کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور(نظرات از سال ۹۰ تا۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - matin724 - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان برای سیستم عامل مهندس سلامی خوبه؟! |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
مهندس سلامی بیشتر به درد کاردانی به کارشناسی می خورد تا ارشد. |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - matin724 - 30 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: مهندس سلامی بیشتر به درد کاردانی به کارشناسی می خورد تا ارشد.حالا چیکار کنم؟! |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 30 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
خوب با اساتید دیگر که سیستم عامل درس می دهند بر دار مانند گارگهی و سلیمی و حقیقت است که دو تا از اساتید در نصیر و دکر حقیقت فثط در پارسه تدریس می کنند |
RE: کلاس کنکور - rezaei.m - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۰ ۰۶:۰۲ ب.ظ)notelo نوشته شده توسط: دوست من کلاس کنکور برای رشته کامپیوتر فقط نصیر!! چرا؟ شما اگه به سایت هر دو برین اختلاف وحشتناک قیمت های کلاسها با اساتید یکسان رو میبینین حالا فکر میکنین ساعت کلاسای پارسه حتما بیشتره که قیمتش بیشتره؟ نه خیر!! ما با دکتر حقیقت سیستم عامل داشتیم که تو پارسه ۲۵۰ بود اما نصیر ۱۵۶!!! که برای هر دو ۲ روز کامل اضافه کلاس گذاشت! حالا از قیمت های زیاد پارسه بگذریم موسسه نصیر دکتر اجلالی رو در دروس منطقی و معماری داره که اصلا اصلا اصلا قابل مقایسه با دکتر نامور پارسه نیست! حالا که اختلاف رو قهمیدین می خوام برم سر این که چه درسی چه استادی بهتره! سلام، ممنون، خدا کنه قبول شده باشی. بچه ها این منابع خیلی عالیه! |
RE: کلاس کنکور - drem - 12 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: سارا خانم فرق رفتن با نرفتن سرکلاس مهندس یوسفی رو میگید ؟؟ من اصلا کلاسی نرفتم!به نظرتون قبول میشم؟فارغ التحصیل از دانشگاه پنچریمهمه رو خودم خوندم!سعی کردم بفهممدرس معماری رو فقط رفتم سر کلاس درسی بچه های پیام نور نشستم |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ
بچه هایی که کلاس کنکور رفته اند آیا کلاس برای آنها مفید بود یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - rezaei.m - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: بچه هایی که کلاس کنکور رفته اند آیا کلاس برای آنها مفید بود یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بله ، اون درس هایی رو که خوندم خیلی عالی بودن. صداهایی که شما دارین هم که عالی بود. |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - nazaninzahra2 - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ)rezaei.m نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: بچه هایی که کلاس کنکور رفته اند آیا کلاس برای آنها مفید بود یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بله ، اون درس هایی رو که خوندم خیلی عالی بودن. سلام خوب ویس کلاسهاتون رو بزارین ما هم استفاده کنیم |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ
با تبریک خدمت دوستان عزیز و قبولی های ۹۲ آیا دوستان که در کنکور ۹۲ موفق شده اند کلاس کنکور رفت بوده اند برای قبولی یا خیر و چه کتابهای و کنکوری خوانده بود ه ا ند که کمکشان کرده بود و تجربه های خودشان را در اختیار دوستان قرار دهند با تشکر از همه دوستان |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ
دوستان نظریه کدام استاد دکتر کارگهی یا شاپوری؟؟؟ |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - reyhaneh64 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: دوستان نظریه کدام استاد دکتر کارگهی یا شاپوری؟؟؟ شاپوری رو نمیدونم اما دکتر کارگهی استاد بلامنازع نظریه هست و من شخصا خیلی راضی بودم. |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - elix8000@yahoo.com - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ق.ظ
سلام به نظر شما برای درس نظریه، بهتر هست که کلاسهای استاد شاپوری را شرکت کنم یا استاد سید جوادی؟ من تعریف ساختمان داده استاد طورانی را خیلی شنیده ام. به نظر شما کلاس ایشون خوب و مفید نیست؟ |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - reyhaneh64 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ق.ظ)elix8000@yahoo.com نوشته شده توسط: سلام اگر گرایشتون در کنکور آی تی هست طورانی ، در غیر اینصورت دکتر ابراهیمی مقدم |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 21 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۳ ب.ظ
پایگاه دکتر مقدم یا دکتر کیوان پور ؟ |