آزمون IT رو برام آپلود کنه ؟!

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح - reza6966 - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ب.ظ

خدمت شما Idea

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - elix8000@yahoo.com - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ

سلام
من آزمون آزمایشی سازمان سنجش شرکت کردم. اما امسال یک مقدار نظرم تغییر کرده و قصد انصراف دارم.
مرکز آزمون آزمایشی گفت که امکان جابه جایی هست.
اگر کسی مایل به شرکت سه ۳ مرحله آزمون جامع سازمان سنجش باشد با هم جابه جا کنیم.
سه مرحله آزمون آزمایشی ۱۴۰ تومان هست، اگر خواستید ۱۰۰ تومان پرداخت کیند و جابه جا کنیم.
elix8000@yahoo.com

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - aminkiani2640 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ

با سلام خدمت همه دوستان
مدیران لطفا چک کنن این سایت spam هستش
فکر کنم اطلاعات بچه هار فقط میگیره
داخل سایت SanJeshServ.ir من چک کردم همچین ازمونی وجود نداره
با تشکر

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - pooyaa - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ

(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)aminkiani2640 نوشته شده توسط:  با سلام خدمت همه دوستان
مدیران لطفا چک کنن این سایت spam هستش
فکر کنم اطلاعات بچه هار فقط میگیره
داخل سایت SanJeshServ.ir من چک کردم همچین ازمونی وجود نداره
با تشکر
سلام
دوست عزیز به تاریخ تاپیک دقت کنید
این تاپیک ماله پارساله-الان این آقا یا خانم تبلیغاتچی اومده یه پست زده اینجا تاپیکو آورده بالا!

ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - mcse2010 - 05 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ

اخرش این ازمون کی برگزار شد؟؟؟قرار بود به ایمل بفرستند

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - navid_itboy - 05 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ

بچه ها لطفا اگه کسی ازمون جامع اول ایتی سنجشو شرکت کرده لطف کنه منت بزاره عکس بگیره اپ کنه .نهایت خواهشو دارمممم یکی اینکارو انجام بده ........این میلمه اگه کسی تونست میل کنه لطفااااااااا navid_itb0y@yahoo.com