![]() |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - نسخهی قابل چاپ |
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - war3 - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
زبان سفید ریاضی ۱۰ گسسته ۱۷ ساختمان ۳۷ اصول ۴۸ نظریه زبان ۴۴ آنالیز -۲ با این درصدها جایی میارم؟ |
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - samira.it - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ)nimam نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط: با درصدایی که من زدم (زبان سفید-پایه:۲۰ - اتوماتها:۲۴ - سخاتمان گسسته:۴۰ - آنالیز:۴۴ )میگن بین ۶۰ تا ۱۰۰ میاری ولی پارسال خیلی سخت تر از امسال بوده من اگه زیر ۲۰۰ بیارم خوشحال میشم من معماری و زدم آسون بود... کی خرداد میشه استرس هامون تموم شه |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - جاوید مهاجری - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ
سلام بچه های علوم کامپیوتر. درصدای من اینطوری شده: زبان:۴۱ پایه:۳۶ ساختمان داده و گسسته:۲۳ معماری و نظریه:۳۲ آنالیز: ۶۲ رتبه م شده ۷۳ |
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - aminnpm - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
منم مهندسیم افتضاح شد ! عوضش علوم شدم ۹۰ با این درصدا : زبان ۴۸ ریاضی آمار و .... ۲۳ گسسته - ساختمان - الگوریتم ۴۰ اصول- نظریه ۴۸ آنالیز سفید تحقیق سفید ------------------------------------------------ خبر داری چی قبول میشیم ؟ |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - جاوید مهاجری - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ
با ۷۳ تهران رو میارم؟ |