|
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - نسخهی قابل چاپ |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - MSZ - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ
شما فقط دعا کنین شریف با ضرایب گرایش شبکه دانشجو بگیره، فایل صوتی که هیچ، فیلم سینمایی میسازم براتون!
|
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - explorer - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ق.ظ
متاسفانه شریف امسال شبکه نمیگیره |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - deh-ab - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ق.ظ
اقای صمیمی بهت تبریک میگم انشاا... همیشه موفق باشی. |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - pooyaa - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ق.ظ
تبریک فراوان منو هم پذیرا باش دوست عزیز |
RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - saeedehs - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ)aydingol نوشته شده توسط: آقا مهدی تبریک بله دوستان مانشتی که رتبه خوب اوردین نرید دیگه نیاید مانشتا من به شخصه تو سیستم عامل و معماری و گسسته مشکل دارم و ایراد من تو فهم دقیقه چون از پس کتاب پوران ومقسمی برمیومدم اما کنکور نه ![]() شاید مرورم کم بود یا ... دست ارشدی های امسال که امید به کنکور۹۳ دارن رو بگیرید انشاالله ما هم سال دیگه رتبه های خوبمون رو بزنیم تو مانشت ![]()
|
RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - sara.92 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام چه عالی ممنون میشم دوستان نحوه تلاش برای رسیدن به هدفشون رو بگن برامون یا اگ قبلا گفته شده بهم لینک بدید برم بخونم واقعا لطف میکنید. اینکه چه آزمون و کلاسی شرکت کردین چه منابعی استفاده کردین و... ان شالله همیشه موفق باشید. |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - H3NGAM3H - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ق.ظ
منم حسابی تبریک میگم بهتون ایشاله همیشه به خواسته ها و اهدافتون به این شکل برسید تندرست باشید ... |
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - رقابت - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سلام دوستانموفق باشید تبریک میگم. |
RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: شما فقط دعا کنین شریف با ضرایب گرایش شبکه دانشجو بگیره، فایل صوتی که هیچ، فیلم سینمایی میسازم براتون! بجز اون باید واسمون بندری هم برقصی
|
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - sellena - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ
خیلی خوشحال شدم براتون خیلی خیلی تبریک میگم انشاالله که همیشه موفق باشین |
RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - somaye_tex - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سلام دوستان آقای صمیمی شب بیدار ![]() صمیمانه بهتون تبریک میگم. از نتیجتون خیلی خوشحال شدم. همیشه موفق باشی دوست عزیز |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - explorer - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
شما معدل کارشناسیتون زده ۱۶/۵۰ بعد معدل موثر شده ۱۷/۰۹ این قضیه ش چیه؟؟؟ چطوریا محاسبه میشه؟؟ |
|
RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - aria - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
من هم به شما تبریک می گم |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - shima_24 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ
تبریک عالی بود
|
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - sanar.m - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
تبریک تبریک تبریک آقا مهدی شما ازون دسته مانشتیهایی هستید که واقعا لایق همچین رتبه ای بودید موفقیتای روزافزون براتون آرزو دارم مارو تنها نذاریداااااااااااااااا امسال به کمکاتون نیاز داریم |