کنکور فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد ۱۰ خرداد ۱۳۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - snowly1 - 06 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ
سلام به نظر من جواب چهار بیت پر ارزش هستش. استاد ملکیان هم تو کتابش گفته که کلاس یک ادرس ip رو با بیت پر ارزش مشخص میکنن. راجب اون سوال سیستم عامل هم باید بگم که جواب ۱۰ تا نقص صفحه بود نه ۹ تا. تا اونجایی که یادم میاد یک سوال داده بودن راجب ویژگی سوییچینگ بسته جواب چی بود؟ کسی از دزستان این سوال رو یادش میاد؟ منظورم همون دوستان بود |
سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - snowly1 - 13 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
سلام کسی از دوستان نمیخواد به این سوال من راجب ویژگی سوییچینگ بسته که تو آزمون اومده بود جواب بده؟ viona لآقل شما جواب سوال من رو بدید؟ |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - hadi_haho - 17 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
سلام دوست عزیز من این سوال رو نمیدونم و یارم نیست آخه من درس شبکه رو نخوندم اصلا ولی امیدوارم دوستان دیگه بتونن جوابتونو بدن. موفق باشین |
سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - snowly1 - 20 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ق.ظ
یک سوال تو سیستم عامل داده بودن که کدام یک از الگوریتم های زیر باعث افزایش بهره وری cpu می شود؟ ۱_FIFO ۲_SJF ۳_SRTF ۴_ هیچکدام جواب کدوم گزینه بود؟ |
سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - bretta - 24 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
هیچکدام - الگورتیم ها به بهره وری CPU ربطی ندارند و معمولا کارآیی Ram و اجرای فرآیند رو بهینه می کنند |
سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - snowly1 - 24 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
شما مطمءن هستید که جواب هیچکدام هستش؟ |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - bretta - 27 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ق.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: شما مطمءن هستید که جواب هیچکدام هستش؟ بله این الگوریتم ها بهره وری استفاده از Ram رو افزایش میدن |
کنکور فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد ۱۰ خرداد ۱۳۹۲ - snowly1 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ
یه سوال داده بودن راجب ویژگی سوییچینگ بسته جواب چی بود؟ یعنی کسی همچین سوالی یادش نمیاد؟ |
کنکور فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد ۱۰ خرداد ۱۳۹۲ - snowly1 - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ
من از چند استاد پرسیذم که اونها بین SRTF و SJF مونده بودن یعنی دوتاشون گفتن SRTF و یکیشون هم گفت SJF اما گزینه هیچکدام رو تایید نکردن. |