تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  بابا ۱۲ درصد امسال، به نقل از تمام علما حکم ۳۵ پارسال داره!!!

امیدوارم علما اینبار رو اشتباه نکنند
۳۵ درصد امسال حکم چند پارسال رو داره ؟

روایت داریم نزدیک ٥٠ Smile

چه روایت خوبی , بیشتر از این روایت ها بگید

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  من الان نفهمیدم....

حرفی که ایشون زدن... مثبت بود یا منفی.... یکی برا من ترجمه کنه

بگین کدوم قسمتو ترجمه کنم براتون ؟؟!!!!!!!!!! Big Grin

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  اصلا شما بودی خودتو میبخشیدی؟؟؟

به خدا نمیتونم... بابا من بی دقتی کردم.. بی دقتی کردم در حد بازی رئال -بایرن...

من الان ۳۰ درصد مشترک زده بودم... دیگه انقد به شماها پ-خ نمیدادم اذیتتون کنم...

من کللللللی راجع به فرآیند پدر و فرزند مطالعه کرده بودم برداشتم زدم کد!!!!!!!!

اگه بهترین روانشناسای دنیا هم بیان و بگن ها.... بازم خودمو نمیبخشم....

باید نرم افزار ۱۰۰ میزدم

د شماها نمیدونین من چقققققد نرم افزار خونده بودم.....

ای خدا ای خدا.... تو منو ببخش

منم نمیتونستم اوایل خودمو به خاطر مشترکام ببخشم ولی دیگه زورکی بخشیدم Big Grin شمام بخشنده باش، البته بخشیدم خود خیلی سخته میدونم Wink

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  نه عزیزم!!! اینو متالیکا خونده همون اهنگه Broken beaten and scarred اصن اسم این خانوم رو جلوی من نیار که استغفرالله،
شما اینو گوش بده، همین عنوان ک گفتم اصن نظرت نسبت ب خواننده ها عوض میشه

الان میدانلودمش میگوشم
منم ازش خوشم نمیاد فقط همین آهنگشو گوش داده بودم بد نبود

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ

برید بخوابید دیگه! شب خوش Smile

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط:  شب به فنـــــــــــــــــــــــــــــــــاBig Grin
خیلی باحال بود. بهترین معرفی امسال همین شخصیت بود Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - akilis - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ

من به جای اون دوستمون تاریخ رو اعلام کنم یا بذاریم خودشون تشریف بیارن؟ Big Grin

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  بچه ها همگی رو سپاس کلیک کنید .

Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ

reza شما۳۵زدین یعنی؟!ظاهرا بچه ها همه بالای دوازده زدن چون بانظر علمایی که یکی از دوستان گقت مخالفن.من مشتزک فقط دوازده درصد زدم .آخه چرا شما بیشتر زدین!

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  بچه ها یه شیوه می گم برای دیدن نتایج که برید حالش رو ببرید. Blush

ابتدا یک کاغذ آ چهار Big Grin برداشته و جلوی کامپیوتر نشست می کنید.
پس از دخول اطلاعات برای دیدن کارنامه، کاغذ را مقابل مانیتور می گیرید.
کاغذ را یک سانت یک سانت پایین آورده و درصد ها را یکی یکی میبینید.
درصد هر درس را ۲۰ ثانیه ای نگاه کنید و به خود یا سنجش ناسزا بگویید تا خالی شوید
بعد از دیدن کلیه درصد ها، تقریبا می فهمید چه غلطی کردید Big GrinBig Grin
آرام آرام کاغذ را پایین برده و رتبه را می بینید و تمام. Big Grin ها ها Big Grin

عالی بووووووووووود خیلی خندیدم Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ

reza شما۳۵زدین یعنی؟!ظاهرا بچه ها همه بالای دوازده زدن چون بانظر علمایی که یکی از دوستان گقت مخالفن.من مشتزک فقط دوازده درصد زدم .آخه چرا شما بیشتر زدین!

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ

مثل اینکه دیر رسیدم به صفحه ۳۳ Big Grin همه رفتن Sleepy

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ

روش پیشنهادی AI با رسم شکل[تصویر:  268201_74498_eskelet_7.gif]
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ)RMO نوشته شده توسط:  با این حساب شما در نقش مجلس گرم کن اینجا فعالیت میکنی Tongue
تو شب روشن و دروغ ؟؟؟ Big Grin
دروغ چیه؟ [تصویر:  268201_83898_eskelet_41.gif]
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط:  شما مگه نمیگی مشترک ۳۹زدی؟!پس چطور کنکور ندادی؟!
اون موقع توهم داشتم[تصویر:  268201_63258_s124.gif]
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  میشه بگی پارسال... با ۴۶ درصد مشترک رتبتون چند شد؟؟؟؟
بگید لطفا
کارنامه رو برات فرستادمBig Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ق.ظ

واقعا بگید رتبتون چند شد؟واقعا امسال کنکور ندادید؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ

وضع کنونی ما ==>>>>>>>[تصویر:  268204_29978_eskelet_25.gif]

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - هانی الرضا - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ

بعد از ظهر شرکتی بودم که مثلا قرار بود واسشون یه سایت طراحی کنم. بعد از کلی مذاکره آخرش گفت حالا بگو چقدر؟ گفتم باید بررسی کنم فردا بهتون میگم، بعد طرف که همینجوریش هم چهره خفن ترسناکی داشت یکی از چشماش رو بست و به من خیره شد و گفت فردا رو ولش کن، ماکزیممش چند؟ یکم فکر کردم گفتم شاید ۸۰۰ ولی دقیقش رو فردا میگم. بعد یه سکوتی حاکم شد در حدود ۳۰ ثانیه و ناگهان یکی که معلوم نبود کیه؟ از اون طرف بلند شد و گفت چه خبره مگه؟؟؟ سایت منو با ۲۰ تومان طراحی کردند!! من یه خنده ملیحی کردم و گفتم حتما براتون وبلاگ طراحی کردند و شما خبر ندارید، آدرسش رو بنویسید همینجا بریم ببینیم، و آنگاه روی کاغذ نوشت:

Myname@yahoo.com
Big GrinTongue

اون طرف چه نامردی بود، ایمیل یاهو ۲۰ تومن؟ Big GrinWink