ماه رمضون چطور درس بخونیم؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
ماه رمضون چطور درس بخونیم؟؟؟ - alarm - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ
من تو ماه رمضون نمیتونم خوب بخونم الان ساختمان داده و شبکه رو تموم کردم ۱ فصل از سیستم عامل.۲/۵ فصل از گسسته و ۱ فصل ۱۰ صفحه ای از الگوریتم مونده ۱ کتاب زبان هم خوندم و لغت ها رو در آوردم.الان دارم اونا رو حفظ میکنم من راحت میتونم شبا بیدار بمونم.اما تو ماه رمضون بعد افطار خوابم میگیره.روزا هم که خیلی بتونم بخونم ۱۰-۲۰ صفحه یا ۴۰-۵۰ تا تست هستش خیلی عذاب وجدان دارم که برنامم به هم بریزه |
ماه رمضون چطور درس بخونیم؟؟؟ - mrjamal - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
با عرض سلام به تمامی مانشتی ها قبل از کنکور ۹۲ با شما دوستان آشنا شدم نمی خواستم کنکور بدم اما شما اینقدر پرانرژی بودید که دلم نیامد از انرژی القای شما استفاده نکنم خلاصه کنکور را دادم اما با تنبلی فراوان رتبم شد ۳۲۰۰/(الحمدالله) امسال به امید حق و یاری شما رفیقام صفرهای رتبه مان را برمیداریم. فقط ماه رمضان و غیرماه رمضان ندارد ما محکومیم به تلاش تا موفقیت را درک کنیم. |
RE: ماه رمضون چطور درس بخونیم؟؟؟ - mgshervin - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ
سلام منم دو روز اول ماه رمضون را هنگ کردم و درس نخوندم اما الان دارم سعی میکنم برنامه من این طور شد که از ساعت ۱۲ شب تا ۳ راندمان بالایی داره اصلا یه آرامشی داره که نگو از ساعت ۳ بعد از ظهر پس از خواب تا ساعت ۶ یا ۷ اگه بکشم عصر ها که اصلا نمیشه طراحی الگوریتم و داده خوند اما شبکه و پایگاه و هوش و نرم افزار و مدیریت جواب میده |
ماه رمضون چطور درس بخونیم؟؟؟ - jparisa - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ
من حدودا ۱۵ روزه لای کتابهارو باز نکردم و ایشالا از شنبه شروع میکنم ولی من حالت سرگیجه و کسلی بهم دست میده و چون عادت دارم هنگام درس خوندن حتما چای سبز یا قهوه بخورم حس بدی دارم وقتی روزه هستم!یک ماه تابستونم گذشت و .... از همه دوستان التماس دعا دارم |
ماه رمضون چطور درس بخونیم؟؟؟ - Mehrdad7soft - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۴ ب.ظ
دوستان عزیز بیان با خودمون رو راست باشین ۹۰% این حرفا که میگیم نمیشه اینجوری اونجوری از تنبلـــــــــــــــــــــیه یه بهونه برا درس نخوندن بشنیم با خودمون حساب کتاب کنیم میفهمیم چی به چیه یه روز میگیم هوا ســــــــــــــــرد یه روز میگیم هوا گـــــــــــــرمه اگه هدفت قبولی باید سختی بکشی بدون تلــــــــــــــاش که نون کفه دستت نمیذارند کی بدش میاد بخور بخوابه؟ مردم لیبــــــــــــــــــــــــی )) قیام کردن ناتو اومد دار ندارشون موشک باران کرد حالا باید ۸۰ سال دوباره هرچی دارند خرج کنند دوباره برسن جای اولشون :ی |
RE: ماه رمضون چطور درس بخونیم؟؟؟ - persian_boy - 26 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
یادش بخیر. من پارسال تو ماه رمضون استارت کار رو زدم. صبح ها تا ساعت یک بعد از ظهر اداره بودم. وقتی میومدم خونه تا ساعت ۳ استراحت می کردم و بعد تا افطار می خوندم. نماز با همسرم می رفتیم مسجد محل که خیییییییییییلی فاز می داد نماز جماعت. بعد افطار یه ۲ ساعتی نمی خوندم. بعد دوباره شروع می کردم تا ۱۲ الی یک می خوندم. یادمه خیلی سخت بود عصرا درس بخونم. من رشته ام غیر مرتبط بود.همه درسا برام نا آشنا بودن. بدنم به خصوص سرم به شدت داغ می شد. سی پی یوم over Hit می شد . یه ۴۵ دقیقه درس می خوندم بعد یه ربع دراز می کشیدم زیر باد کولر و پاهامو می زدم به دیوار که خون برگرده تو مغزم. عجیب جواب می داد. دوباره ریفرش می شدم. بچه ها کار نشد نداره. دیکته ی ننوشته غلط نداره. باید تست کنید بینید چه برنامه ای به وضعیت خاص هر کدومتون سازگاره. مطمئناً می تونید چون من بعد ۸ سال وقفه تحصیلی، سخت ترین کار یعنی استارت واسه خوندن رو تو ماه رمضون زدم و شد. موقع افطار واسه من هم دعا کنید که خیییییییلی محتاج دعای خیرتون هستم. یا علی! |
ماه رمضون چطور درس بخونیم؟؟؟ - sajaddandy - 26 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ
من اتفاقا توی این چند روزی که گذشته، بهتر از قبل دارم پیش میرم! در طول روز هم درس میخونم! من از ساعت ۲ بعدازظهر تازه شارژ میشم :دی ... اما نزدیکای افطار دیگه به حالت افقی میشم :| |