تالار گفتمان مانشت
بررسی سوالات پایگاه داده کنکور ۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - notelo - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۴۳ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط:  من هیچ جایی پایگاه داده نخوندم که اگه دور یکسری از خصیصه‌ها مستطیل بکشی اون کلیده ؟؟؟؟!!!! دوست عزیز داری اشتباه میکنی فکر کن اصلا این شکل را نکشیده بود و فقط رابطه هاشون را داده بود اونوقت شما کلید را چی انتخاب میکردید . با شکل که نباید کلید را پیدا کرد

اون وقت بود که شما درست میگفتی!!! دوست من، این سوال من رو جواب بده که از کل مستطیل خط کشیده به سمت q و r چه معنایی میده؟ یعنی کی داره q و r رو نشون میده؟

حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - vahidshahi - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۱۳ ب.ظ

۱nf درسته.چون در تعریف کلی داریم که در ۱nf وابستگی یک صفت غیر کلید به صفت کلید.p که غیر کلید است به x وابسته است پس ۱nf گزینه صحیحی برای این سواله(کتاب پوران پژوهش)

RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - hatami - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۵ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۴۳ ب.ظ)notelo نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط:  من هیچ جایی پایگاه داده نخوندم که اگه دور یکسری از خصیصه‌ها مستطیل بکشی اون کلیده ؟؟؟؟!!!! دوست عزیز داری اشتباه میکنی فکر کن اصلا این شکل را نکشیده بود و فقط رابطه هاشون را داده بود اونوقت شما کلید را چی انتخاب میکردید . با شکل که نباید کلید را پیدا کرد

اون وقت بود که شما درست میگفتی!!! دوست من، این سوال من رو جواب بده که از کل مستطیل خط کشیده به سمت q و r چه معنایی میده؟ یعنی کی داره q و r رو نشون میده؟

x, y صفات Q , R را تعیین میکنند ولی از اونجایی که خود x توسط p قابل تعیین شدن است پس میتوان به جای x از p استفاده کرد و p, y صفات R, Q را تعیین میکند . فکر کنم دیگه نیازی نباشه که بیش از این روی این سوال توضیح بدیم . چون یک جورایی همه معتقدند که این ۱ nf به جز شما . اگر شما هم کمی دقت کنی متوجه میشی که مطمئناً ۱nf است .

RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - موج - ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ ق.ظ

[تصویر:  16828_uea2w4yizwr9f5q2ux49.png]
توجه کنید شکل کامل نیست از p به qr هم فلش داریم

در مورد این سوال من ۳nf زدم که البته اشتباه کردم
دقت کنید صفت p صفتهای xrq و صفت y صفت zرو میده
پس py کافیه برای کلید کاندید و زیر مجموعه‌ی این دو صفت کلید کاندید نمیشه
حالا دقت کنید وابستگی زیر رو داریم
xyz ------> qr
که وابستگی کامل نیست چرا که با توجه به y ------> z پسqr با زیر مجموعه xyz یعنی xy نیز وابستگی داره پس ۲nf نیست و فقط ۱nf است

RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - parvaz_hj - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۵ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)www نوشته شده توسط:  سوال ۳۷ شبیه به این سوال را در کتاب ارشد سپاهان حل کرده فصل ۳ برو نگاه کن جواب میشه گزینه ۴/

درست به سوال ۳۷ نگاه کنید!!! مقدار R3 در هر دو رابطه یکسان یعنی D3 هست!!! و چون خاصیت کلید بودن را نداره پس جزء کلید خارجی نمی شه!!!!!!!!اینو من از اقای تنهایی هم پرسیدم Smile

حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - www - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ب.ظ

بازم هر چی میگن من که از کتاب دیدم و مطمینم ۴ میشه

RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - موج - ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۱ ب.ظ

(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۵ ق.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)www نوشته شده توسط:  سوال ۳۷ شبیه به این سوال را در کتاب ارشد سپاهان حل کرده فصل ۳ برو نگاه کن جواب میشه گزینه ۴/

درست به سوال ۳۷ نگاه کنید!!! مقدار R3 در هر دو رابطه یکسان یعنی D3 هست!!! و چون خاصیت کلید بودن را نداره پس جزء کلید خارجی نمی شه!!!!!!!!اینو من از اقای تنهایی هم پرسیدم Smile

البته کلن این سوال مشکل داره نمیدونم با نظر من موافقین یا نه ولی یکم گنگ مطرح شده باید میگفت کلید خارجی در کدوم رابطه r در s یا s در r یکمی طرز بیانش مشکل داره قبول دارین
من با r2 موافقم

RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - mehdi_matrix - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ب.ظ

(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۵ ق.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:  
(02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)www نوشته شده توسط:  سوال ۳۷ شبیه به این سوال را در کتاب ارشد سپاهان حل کرده فصل ۳ برو نگاه کن جواب میشه گزینه ۴/

توجه داشته باشید،همونطور که خودتونم عنوان کردیR3د در هر ۲ رابطه اومده،رکوردی که در r ثبت بشه،قراره اطلاعاتی را با توجه به مقدار کلید R2 از جدول S بدست بیاره!یعنی R3 هم جزو این اطلاعات هست.حال آیا بانک دچار آنومالی نمیشه،اگه در r در فیلد R3 همون مقدار R2 ،چیزی درج بشه که با R3 همون R2 در جدل s فرق داشته باشه!!!
پس نتیجه می گیریم بهترین حالت انتخاب هر دو به عنوان کلید خارجیه تا به هنگام درج،از اطلاعات جدول s استفاده بشه و در صورت بروز پدیده آنومالی از اون جلوگیری بشه.

RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - saeidm - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۳۷ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط:  من هیچ جایی پایگاه داده نخوندم که اگه دور یکسری از خصیصه‌ها مستطیل بکشی اون کلیده ؟؟؟؟!!!! دوست عزیز داری اشتباه میکنی فکر کن اصلا این شکل را نکشیده بود و فقط رابطه هاشون را داده بود اونوقت شما کلید را چی انتخاب میکردید . با شکل که نباید کلید را پیدا کرد

موافقم. این سوال واقعا گول زننده بود.من خودم بی دقتی کردم و ۲nf رو زدم
سوال ۳۹ رو چی زدید? من زدم ۲ تا درست است I و II

حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - hatami - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۵ ب.ظ

منم همینو زدم