|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخهی قابل چاپ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - didar - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ
سلام. بچه ها میشه بگید با این درصدا رتبم چند میشه؟!! ![]() مشترک %۳۱ تخصصی %۳۱ مدیریت %۹۳ |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Amir V - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ)didar نوشته شده توسط: سلام.سلام. زبان چند؟ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - timaz8070 - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ
۹۰ میشه |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ)timaz8070 نوشته شده توسط: ۹۰ میشه آقا ایشالا که راس میگید این درصدای خدایی رو ایشالا که پس مبارک :دی با این حساب شما با اختلاف ۷۰۰۰ تراز( تراز کل ۱۲۰۰۰) نسبت به نفر دوم ، اول میشید :دی آخه شما زبان و مدیریت رو از خود سازمان سنجش هم بهتر زدید. مبارک باشه رتبه ی یک. (۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:(21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ)timaz8070 نوشته شده توسط: ۹۰ میشه در ضمن شما که مدیریت رو زدید ۹۳ قاعدتا یه نزده دارید و ۱۴ تا صحیح. مبشه سوال کنم کدوم سوال رو نزدید؟؟؟؟ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - مورتن - ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ب.ظ
نمیدونم پارسال بود یا پیارسال یکی زده بود مشترک ۷۰ زبان ۹۰ پایگاه ۸۰ .... بعد پرسیده بود آیا امیدی هست جایی قبول شم؟ !!!!! |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - saho - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)timaz8070 نوشته شده توسط: زبان ۰ میانگین زیرگروه شبکمون خیلی بهم نزدیکه. البته با همین درصدایه اولیه منم سوال ۳۷ و۷۶و۸۴ برام سرنوشت سازه. |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: نمیدونم پارسال بود یا پیارسال یکی زده بود مشترک ۷۰ زبان ۹۰ پایگاه ۸۰ .... )))))خدایی درصداش خیلی بد بوده گناه بیچاره فکر کنم داره پیام نور حسنآباد درس میخونه |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - negin akbari - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ
بنظرتون رتبه من چند میشه: زبان ۱۱ مشترک ۱۴ تخصصی ۴۰ مدیریت ۲۵ معماری ۶ |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - پروفسور - ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ)negin akbari نوشته شده توسط: بنظرتون رتبه من چند میشه: ایشاالله زیره ۱۲۰ تو گرایش ۱و ۴ (۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ)didar نوشته شده توسط: سلام. ایشا الله زیره ۸۰ (۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)timaz8070 نوشته شده توسط: زبان ۰ ایشاالله زیره ۹۰ تو گرایش ۱و ۴ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Amir V - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ
این پروفسور چه با اعتماد به نفس تخمین رتبه میزنه ![]() پس ظاهرا من زیر ۲۰ ام
|
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - negin akbari - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
اگه رتبم زیر ۱۲۰ بشه آیا جایی روزانه قبول میشم؟چه دانشگاههایی؟ اگه کسی اطلاعات دانشگاهها و رتبه ها رو داره لطفا بهم ایمیل کنه.مرسی negin_v67@yahoo.com |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Amir V - 27 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ)negin akbari نوشته شده توسط: اگه رتبم زیر ۱۲۰ بشه آیا جایی روزانه قبول میشم؟چه دانشگاههایی؟ببین زیر ۱۲۰ بشی تهران قبولی. در بدترین حالت روزانه یا شبانه خواجه نصیر قبول میشی. ولی صنعتی اصفهان ۱۰۰% میاری. |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shahrooz33ce - 27 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ق.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ)negin akbari نوشته شده توسط: اگه رتبم زیر ۱۲۰ بشه آیا جایی روزانه قبول میشم؟چه دانشگاههایی؟ببین زیر ۱۲۰ بشی تهران قبولی. در بدترین حالت روزانه یا شبانه خواجه نصیر قبول میشی. ![]() ![]() امیر!!! چه اصراری داری ملتو بفرستی صنعتی اصفهان !!! بابا صنعتی اصفهان ارشد IT نداره ...خانم اکبری خیالت راحت ، ایشالا همون تهران قبولی ... |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - پروفسور - ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: این پروفسور چه با اعتماد به نفس تخمین رتبه میزنهامیدوارم بشید زیره ۲۰۰
|