تالار گفتمان مانشت
اصول طراحی کامپایلر - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
کامپایلر - mahdikoochooloo - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ ب.ظ

اول پیام نور بخون خوب جا افتاد بشین پوران رو بخون و هر جا نیاز شد به آهو مراجعه کن

کامپایلر - mfXpert - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ

(۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۹ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:  فک کنید هیچی از کامپایلر نمیدونم و میخوام همه سوالا رو هم جواب بدم
این که بتونید تمام سوالات کامپایلر رو جواب بدید تقریبا غیرممکنه اما شما تلاش خودتون رو بکنید شاید بتونید
پیشنهاد من‌: کتاب کامپایلر پوران + Aho
به نظر من به شدت جواب میده

کامپایلر - hojjat - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۱۲ ق.ظ

آره به نظر من هم کتاب پوران کتاب خوبیه دارم میخونمش نویسندش هم روح اله آل شیخ هست
برای مفهومی خوندن هم یکی از اساتیدمون جزوه دکتر پارسا رو بهم معرفی کرد ولی هنوز نخوندمشBig Grin

کامپایلر - popp - 26 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ب.ظ

کتاب آهو ترجمه جعفرنژاد در دست رس هست بگیرمش؟
میخوام پورا ن رو به همراه اهو بخونم

کامپایلر - hanif - 26 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ ب.ظ

کلا کتاب کامپایلر اهو گنگ و اعصاب خردکنه

RE: کامپایلر - popp - 26 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ

(۲۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ ب.ظ)roya نوشته شده توسط:  کلا کتاب کامپایلر اهو گنگ و اعصاب خردکنه

کتاب آی هو کدوم ترجمه رو خوندین؟
پس چی بخونیم؟ Undecided

کامپایلر - hanif - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ ق.ظ

من قلزم رو خوندم و طوری که فهمیدم اصلا خود این کتاب بذات گنگه. دوستان کتاب پوران رو پیشنهاد میکنن.

کامپایلر - aka111 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۵ ب.ظ

سلام من کتاب پیام نور(جعفر امینی پور) با پوران رو میخونم کافیه؟!
همهی مطالب رو شامل میشه؟!
با تشکر

کامپایلر - hanif - 02 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۱ ب.ظ

من کتاب پیام نور رو دانشگاه خوندم یه کم اشتباهاتش زیاده طوری برنامه ریزی کن اذیت نشی.

RE: کامپایلر - aka111 - 02 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۴ ب.ظ

(۰۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۱ ب.ظ)roya نوشته شده توسط:  من کتاب پیام نور رو دانشگاه خوندم یه کم اشتباهاتش زیاده طوری برنامه ریزی کن اذیت نشی.

منظورتون رو از برنامه ریزی نفهمیدم!
اگه کتاب بهتری میشناسید برای تکمیل بگید لطفا
چون احساس میکنم هر کدوم نسبت به اون یکی یه چیزایی کم داره!!!

کامپایلر - hanif - 02 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ

می تونی از دوستان سال بالاییت کتاب رفع اشکال شده اش رو بگیری و رفع اشکال کنی

کامپایلر - popp - 12 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ

کتاب آهو ترجمه دلداری وسالخورده رو خریدم انتشارات باغانی
اول اینکه از خوندنش هیچی نمیفهمی. زبون فارسی رو قاطی میکنی باهاش . نمیدونی فعلش کجاست؟ فاعلش کجاست.. خلاصه چیزی ازش نفهمیدم یکم خوندم ازش. اشتباه تایپی هم به اندازه کافی داره !!!!!!
دوم اینکه جلد اولش هست و جلد دوم هم چاپ نشده.
کاش یکی میگفت نمیخریدمش.

گفتم بگم که بقیه دوستان بدونن چطور کتابیه.

من چند سال پیش ترجمه قلزم رو خونده بودم از این کتاب به مراتب بهتر بود(اینو پیدا نکردم بخرم)
شاید برم کتب پیام نور رو بخرم ببینم چطوره. حداقل مفهوم کامپایلرو بفهمم شاید.

کتاب پوران رو هم بعضی جاهاشو نمیفهمم نمیدون چیکار کنم این درسوووووو!!!!!!!

کامپایلر - mfXpert - 12 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ

(۱۲ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:  کتاب پوران رو هم بعضی جاهاشو نمیفهمم نمیدون چیکار کنم این درسوووووو!!!!!!!
کتاب کامپایلر پوران از جمله کتاب های خوب کنکوری هستش.فقط یک فصل از کتاب نیاز به چند بار خوندن داره تا کاملا بشه بهش مسلط شد که اون فصل‌، فصل مربوط به انواع پارسرها هستش

RE: کامپایلر - popp - 13 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ب.ظ

(۱۲ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  
(12 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:  کتاب پوران رو هم بعضی جاهاشو نمیفهمم نمیدون چیکار کنم این درسوووووو!!!!!!!
کتاب کامپایلر پوران از جمله کتاب های خوب کنکوری هستش.فقط یک فصل از کتاب نیاز به چند بار خوندن داره تا کاملا بشه بهش مسلط شد که اون فصل‌، فصل مربوط به انواع پارسرها هستش
ممنون از راهنماییتون .اره همین کاری رو که گفتین انجام میدم. ولی از کجا معلوم از فصل های دیگه هم سوال ندن؟ Undecided .. من
مثله آمار که چند ساله پیش بیشتر از یه فصل سوال میدادن ولی پارسال فک کنم سوالها بین فصول پخش شده بود.
خدا امسال هم فقط از همین پارسرها سوال بیاد

RE: کامپایلر - variant20002000 - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ ب.ظ

(۱۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:  
(12 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  
(12 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:  کتاب پوران رو هم بعضی جاهاشو نمیفهمم نمیدون چیکار کنم این درسوووووو!!!!!!!
ممنون از راهنماییتون .اره همین کاری رو که گفتین انجام میدم. ولی از کجا معلوم از فصل های دیگه هم سوال ندن؟ Undecided .. من
مثله آمار که چند ساله پیش بیشتر از یه فصل سوال میدادن ولی پارسال فک کنم سوالها بین فصول پخش شده بود.
خدا امسال هم فقط از همین پارسرها سوال بیاد

من دارم کتاب پوران رو میخونم ولی فصل سومش یه کمی مفاهیم بنیادی مثل پیدا کردن مجموعه های first و follow رو گنگ گفته. (و اگه همین دو مفهوم رو نفهمی بقیه اش هم نمیفهمی) رفتم فقط همین دوتا مفهوم رو (فقط همین ۲تا) رو از کتاب مقسمی خوندم و اون خوب گفته بود (بازم میگم فقط همین ۲تا مفهون رو از مقسمی بخونید و اصلاً به این کتاب اعتماد نکنید).
به قول دوستمون فصل سومش زیاد خوندن میخواد حدود ۲۷۰ تا تست تالیفی هم از این فصل داره
تو فصل چهارمش یه مقدار در مورد توابع و رکوردفعالیت و اینا بحث کرده(که هیچی هم تاحالا ازش تست تو کنکور نیومده) ولی فصل پنجمش در مورد تحلیلگر معنایی و تولید کد و ایناست که اینا هم تو کنکور میاد... در کل از این کتاب فقط فصل چهارمش خوندن نداره