|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - polarisia - 27 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۴۸ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: تو چامعه شناسی ...
چرا نتونیم ضعفها رو بگیم چون فقط به فکر رفتنیم...
باید همه ضعف رو بشه گفت راه حلش رو یافت و خودمون اقدام کنیم برای رفعش
ضعفارو بگیم؟! به کی؟! به اونایی که میگن کشور ما از این لحاظ اوله، تو اون زمینه حرف اولو میزنیم حالا ای شاید تو این یکی دوم باشیم. کسایی که ضعفو نمی بینن( البته از منم بهتر میبینن اما نمی خوان ببینن - کسایی که خودشون بانی این ضعفها هستند )
یعنی ما الان در حال گذاریم
میدونی مشکل ما چیه؟! به تاریخ و فرهنگ چند هزار سالمون می نازیم. ایران کبیر، ایران بافرهنگ، تمدن و ...
بله ایران یه زمانی بهترین جا برای زندگی بوده. مردمان فرهیخته، با فرهنگ و حاکمانی لایق و انسان داشته!
زمانی که ایران، ایران بود هیج جای دنیا به پاش نمی رسید...
الان چی؟!
بله ایرانی بودن زمانی افتخار بود و زمانی مردم جهان آرزو داشتن بیان ایران ولی الان ما (البته نه شما، بعضیا مثل من) خودمون آرزومونو بریم هرجا غیر اینجا...
بحث دیگه بسه به نظرم. من گفتم نمیشه با چند پاراگراف کسیو قانع کرد(یا حداقل من نمیتونم) اینجارم بیخودی شلوغ نکنیم.
(۲۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۶ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: (27 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۳۲ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط: چه دلیلی داره ایام عید ...
نمیخواید بگید که بجاش بیایم عید غدیر خوشحال بشیم؟
عید ملی ماست و باید پاسش داشت.
نه من هرگز چنین حرفی نخواهم زد.
من که نگفتم پاسش نداریم. من گفتم خوشحالی برای من نداره!
کلا هیچ عیدی موجب خوشحالی بنده نمیشه! آدم مسخرهاییام دیگه
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ
کاش من میرفتم تو کما بعد اعلام نتایج از کما میومدم بیرون: دی تحمل این ۲ ماه واسم خیلی سخته
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Helmaa - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: کاش من میرفتم تو کما بعد اعلام نتایج از کما میومدم بیرون: دی تحمل این ۲ ماه واسم خیلی سخته ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
دور از جونت دوست عزیز انشاالله که یه جای خوبی قبول میشید میدونم یه خورده سخته اما تا اون موقع به سرگرمی مورد علاقتون بپردازید. توکل کنید به خدا راحت باشید.
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۲ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: (28 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: کاش من میرفتم تو کما بعد اعلام نتایج از کما میومدم بیرون: دی تحمل این ۲ ماه واسم خیلی سخته ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
دور از جونت دوست عزیز انشاالله که یه جای خوبی قبول میشید میدونم یه خورده سخته اما تا اون موقع به سرگرمی مورد علاقتون بپردازید. توکل کنید به خدا راحت باشید.
آره سعی کردم با پرداختن به کارهایی که دوست دارم بیخیال نتایج باشم اما مشکلاتی هست که خیلی خسته م کرده این بلاتکلیفی کنکور هم بر مشکلات افزوده
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Helmaa - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ق.ظ
این بلاتکلیفی برای همه هست و همین طور مشکلات ریز و درشت، حیف این روزاست ،با خودتون راحت باشید میگذره بعدها غصه میخوریم که چرا ایقد حرص خوردیم مثل الان که برای چند سال پیش غصه میخوریم. براتون دعا میکنم شما هم برای من دعا کنید
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: این بلاتکلیفی برای همه هست و همین طور مشکلات ریز و درشت، حیف این روزاست ،با خودتون راحت باشید میگذره بعدها غصه میخوریم که چرا ایقد حرص خوردیم مثل الان که برای چند سال پیش غصه میخوریم. براتون دعا میکنم شما هم برای من دعا کنید![Shy Shy](images/smilies/shy.gif)
باشه ممنون
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Fardad-A - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: (28 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۲ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: (28 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: کاش من میرفتم تو کما بعد اعلام نتایج از کما میومدم بیرون: دی تحمل این ۲ ماه واسم خیلی سخته ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
آره سعی کردم با پرداختن به کارهایی که دوست دارم بیخیال نتایج باشم اما مشکلاتی هست که خیلی خسته م کرده این بلاتکلیفی کنکور هم بر مشکلات افزوده![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
مثل همون کنکور باید چند گزینه ای بشید تا اگه یکی غلط از آب در اومد یکی دیگه درست بشه. متاسفانه سیستم کنکور ارشد چندان قابل اعتماد نیست. من تصورم اینه که بهتره یک گزینه مشابه برای خودتون ایجاد کتید . انشاء ا... که قبول بشید .
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Fardad-A - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۲۱ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۹ ق.ظ)best نوشته شده توسط: bacheha bara hamdge doa konim
makhsusan sare tahvil sal
لطفا" فارسی بنویسید.فینگلیش ممنوعه!!!
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - sama2010 - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۲۴ ق.ظ
ای خدا چه جوری از زندگی لذت ببرم؟
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ۵۴m4n3h - 01 فروردین ۱۳۹۰ ۰۳:۱۸ ق.ظ
نرم نرمک میرسد اینک بهار، خوش به حال روزگار ...
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - arshad90 - 01 فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ق.ظ
لحظه تحویل سال که میشه یه بغض عجیبی سر گلوتو می گیره. نمیدونم این بغض غریب چیه... فکر می کنم شاید به این خاطر باشه که ما ازش غافلیم و او همچنان خوشبختی رو بیشتر از همیشه بهمون ارزانی میکنه... خدایا شکرت یه اندازه عظمتت...
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Parva - 02 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ
بهار یک نقطه دارد و آن نقطه آغاز است
بهار زندگیتان بی انتها باد
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۰۲ فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ
مینویسم دی د ا ر تو اگر با من و دلتنگ منی یک به یک فاصلهها را بردار .......
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Parva - 03 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ
کنار سبزه و سکه
کنار آب و آئینه
تمام لحظه های شب
سکوتت ۷ امین سین ه
تو هم درگیر تشویشی مثه حالی که من دارم
برای دیدنت امشب تمام سال بیدارم.
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - arshad91 - 05 فروردین ۱۳۹۰ ۰۴:۳۷ ق.ظ
فقط دلم خیلی گرفته خیلی زیاد..
|