|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یکی از فانتزیام اینه که یه پست بذارم کلی سپاس بگیره، تو صفحه اول مانشت نشونش بدن. بعد متنشو عوض کنم یه متن دیگه بذارم.
فانتزی بسیار شومی بود
مثلا یه جمله در حمایت از خانما بگو کلی سپاس که خورد؛ اصلاحش کن و دقیقا بر علیه شون بنویس (از این شکلکهای شیطان با گرز آتشین)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۵ ق.ظ
احساس ناامنی کردم :/
خیلی اتفاقی گوگل نوتیفکشنمو نگاه کردم و google photosرو دیدم وقتی بازش کردم دیدم تمام عکسهای تمام گوشیهایی که داشتم و اکانت جیمیلم روشون فعال شده بود رو دیدم :| شاید من دوست نداشته باشم عکسام جای دیگه ای هم سیو بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۵ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: فانتزی بسیار شومی بود
مثلا یه جمله در حمایت از خانما بگو کلی سپاس که خورد؛ اصلاحش کن و دقیقا بر علیه شون بنویس (از این شکلکهای شیطان با گرز آتشین)
یا مثلا به جاش اتل متل رو بنویسم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۷ ق.ظ
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۹ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۵ ق.ظ)so@ نوشته شده توسط: احساس ناامنی کردم :/
خیلی اتفاقی گوگل نوتیفکشنمو نگاه کردم و google photosرو دیدم وقتی بازش کردم دیدم تمام عکسهای تمام گوشیهایی که داشتم و اکانت جیمیلم روشون فعال شده بود رو دیدم :| شاید من دوست نداشته باشم عکسام جای دیگه ای هم سیو بشه
عکس که چیزی نیست. مساله اینه که آیا پیش بینی ذهن ما و اعتقادات ما اخلاقیه یا نه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (14 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۵ ق.ظ)so@ نوشته شده توسط: احساس ناامنی کردم :/
عکس که چیزی نیست. مساله اینه که آیا پیش بینی ذهن ما و اعتقادات ما اخلاقیه یا نه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۸ ق.ظ
یه مشکلی واسه ruler کروم بود فعلا درست شد ولی نمی دونم علتش چی بود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۶ ق.ظ
من مثل این خلافکارا که همش ماشین عوض میکنن پلیس ردشون رو نگیره مدام gmail عوض میکنم
هر بار گوشی رو ریست میکنم یه جیمیل جدید می سازم. اما خب طبیعتا از قابلیت sync خیلی از نرم افزارها نمیتونم استفاده کنم.
و از نرم افزارهای مدیریت عکس گوگل یا گوگل درایو هم استفاده نمیکنم. حالا نه که فرد خاصی باشم یا اطلاعات خاصی داشته باشم. کلا حس خوبی بهم نمیده اطلاعاتم در دسترس باشه. ولی میدونم باز هم نهایتا داستان همون عکسی میشه که کاربر crevice گذاشته. بخوان اطلاعات یک فرد رو داشته باشن براشون فرقی نمیکنه gmail عوض میکنه یا نه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۵۸ ب.ظ
اگه یه روز جنگ مستقیم بین ایران و امریکا شکل بگیره
امریکاییا قشنگ میدونن کجا رو باید با موشک بزنن کجا رو نزنن !!
کی چی فکر میکنه
کی تفکراتش به امریکا نزدیکه کی دور
قشنگ میدونه مثلاً مردم کدوم مناطق بیشتر از بقیه ضدامریکا هستن و با کدوم مناطق راحتتر میشه کنار اومد
و طبعاً مناطقی که بیشتر از بقیه ضدامریکایی هستن باید خودشونو آماده ی اشتباهات محاسباتی در پرتاب موشک کنن!!!
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۵ ق.ظ)so@ نوشته شده توسط: احساس ناامنی کردم :/
چرا واقعاً فکر میکنید در فضای مجازی امنیتی هم وجود داره که حالا مجبور بشید احساس ناامنی کنید ؟
فوق فوقش امنیت رو میتونید در مقابل چند تا هکر پیزوری برقرار کنید !
روسیه با همین کسپراسکی که یه نرم افزار امنیتی حساب میشه کلی جاسوسی کرد!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۴:۱۹ ب.ظ
از ۱۱ نوامبر پیام دادم به استاد جان, امروز جواب دادن که Hi, yes. جامع و کامل, قشنگ فهمیدم باید چکار کنم,:-)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۶ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: من مثل این خلافکارا که همش ماشین عوض میکنن پلیس ردشون رو نگیره مدام gmail عوض میکنم
هر بار گوشی رو ریست میکنم یه جیمیل جدید می سازم. اما خب طبیعتا از قابلیت sync خیلی از نرم افزارها نمیتونم استفاده کنم.
و از نرم افزارهای مدیریت عکس گوگل یا گوگل درایو هم استفاده نمیکنم. حالا نه که فرد خاصی باشم یا اطلاعات خاصی داشته باشم. کلا حس خوبی بهم نمیده اطلاعاتم در دسترس باشه. ولی میدونم باز هم نهایتا داستان همون عکسی میشه که کاربر crevice گذاشته. بخوان اطلاعات یک فرد رو داشته باشن براشون فرقی نمیکنه gmail عوض میکنه یا نه
البته من هیچوقت ایمیل و جیمیل عوض نمیکنم!!!
ولی منم دقیقاً همین رفتارا رو دارم , مثلاً واسه آپدیت اپ هام هرچند وقت یه بار لاگین میشم تو حساب کاربریم و بلافاصله بعد از آپدیت اکانت رو از سیتینگ حذف میکنم !
کلاً همیشه سعی میکنم لااقل گیجشون کنم
ولی درعین حال مطمئنم که این کارا هیچ فایده ای نداره !!!
به نظر من هیچوقت اکانت هاتونو سینک نکنید
و در شبکه های اجتماعی هم حدالامکان با یه ایمیل موقت (temp) عضو بشید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۸:۱۹ ب.ظ
الآن اخبار گفت سمت گیلان و قزوین زمینلرزه اومده. صبح هم بوشهر زلزله اومده.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آقا من کلا دو تا دونه ماگ تو زندگیم خریدم.
اما خب افق دیدم اینه که ماگ های متنوعی داشته باشم )))
حالا باز این که خوبه. یه بنده خدایی بود از خدا پراید می خواست. بابا تو که از خدا میخوای لااقل بزرگ بخواه. خدا که چیزی ازش کم نمیشه.
من تبلیغ تلویزیون رو دیدم یکی اعلام کرد همینا که گفتم رو برنده شده، منم دلم خواست
ی چیزایی هست آدم دوست داره کلکسیونش رو جمع کنه ، من روبیک دوست دارم فکر کنم به خاطر رنگی بودنشه ایشالا هم شما ی مجموعه ماگ جمع کنی هم من ی مجموعه روبیک
نمیشه من کلکسیون ماشین های سوپراسپورت داشته باشم؟
آرزوش که پول نمیخواد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۳۹ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: آرزوش که پول نمیخواد
پس آرزو می کنم با بوگاتیم از کنار ۲۰۶ت رد بشم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (14 آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۳۹ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: آرزوش که پول نمیخواد
پس آرزو می کنم با بوگاتیم از کنار ۲۰۶ت رد بشم.
منم سوار بر مک لارنم براتون دست تکون میدم.
|