![]() |
فصل آرامش - نسخهی قابل چاپ |
فصل آرامش - arshad90 - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۲۱ ب.ظ
انا فتحنا لک فتحاً مبینا... ![]() همانا پیروزی نزدیک است (سوره فتح آیه ۱) |
فصل آرامش - mahdi20 - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۲ ب.ظ
کربلا کربلا ما داریم میاییم ... |
RE: سلام - samanium - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۲ ب.ظ)ehsan2010 نوشته شده توسط: به همه دوستان مخصوصا آقا سامان.ج سلام میکنم که همیشه راهنمام بوده و از تجربیاتش استفاده کردم.خوشحالم که به جمع ما پیوستی امیدوارم با تلاش خودت و راهنمایی بچههای مانشت موفق بشی. ![]() |
RE: فصل آرامش - ۵۴m4n3h - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۶ ق.ظ
وَعَسَى أَن تَکْرَهُواْ شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ و بسا چیزى را خوش نمىدارید و آن براى شما خوب است و بسا چیزى را دوست مىدارید و آن براى شما بد است و خدا مىداند و شما نمىدانید آیه ۲۱۶ سوره بقره |
فصل آرامش - samanium - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ب.ظ
آسایش با آرامش فرق دارد بسیار آرامش یعنی آب روان یعنی آبی آسمان یعنی زلال روشن مهر نقره رنگ مهتاب ترنم باران سکوت پر راز کویر طوفانی دریا به وقت سحر آسایش نه همه آنهاست که در بالا گذشت |
فصل آرامش - hadi8963 - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۹ ب.ظ
یک دنیا آرامش برای همتون ارزو دارم تقدیم به همه مانشت ها |
فصل آرامش - samanium - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۰ ب.ظ
+خدایا میخوام ببینمت - تو نمیتونی منو ببینی، توانشو نداری - چرا میخوای منو ببینی؟ - مگه به من ایمان نداری؟ +ایمان دارم میخوام قلبم مطمئن بشه ..... |
فصل آرامش - hsh88 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ
بعضی تاپیکا end خاطرستا:دی |
فصل آرامش - bijibuji - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۳۳ ق.ظ
عجب تاپیک خفنیه هر چی جلوتر می ره، پر آیه و حدیث می شه... من که واسه خودم کلی مشغله ایجاد کردم و تقریبا مطمئنم که تا امتحان دانشگاه آزاد، یک کلمه هم مرور نخواهم کرد. شدید درگیر یه پروژه وب شدم و اینقدر داره لذت می ده که دلم نمیاد کنارش بذارم. فک کنم این در اثر رفع فشار کنکور سراسری باشه که دیگه دلم نمی خواد برم سراغ کتاب فعلا که همه چی آرومه ![]() |
فصل آرامش - samanium - 25 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ
مانشِت مجازی ساده و آرام بی سرو صداست اما مانشت غیر مجازی پر از جنب و جوش میشه این روزا قبلاها یادمه اواز و نوای کبکها برقرار بود، مدتیه نرفتیم نمی دانیم هنوز اوازه خوانند یا باید براشان گفت یادشان بخیر نمی دانم .... کبیر کوه را دیروز دیدم پوشیده از برف دیدنی آسمانش آبی تکه ابرش نظاره میکرد چه صفایی چه آرامشی در این سرزمین کهن جاریست .... |
فصل آرامش - samanium - 21 فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ب.ظ
آرام نه خفتن در کنار ساحلست آرام نه دیدن موج از دور دست فاصله ست آرام نه سایه گزینی به وقت گرم آرام نه ماندن و ایستادن به وقت کم |