تالار گفتمان مانشت
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - war3 - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ

زبان سفید
ریاضی ۱۰
گسسته ۱۷
ساختمان ۳۷
اصول ۴۸
نظریه زبان ۴۴
آنالیز -۲
با این درصدها جایی میارم؟

RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - samira.it - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ)nimam نوشته شده توسط:  
(04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط:  با درصدایی که من زدم (زبان سفید-پایه:۲۰ - اتوماتها:۲۴ - سخاتمان گسسته:۴۰ - آنالیز:۴۴ )میگن بین ۶۰ تا ۱۰۰ میاری ولی پارسال خیلی سخت تر از امسال بوده من اگه زیر ۲۰۰ بیارم خوشحال میشم
به نظرتون زیر ۲۰۰ میارم؟؟؟؟

یه سوال. شما اصول (معماری) زدید؟ اگه معماری رو سفید گذاشتید من حرف قبلم رو پس میگیرم. امسال اگه اصول رو سفید گذاشته باشید خیلی بد میشه چون اصول امسال فوق العاده آسون بود.

راستی، با این ظرفیت کم فکر نکنم مثلا رتبه ۱۸۰ جای جالبی قبول بشه که شما فقط امیدوارید زیر ۲۰۰ بشوید. در نهایت اینکه خیلی استرس نداشته باشید. اینکه نظر ما در مورد رتبه تون چیه هم اهمیتی نداره و هر اتفاقی افتاده دیگه قابل تغییر نیست و باید همه صبر کنیم تا ۷۰ روز دیگه نتیجه بیاد.

من معماری و زدم آسون بود...
کی خرداد میشه استرس هامون تموم شه

بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - جاوید مهاجری - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ

سلام بچه های علوم کامپیوتر. درصدای من اینطوری شده:
زبان:۴۱
پایه:۳۶
ساختمان داده و گسسته:۲۳
معماری و نظریه:۳۲
آنالیز: ۶۲
رتبه م شده ۷۳

RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - aminnpm - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ

منم مهندسیم افتضاح شد !‌
عوضش علوم شدم ۹۰ با این درصدا :
زبان ۴۸
ریاضی آمار و .... ۲۳
گسسته - ساختمان - الگوریتم ۴۰
اصول- نظریه ۴۸
آنالیز سفید
تحقیق سفید
------------------------------------------------
خبر داری چی قبول میشیم ؟

بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - جاوید مهاجری - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ

با ۷۳ تهران رو میارم؟