![]() |
نتایج نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - parsaNA - 09 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ
بقیه دوستان هم انتخاب رشته شون رو قرار بدند . انتخاب های من اینها بودند: ۱- دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (روزانه)(متمرکز) ۲- دانشگاه تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (روزانه)(متمرکز) ۳ - دانشگاه صنعتی امیرکبیر || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (روزانه)(متمرکز) ۴ - دانشگاه صنعتی شریف || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)داوطلبان باتوجه به ۵ - دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)گرایش سیستمهای کامپیوتری ۶ - دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)گرایش سیستمهای هوشمند ۷ - دانشگاه شهیدبهشتی || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (روزانه)(متمرکز) ۸ - دانشگاه علم وصنعت ایران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (روزانه)(متمرکز)فقط مرد ۹ - دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)گرایش نظریه محاسبات ۱۰ - دانشگاه تهران || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز) ۱۱ - دانشگاه تربیت مدرس || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (روزانه)(متمرکز) ۱۲ - دانشگاه شهیدبهشتی || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز) ۱۳ - دانشگاه تربیت مدرس || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)گرایش نظریه محاسبات ۱۴ - دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (روزانه)(آموزش محور)شیوه آموزش محور ۱۵ - دانشگاه تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || الگوریتم ومحاسبات || (روزانه)(متمرکز) ۱۶ - دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (شبانه)(متمرکز) ۱۷ - دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (شبانه)(آموزش محور)شیوه آموزش محور ۱۸ - دانشگاه تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (شبانه)(متمرکز) ۱۹ - دانشگاه صنعتی امیرکبیر || مجموعه مهندسی کامپیوتر || نرم افزار || (شبانه)(متمرکز) ۲۰ - دانشگاه صنعتی شریف || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز) ۲۱ - دانشگاه تهران || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز) ۲۲ - دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)گرایش سیستمهای کامپیوتری ۲۳ - دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)گرایش سیستم های هوشمند ۲۴ - دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)گرایش نظریه محاسبات ۲۵ - دانشگاه علامه طباطبایی || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز) |
کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - هاتف - ۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۴۴ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: من نتیجه رو دیدم . نرم افزار روزانه بهشتی و علم و صنعت و شبانه شریف( آموزش محور )و تهران و امیرکبیر هم قبول می شدم . و همین طور روزانه الگوریتم محاسبات و علوم کامپیوتر دانشگاه تهرانپرچم ات بالاست آقا پارسانا.. چشم شمسی پوریها روشن |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - parsaNA - 09 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: پرچم ات بالاست آقا پارسانا.. چشم شمسی پوریها روشن لطف داری هاتف جان، امسال نوبت شماست و شمسی پوریها دوست دارند که شریف باشی یا امیرکبیر ![]() با آرزوی موفقیت |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - max_15s - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ
![]() الانه دانشگاه تهرانم، امروز خیلی دلم گرفته |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - sina_bhh - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ ق.ظ
عجب کارنامهی عبرت آموزی دارم [attachment=1301] |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - esi - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ ق.ظ
اینم حاصل اشتباهات من و بی رحمی روزگار !!!!!!!!!!!!!!! |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - parsaNA - 10 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ
اینم کارنامه دوستم با رتبه ۳۳ علوم کامپیوتر: |
کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - amin_2501 - 10 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ق.ظ
من الان صنعتی اصفهانم ولی IT تربیت مدرس رو هم اوردم به نظر شما امکان تغییر رشته وجود داره؟ |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - afshinbsb - 10 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ق.ظ)amin_2501 نوشته شده توسط: من الان صنعتی اصفهانم ولی IT تربیت مدرس رو هم اوردم به نظر شما امکان تغییر رشته وجود داره؟ نه دوست من، امکان تغییر رشته در ارشد وجود نداره . |
کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - amin_2501 - 10 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ق.ظ)afshinbsb نوشته شده توسط:موندم که چرا اول صنعتی رو زدم. یعنی اصلا هیچ راهی وجود نداره یا جزء وظایف سنجش نیست؟(10 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ق.ظ)amin_2501 نوشته شده توسط: من الان صنعتی اصفهانم ولی IT تربیت مدرس رو هم اوردم به نظر شما امکان تغییر رشته وجود داره؟ |
کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - inteligentium - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ب.ظ
فقط ۲ تا با اون چیزی که میخواستم فاصله داشتم...فقط ۲ تا! اگر معدلم به جای ۱۲و خورده ای مثلا ۱۳ بود... |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - summer_66 - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ
این هم همه زندگینامه اینجانب! ![]() [attachment=1312] [attachment=1305] [attachment=1311] |
کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - mamat - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ)summer_66 نوشته شده توسط: این هم همه زندگینامه اینجانب!با عرض معذرت به نظرتون اینها بهتر از دانشگاه شیراز نبودن؟ دانشگاه صنعتی امیرکبیر || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی رباتیک || (روزانه)(متمرکز)با ضرایب هوش مصنوعی یا دانشگاه صنعتی امیرکبیر || مجموعه مهندسی کامپیوتر || هوش مصنوعی || (شبانه)(متمرکز) یا حتی دانشگاه شهیدبهشتی || مجموعه مهندسی کامپیوتر || هوش مصنوعی || (روزانه)(متمرکز) البته قصد دخالت تو تصمیم خصوصی شما ندارم فقط برام سوال بود؟ |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - ف.ش - ۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:خوب لابد به دلایلی میخواستن توی شهر خودشون باشند.(10 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ)summer_66 نوشته شده توسط: این هم همه زندگینامه اینجانب!با عرض معذزت |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد - summer_66 - 10 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:والا اگه بخوام به این سوال شما پاسخ بدم( البته از نقطه نظر خودم )شاید باعث کدورت پذیرفته شدگان این دانشگاهها و گرایشهایی که شما نام بردید بشه. پس ترجیح میدم جوابی ندم!(10 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ)summer_66 نوشته شده توسط: این هم همه زندگینامه اینجانب!با عرض معذرت |