کلید سنجش - نسخهی قابل چاپ |
کلید سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۰۲ ب.ظ
کی گریه کرده من اصلا قصد نداشتم اشک کسی رو در بیارم!! ماهان که گفته این تخمینا اشتباس. بیخیال. |
کلید سنجش - مورتن - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۰۷ ب.ظ
آقا اسمتون سخته من شما رو شهید باکری صدا میکنم. اصلا کاری هنوز زنگ نزده که. ایشون زنگ زدند اونموقع رتبه یک شما تایید میشه میرید یه راست سازمان انرژی اتمی براش کار کنید. |
کلید سنجش - موج - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۰۷ ب.ظ
منم باورم بر اینه که تخمین سر انگشتی بهتر از مدرسانه مدرسان یه کارنامه پارسال روهم درست تخمین نمیزنه امتخان کنید برای معماری خوب میزنه و برای باقی درسا به قول مورتن خراب و ناامید کننده تخمین میزنه |
کلید سنجش - مورتن - ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ب.ظ
موج شما محمد خودمونی؟؟ محمد وبلاگ |
RE: کلید سنجش - موج - ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: موج شما محمد خودمونی؟؟ محمد وبلاگ آره عزیزم قرار نشد هویت ما رو لو بدی شما هم همون مورتن بلاگ ارشد خانی نه؟ خوبی رفیق قدیمی؟؟؟؟ بچهها یه نکته مهم به نظرتون اعتراضها رو از همون روش که سنجش گفته پیش ببریم یا از طریق اساتیدمون مثه کاری که سالای پیش دکتر قدسی میکرد بهتره؟ |
کلید سنجش - مورتن - ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۱ ب.ظ
ا ا ا قرار نشد مارو بپیچونیا تو چرا دیگه میخوای اعتراض بدی ؟ کلک مخفیانه اومدی سراسری هم امتحان بدی؟ دمت گرم دیگه آقای موج مارو سرکار میذاری |
RE: کلید سنجش - موج - ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: ا ا ا نه چانم سرکار نذاشتم مگه قرار بود جای دیگه ای امتحان بدم از اولش میخواستم سراسری امتحان بدم برای چی اعتراض نکن متوجه نشدم میلم: asghari1368@gmail.com |
RE: کلید سنجش - alavinejad - 10 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۵ ب.ظ
می تونیم هر دو روش امتحان کنیم |
کلید سنجش - مورتن - ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ ب.ظ
آهان بله محمد جان خوبی محمد ارشد خان . بابا تیپت منو کشته امروز مواظب باشیا |
کلید سنجش - esi - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ
بچهها با این درصدا امیدی هست: زبان:۳۰ مشترک:۳۰ پایگاه:۱۶ !!!!!!! سیستم عامل:۴۴/۴۴ معماری: ۲۲ یا ۴۴ (آخه سوال ۸۹ گزینه ۲ درسته کاملا مشخصه !!!!) من چون کامپیوتریام فقط این درسارو می زنم !!!!!!!(اگه کامپیوتری پس برم کنار !!!؟؟) |