![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - avril22 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۳۶ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: کسی میدونه چندم و چه ساعتی کنکوره؟ دوست عزیز فکر می کنم تا وقتی که کارتا رو ندن مشخص نیست..روی کارت میزنن |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
هنوز شروع نکردم :| |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: هنوز شروع نکردم :| امیررررر امیر ![]() روزی ۱۸ ساعت درس میخونی ![]() ![]() میخوای ما نخونیم فقط خودت.............. ![]() ای از دسته تو واقعا که هر روز میای میگی نخوندی ![]() هی میگی از امشب از فردا ....... امان از تو ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - SarahRad - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
اوووووووووف بالاخره دیروز شروع کردم به مرور. عجب مکافاتی هستاا این شروع کردن!!! این هفته مرور کنم خلاصه هامو بعد بقیشو تست بزنم خوبه؟ نرم افزار رو که اصلا اراده نکردم برم سراغش رو چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: هنوز شروع نکردم :| بابا شاید حکمتی داره این امروز فردا کردنا ![]() باز گرفتار این کتابا نشی ی ی ی ![]() به فال نیک بگیرش ![]() ![]() ![]() ____________________________________________________________________ دوستان کسی یکی دوتا کارنامه تجارت و شبکه قزوین از قبولیاشو داره آیا؟ ![]() اگه دارین بزارین یکم به خودم بیام من ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: امیرررررنه بابا هی امروز و فردا میکنم... از آخرم نمیخونم. ![]() (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ)user22 نوشته شده توسط: بابا شاید حکمتی داره این امروز فردا کردناشاید.... خدا کنه ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - hadirr - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
سلام دوستان میدونید آزاد امسال چند نفر شرکت کننده داره؟ و اینکه احتمال قبولی نرم افزار چقدره؟ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sara1983 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ
سلام کسی چاپ جدید کتاب هوش مصنوعی کنکور کارشناسی ارشد انتشارات راهیان ارشد (آزاده) را داره ؟ من چاپ بهار ۹۰ را دارم که تا کنکورهای ۹۰ را داره اما چاپ جدید کنکور ۹۱ دانشگاه آزاد را با پاسخ تشریحی داره اگر کسی چاپ جدید را داره لطفا این چند برگ را اسکن کنید با امید قبولی |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: امیرررررنه بابا هی امروز و فردا میکنم... از آخرم نمیخونم. چه باحاله ------------------> ![]() حیف که مانشت از اونها نداره ![]() ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - shima_24 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ
منم شروع نکردم هنوز :-( |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - elham joon - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: هنوز شروع نکردم :| برادر شما که بدون کنکور ازاد مشهد پذیرش شدین. واسه دکترا دارین میخونین؟!!! ![]() یه سوال معدل شما چند بود؟ سپاس فراوان |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - maryam deilamirad - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ
دوستان نتیجه سراسری اعلام شد |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sadeghd - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ
من که سراسری خراب کردم ولی آزاد هم در اره هست::::::::::: ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
انگار باید برای آزاد بیشتر بخونیم تو این روزا... منم سراسری جالب نبود کارنامم..بالای ۸۰۰ شدم |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Eng_Sara - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
![]() |