|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zhid - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۴ ب.ظ
فکر میکنم زندگی من یه معجزه میخواد با یه معجزه .........
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۲ ب.ظ)zhid نوشته شده توسط: سلام
من حدودا ۴ -۵ صفحه ای از مطالبی که در مورد کاربود را در این تاپیک خوندم. صحبت های کاربر The Best را کاملا درک میکنم ...
من تو حالت عادی مشکل دارم که طرف داره درد دل می کنه یا راه حل میخواد. اینجا که دیگه متنیه و سخت تر هم میشه. حالا این پست درد دل بود یا دنبال راه حل؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zhid - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من تو حالت عادی مشکل دارم که طرف داره درد دل می کنه یا راه حل میخواد. اینجا که دیگه متنیه و سخت تر هم میشه. حالا این پست درد دل بود یا دنبال راه حل؟
شما یه راه حل بدید
چ قدر پروفایلتون بامزه است .قتی کل زندگی ام را کنار هم میذارم و کلی حرص میخورم میرم توی آینه خودمو میبینم این شکلی میشم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۹ ب.ظ)zhid نوشته شده توسط: (15 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من تو حالت عادی مشکل دارم که طرف داره درد دل می کنه یا راه حل میخواد. اینجا که دیگه متنیه و سخت تر هم میشه. حالا این پست درد دل بود یا دنبال راه حل؟
شما یه راه حل بدید
اینم راه حل من: ..............................
چطور بر اساس چند تا نقطه راه حل بدم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۲۶ ب.ظ
خیلی زود دیر میشه : (
یکی از آرزوهای نشدنیام اینه که با همین طرز فکر و دانش الآن برگردم به ۴، ۵ سال پیش.
اگه برمیگشتم زندگی الآنم خیلی بهتر بود.
ای کاش ماشین زمان واقعی بود.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۲۶ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: خیلی زود دیر میشه : (
یکی از آرزوهای نشدنیام اینه که با همین طرز فکر و دانش الآن برگردم به ۴، ۵ سال پیش.
اگه برمیگشتم زندگی الآنم خیلی بهتر بود.
ای کاش ماشین زمان واقعی بود.
پس با همین فکر و دانش الانتون کاری کنید که ۴-۵ سال بعد حسرت این ۴-۵ سال رو نخورید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zhid - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینم راه حل من: ..............................
وااااااااای ممنون . چه قدر راهنمایی هاتون کامله .بله دیگه ازامروز زندگی من متحول میشه.
//آخه فکر کردم متن را خوندید به خاطرهمین پاکش کردم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۶ ب.ظ
این پست های چند تا نقطه رو که میبینم یاد این ضرب المثل میفتم:
آنچه در آینه جوان بیند پیر در خشت خام بیند
)))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۸ ب.ظ
..........
چون اصل پست به چن نقطه تبدیل شد نقل قول هم باید چند نقطه بشه دیگه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پس با همین فکر و دانش الانتون کاری کنید که ۴-۵ سال بعد حسرت این ۴-۵ سال رو نخورید. 
بله درسته. با شما موافقم.
ولی این فکر خیلی توی ذهنمه و اذیتم میکنه. متاسفانه کاری نمیشه کرد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۵۰ ب.ظ
الان این پست کاربر RangiRangi (که قبلا سیاه سفید بود ) به چند تا نقطه تبدیل میشه. 
بعدا نوشت: پیشبینیم به حقیقت پیوست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۵۶ ب.ظ
همینطوری الکی یه چیزی کشف کردم.
باز شدن آخرین تب در مرورگر <== ف + Ctrl + Shift
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۰۱ ب.ظ
بارها شده چیزی که از کاربرای دختر این تاپیک خوندم با چیزی که تو واقعیت خودم و دوستام دیدیم فرق داشته! یه چیزی این وسط جور در نمیاد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: الان این پست کاربر RangiRangi (که قبلا سیاه سفید بود ) به چند تا نقطه تبدیل میشه. ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
چـــرا؟ واقعا چــــرا سوابق خلق المانشت رو افشا میکنید؟
عه راست میگید میشه چن تا نقطه کرد پست رو خوب شد یادم انداختید برم ادیتش کنم
(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۰۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بارها شده چیزی که از کاربرای دختر این تاپیک خوندم با چیزی که تو واقعیت خودم و دوستام دیدیم فرق داشته! یه چیزی این وسط جور در نمیاد.
و ایضا! دقیقا همین نظر رو ما هم در مورد پسرهای این تاپیک داریم
خب دلیلش مشخصه و باید هم اینجوری باشه.
چون ما اینجا هم رشته ایم و بخشی از دغدغه هامون به خصوص دغدغه شغل مشترکه! معلومه که باید بخشی از افکارمون هم شبیه هم باشه
ولی تو دنیای واقعی آدمای مختلف هستند که از نظر شغلی، تحصیلی، فکری، مذهب و .. فرق دارن باهامون پس تو یه مجموعه بزرگتر اختلاف نظرات هم بیشتره تازه ما اینجا چند نفر محدودیم که پست میزنیم خیلی ها هستن که اصلا پستی نمیزنن و ممکنه اون ها جور دیگه ای فکر کنند ولی چون نظرشون شبیه اکثریت بچه های این تاپیک نیست حرفی هم نمیزنن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۱۰ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: (15 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: الان این پست کاربر RangiRangi (که قبلا سیاه سفید بود ) به چند تا نقطه تبدیل میشه. ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
چـــرا؟ واقعا چــــرا سوابق خلق المانشت رو افشا میکنید؟ 
خب اینارو که همه میدونستن.
اون پروفایل قبلیتون هم که کشف شد (توسط اون کاربری که اسمش یکی از تیم های باشگاهی معروفه )
چیزی رو افشا نکردم. بیان واضحات بود.
(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۱۰ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: (15 مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۰۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بارها شده چیزی که از کاربرای دختر این تاپیک خوندم با چیزی که تو واقعیت خودم و دوستام دیدیم فرق داشته! یه چیزی این وسط جور در نمیاد.
و ایضا! دقیقا همین نظر رو ما هم در مورد پسرهای این تاپیک داریم
خب دلیلش مشخصه و باید هم اینجوری باشه.
چون ما اینجا هم رشته ایم و بخشی از دغدغه هامون به خصوص دغدغه شغل مشترکه! معلومه که باید بخشی از افکارمون هم شبیه هم باشه
ولی تو دنیای واقعی آدمای مختلف هستند که از نظر شغلی، تحصیلی، فکری، مذهب و .. فرق دارن باهامون پس تو یه مجموعه بزرگتر اختلاف نظرات هم بیشتره تازه ما اینجا چند نفر محدودیم که پست میزنیم خیلی ها هستن که اصلا پستی نمیزنن و ممکنه اون ها جور دیگه ای فکر کنند ولی چون نظرشون شبیه اکثریت بچه های این تاپیک نیست حرفی هم نمیزنن.
شاید منظور من چیز دیگه ای بود.
شک دارم دلیلش این باشه. دلایل دیگری تو ذهن منه.
|