![]() |
سوالی از max-heap - نسخهی قابل چاپ |
سوالی از max-heap - asiehmohammadian - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
دوستان اگر همین سوال برای min - heap بودچطوری میشد؟؟ |
RE: سوالی از max-heap - maryam.raz - 13 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ق.ظ)csharpisatechnology نوشته شده توسط: انشاءا... طراح سوال جواباشو طوری میده که ابهام نباشه.در غیراینصورت اگه سوال دیگه ای دادن اعتراض می کنن دوستان.باز میگین اثبات کنیم که ۸تاست؟؟اینهمه اون بالا توضیح دادیم! ![]() واسه این درخت با این تعداد گره بصورت همزمان دیگه کامل توضیح دادیم وشکل هم رسم شدکه ۸تاست نیازی نیست که حتما فرمول کلی پیدا کنیم تا جواب قابل قبول باشه! البته پیدا کردن یه فرمول کلی چیز خوبیه ولی خب کار راحتی نیست حالا اگه دوستان فرصت کردن و پیدا کردن ممنون میشیم اونوقت اگه نمونش تو کنکور بیاد میشه راحت تر زد ![]() |
سوالی از max-heap - svk7 - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ق.ظ)csharpisatechnology نوشته شده توسط: از skv گل هم عذر می خوام.من قسمت دوم سوالو به خاطر بی دقتی خودم ندیده بودم.خواهش میکنم دوست خوبم (مشکل از بی دقتی من هم بود)این بحث ها باعث میشه دیگه هر چی هست بچسبه تو مغزو راهه در رویی هم نداشته باشه انشالله چهارشنبه یا پنج شنبه روز خوبی برامون باشه موفق باشید |
RE: سوالی از max-heap - سیمول - ۲۸ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۳۴ ب.ظ
نکته مهمی هست اونم اینه که در یک max heap (بزرگترین عنصر که در ریشه هست)، kامین بزرگترین عنصر میتونه از عمق ۲ تا k قرار بگیره. اینجاهم کلا عمق ۱۰ و تعداد اعداد بزرگتر از ۱۰۰۰ ، ۲۲ عدد میباشد. ۱۰۰۰ بیست و سومین بزرگترین عدده و ۱۰۰۱ بیست و دومین عدد(از سطر ۲ تا ۲۲ میتواند باشد) و ... . با توجه به نکته از ۱۰۱۴ تا ۱۰۲۲ میتونن در عمق ۱۰ قرار بگیرن. که در کل ۱۴ عدد |