بررسی سوالات پایگاه داده کنکور ۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - notelo - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: من هیچ جایی پایگاه داده نخوندم که اگه دور یکسری از خصیصهها مستطیل بکشی اون کلیده ؟؟؟؟!!!! دوست عزیز داری اشتباه میکنی فکر کن اصلا این شکل را نکشیده بود و فقط رابطه هاشون را داده بود اونوقت شما کلید را چی انتخاب میکردید . با شکل که نباید کلید را پیدا کرد اون وقت بود که شما درست میگفتی!!! دوست من، این سوال من رو جواب بده که از کل مستطیل خط کشیده به سمت q و r چه معنایی میده؟ یعنی کی داره q و r رو نشون میده؟ |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - vahidshahi - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۱۳ ب.ظ
۱nf درسته.چون در تعریف کلی داریم که در ۱nf وابستگی یک صفت غیر کلید به صفت کلید.p که غیر کلید است به x وابسته است پس ۱nf گزینه صحیحی برای این سواله(کتاب پوران پژوهش) |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - hatami - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۴۳ ب.ظ)notelo نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: من هیچ جایی پایگاه داده نخوندم که اگه دور یکسری از خصیصهها مستطیل بکشی اون کلیده ؟؟؟؟!!!! دوست عزیز داری اشتباه میکنی فکر کن اصلا این شکل را نکشیده بود و فقط رابطه هاشون را داده بود اونوقت شما کلید را چی انتخاب میکردید . با شکل که نباید کلید را پیدا کرد x, y صفات Q , R را تعیین میکنند ولی از اونجایی که خود x توسط p قابل تعیین شدن است پس میتوان به جای x از p استفاده کرد و p, y صفات R, Q را تعیین میکند . فکر کنم دیگه نیازی نباشه که بیش از این روی این سوال توضیح بدیم . چون یک جورایی همه معتقدند که این ۱ nf به جز شما . اگر شما هم کمی دقت کنی متوجه میشی که مطمئناً ۱nf است . |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - موج - ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ ق.ظ
توجه کنید شکل کامل نیست از p به qr هم فلش داریم در مورد این سوال من ۳nf زدم که البته اشتباه کردم دقت کنید صفت p صفتهای xrq و صفت y صفت zرو میده پس py کافیه برای کلید کاندید و زیر مجموعهی این دو صفت کلید کاندید نمیشه حالا دقت کنید وابستگی زیر رو داریم xyz ------> qr که وابستگی کامل نیست چرا که با توجه به y ------> z پسqr با زیر مجموعه xyz یعنی xy نیز وابستگی داره پس ۲nf نیست و فقط ۱nf است |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - parvaz_hj - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۵ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)www نوشته شده توسط: سوال ۳۷ شبیه به این سوال را در کتاب ارشد سپاهان حل کرده فصل ۳ برو نگاه کن جواب میشه گزینه ۴/ درست به سوال ۳۷ نگاه کنید!!! مقدار R3 در هر دو رابطه یکسان یعنی D3 هست!!! و چون خاصیت کلید بودن را نداره پس جزء کلید خارجی نمی شه!!!!!!!!اینو من از اقای تنهایی هم پرسیدم |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - www - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ب.ظ
بازم هر چی میگن من که از کتاب دیدم و مطمینم ۴ میشه |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - موج - ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۵ ق.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)www نوشته شده توسط: سوال ۳۷ شبیه به این سوال را در کتاب ارشد سپاهان حل کرده فصل ۳ برو نگاه کن جواب میشه گزینه ۴/ البته کلن این سوال مشکل داره نمیدونم با نظر من موافقین یا نه ولی یکم گنگ مطرح شده باید میگفت کلید خارجی در کدوم رابطه r در s یا s در r یکمی طرز بیانش مشکل داره قبول دارین من با r2 موافقم |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - mehdi_matrix - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۵ ق.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:توجه داشته باشید،همونطور که خودتونم عنوان کردیR3د در هر ۲ رابطه اومده،رکوردی که در r ثبت بشه،قراره اطلاعاتی را با توجه به مقدار کلید R2 از جدول S بدست بیاره!یعنی R3 هم جزو این اطلاعات هست.حال آیا بانک دچار آنومالی نمیشه،اگه در r در فیلد R3 همون مقدار R2 ،چیزی درج بشه که با R3 همون R2 در جدل s فرق داشته باشه!!!(02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)www نوشته شده توسط: سوال ۳۷ شبیه به این سوال را در کتاب ارشد سپاهان حل کرده فصل ۳ برو نگاه کن جواب میشه گزینه ۴/ پس نتیجه می گیریم بهترین حالت انتخاب هر دو به عنوان کلید خارجیه تا به هنگام درج،از اطلاعات جدول s استفاده بشه و در صورت بروز پدیده آنومالی از اون جلوگیری بشه. |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - saeidm - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: من هیچ جایی پایگاه داده نخوندم که اگه دور یکسری از خصیصهها مستطیل بکشی اون کلیده ؟؟؟؟!!!! دوست عزیز داری اشتباه میکنی فکر کن اصلا این شکل را نکشیده بود و فقط رابطه هاشون را داده بود اونوقت شما کلید را چی انتخاب میکردید . با شکل که نباید کلید را پیدا کرد موافقم. این سوال واقعا گول زننده بود.من خودم بی دقتی کردم و ۲nf رو زدم سوال ۳۹ رو چی زدید? من زدم ۲ تا درست است I و II |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - hatami - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۵ ب.ظ
منم همینو زدم |