تالار گفتمان مانشت
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - fmka2f - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ

منم ذخیره شدم حالا چی میشه؟چکار کنم؟

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - simin_3 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ

بچه هایی که تهران قبول شدن بی زحمت میگین تراز آخر چند بوده!

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - reza_shadow - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ

فکر کنم منظور از ذخیره اینه که اگه اونایی که قبول شدن نیومدن ثبت نام کنن به جاش ذخیره رو ثبت نام کنن...

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - sa16ra - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ

بچه ها کسی هست پردیس گسلان قبول شده باشه؟
اینهایی که ذخیره شدن همه انتخاب اولشون بوده؟

اصلا کسی مردود شده؟

RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - Sadeghq1 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ)sa16ra نوشته شده توسط:  اصلا کسی مردود شده؟

اصلا کسی به انتخاب دومش رسیده ؟ همه قبول شدن ؟

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mohsen_m - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ

زنگ زدم مرکز آزمون در مورد ذخیره سوال کردم گفت قبولید برید واحد مورد نظر ثبت نام کنید Smile

RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - MONA_STAR - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ)Sadeghq1 نوشته شده توسط:  
(13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ)sa16ra نوشته شده توسط:  اصلا کسی مردود شده؟

اصلا کسی به انتخاب دومش رسیده ؟ همه قبول شدن ؟

دوستان هر کای میکنم موفق نمیشم با مرکز آزمون تماس بگیرم، لطفا هر کسی امکانشو داره تماس بگیره

با این آشی که پختن، تکلیف هیچکس مشخص نیست.Undecided

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - sa16ra - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ

بچه ها منم زنگ زدم مرکز آزمون گفتن قبولی
زنگ زدم دانشگاه گفتن تا آخر وقت اداری امروز لیست اسامی به ما میرسه نتیجه قطعی رو میگم اما گفتن اگه تهران گفتن قبولی احتمال زیاد قبول میشی

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - ali_55 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ

منم زنگ زدم گفتن برید ثبت نام کنید قبولید تهران مرکز ذخیره شده
اینم شماره مرکز آزمون اگه خواستید سوال کنید

مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی
در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل و یا سوال می توانید با مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با شماره تلفن ۲۳۵۳۳۰ (۱۲ خط) تماس حاصل نمایید

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - miladonline - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ

۴ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / واحد علوم و تحقیقات کرمان ------ ذخیره

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - sa16ra - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ب.ظ

بچه ها منم زنگ زدم مرکز آزمون گفتن قبولی
زنگ زدم دانشگاه گفتن تا آخر وقت اداری امروز لیست اسامی به ما میرسه نتیجه قطعی رو میگم اما گفتن اگه تهران گفتن قبولی احتمال زیاد قبول میشی

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - hp1361 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ

سلام

خیلی دوست داشتم هوش قبول شم که نشد

نرم افزار ساوه قبول شدم.بعنوان ذخیره

منم تماس گرفتم مرکز آزمون گفتن قبولی بروثبت نام کن!

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - hanieh18 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ

هوش بوشهر قبول شدم

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - arman405 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ

من با تراز ۶۴۶۶ و رتبه ۹ معماری نجف آباد قبول شدم.

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - zhila67 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ

من قبول نشدم