در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بابا ۱۲ درصد امسال، به نقل از تمام علما حکم ۳۵ پارسال داره!!! چه روایت خوبی , بیشتر از این روایت ها بگید |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: من الان نفهمیدم.... بگین کدوم قسمتو ترجمه کنم براتون ؟؟!!!!!!!!!! (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: اصلا شما بودی خودتو میبخشیدی؟؟؟ منم نمیتونستم اوایل خودمو به خاطر مشترکام ببخشم ولی دیگه زورکی بخشیدم شمام بخشنده باش، البته بخشیدم خود خیلی سخته میدونم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: نه عزیزم!!! اینو متالیکا خونده همون اهنگه Broken beaten and scarred اصن اسم این خانوم رو جلوی من نیار که استغفرالله، الان میدانلودمش میگوشم منم ازش خوشم نمیاد فقط همین آهنگشو گوش داده بودم بد نبود |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ
برید بخوابید دیگه! شب خوش |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط: شب به فنـــــــــــــــــــــــــــــــــاخیلی باحال بود. بهترین معرفی امسال همین شخصیت بود |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - akilis - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
من به جای اون دوستمون تاریخ رو اعلام کنم یا بذاریم خودشون تشریف بیارن؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: بچه ها همگی رو سپاس کلیک کنید . |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ
reza شما۳۵زدین یعنی؟!ظاهرا بچه ها همه بالای دوازده زدن چون بانظر علمایی که یکی از دوستان گقت مخالفن.من مشتزک فقط دوازده درصد زدم .آخه چرا شما بیشتر زدین! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: بچه ها یه شیوه می گم برای دیدن نتایج که برید حالش رو ببرید. عالی بووووووووووود خیلی خندیدم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
reza شما۳۵زدین یعنی؟!ظاهرا بچه ها همه بالای دوازده زدن چون بانظر علمایی که یکی از دوستان گقت مخالفن.من مشتزک فقط دوازده درصد زدم .آخه چرا شما بیشتر زدین! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ
مثل اینکه دیر رسیدم به صفحه ۳۳ همه رفتن |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ
روش پیشنهادی AI با رسم شکل (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ)RMO نوشته شده توسط: با این حساب شما در نقش مجلس گرم کن اینجا فعالیت میکنیدروغ چیه؟ (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: شما مگه نمیگی مشترک ۳۹زدی؟!پس چطور کنکور ندادی؟!اون موقع توهم داشتم (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: میشه بگی پارسال... با ۴۶ درصد مشترک رتبتون چند شد؟؟؟؟کارنامه رو برات فرستادم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ق.ظ
واقعا بگید رتبتون چند شد؟واقعا امسال کنکور ندادید؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ
وضع کنونی ما ==>>>>>>> |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - هانی الرضا - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ
بعد از ظهر شرکتی بودم که مثلا قرار بود واسشون یه سایت طراحی کنم. بعد از کلی مذاکره آخرش گفت حالا بگو چقدر؟ گفتم باید بررسی کنم فردا بهتون میگم، بعد طرف که همینجوریش هم چهره خفن ترسناکی داشت یکی از چشماش رو بست و به من خیره شد و گفت فردا رو ولش کن، ماکزیممش چند؟ یکم فکر کردم گفتم شاید ۸۰۰ ولی دقیقش رو فردا میگم. بعد یه سکوتی حاکم شد در حدود ۳۰ ثانیه و ناگهان یکی که معلوم نبود کیه؟ از اون طرف بلند شد و گفت چه خبره مگه؟؟؟ سایت منو با ۲۰ تومان طراحی کردند!! من یه خنده ملیحی کردم و گفتم حتما براتون وبلاگ طراحی کردند و شما خبر ندارید، آدرسش رو بنویسید همینجا بریم ببینیم، و آنگاه روی کاغذ نوشت: Myname@yahoo.com
اون طرف چه نامردی بود، ایمیل یاهو ۲۰ تومن؟ |